Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu uzun süre çalışabileceğini bilirse bence gelir. Ama Ukrayna'dan ayrılmadan "Gelirim" mesajı vermesini beklemeyin. Üzerine düşülsün, takip edilsin yeter
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 3 ay önce gönderdiğin ersun yanal geri gelirmi? hem geldi diyelim lig TV sözleşmesi var adamın olacak alternatifleri tartışmakta fayda var.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlaşılan hocanın şimdi takımın başına geçmesi doğru olan. Yerli hoca istiyorum ve şu an buna en uygun isim Ersun Yenal.
        Mantık olarak haklısın ama şimdi başa gelen adam sene sonuna kadar baskılarla tüketiliyor. Alışsın, tanısın diyoruz da kendine ait olmayan bir takımla kötü sonuçlar yüzü eskiyor, bu adamdan olmaz diyip kestirip atıyoruz.

Önümüzdeki seneyi de harcar gibi geliyor bu hamle.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• şu an için en ideal isim hami mandıralı. yerli ama yerlici değil.formayı adaletli dağıtır.kadro istikrarına önem verir.ve hata yapmışsa hemen hatasından döner.oyuncularla iletişimi iyidir.ego yapmaz.yıldız yönetmeyi bilir.vs
          TEKKEBALL

Yorum

• abi bielsa tam biz hoca bizim oranın insanıda deli oda deli adamın lakabı deli ama işte arkadaş uyardı yukarda bi baktımda harbiden klup takımlarında ne yapacağı hiç belli değil.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yılmaz Vural diyorum başka da birşey demiyorum. Osman,Hami felan bunlar Trabzonsporu çalıştıramazzzzzzz .Sene sonuna kadar yılmaz hocaya şans verilsin başarılı kabul edilirse de devam edilsin olmazsa yabancı genç bir hoca yerlilerdenyılmaz hoca ve hikmet hocadan başka takım çalıştıracak adam yokhikmet hocada rizeyi yüzüstü bırakıp bize gelmez. Hele fatih tekke diyenlere çok gülüyorum fatihin ne hocalık bilgisi varda koca Trabzonsporu çalıştıracak.Sotadan almadık mı ağzımızın payını....?????
              Yılmaz Vural'ın iki sene üst üste aynı takımda kalmışlığı var mıdır ki ? Zannımca yok. Adam arızalı. Futbol üstadıdır da, aklı karışık. Seneye ayrılacak adamla iş yapmamak lazım kanımca.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                21 yılda 23 yabancı hocayla çalışmış trabzonspor ne degişmiş hiçbirşey ödedigimiz tazminatlarla trabzonsporun altyapısı kurtulurdu.
                gs 10 yılda 13 hocayla çalışmış bir sürü şampiyonluğu var .Arada doğru adamı getirsen şampiyon olursun; şotayı,BUNAK vahidi sadiyi felan getirirsen bizim düştüğümüz hala düşersin.

Yorum

• Bielsa iyi hoca ama kesinlikle istikrarli bir hoca degil. Bize başkanın soyledigi gibi istikrarli uzun vadeli bir plan lazim su asamada.

Yorum

• Giray Bulak hoca çok ama çok iddalı konuştu.
                    trabzonsporumuzu ben şampiyon yapabilirim dedi.
                    sezon sonu yeni hocamız gelecek.
                    bu sene şampiyon olma gibi bir şansımız yok.
                    giray hocaya bu şans verilmeli bence.
                    mayıs ayına kadar takımı şampiyon yapamıyacak ama
                    belki sezon sonuna kadar takıma iyi futbol oynatacak.
                    kaygılarımızı giderme adına
                    altını çizerek yazıyorum
                    sezon sonuna kadar bu şans verilmelidir.
                    mayıs ayına kadar takıma iyi bir ivme kazandıramassa
                    düşüncelerinin sadece bir düşünce olduğunu
                    düşüneceğiz.

ilk tercihim
                    -giray hoca
                    ikinci tercihim
                    -hami mandıralı
                    diyorum.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mantık olarak haklısın ama şimdi başa gelen adam sene sonuna kadar baskılarla tüketiliyor. Alışsın, tanısın diyoruz da kendine ait olmayan bir takımla kötü sonuçlar yüzü eskiyor, bu adamdan olmaz diyip kestirip atıyoruz.

Önümüzdeki seneyi de harcar gibi geliyor bu hamle.
                      Aslında her kim gelirse kredisi olacaktır, yeni yönetime tanınacak krediden nasiplenecektir deyim yerindeyse. Eğer uygun bir aday bulunursa ki bence de en ideali şu an Ersun, hem takımı hem ligi çok iyi tanıyor. Uzun vadeli bir anlaşma yapılabilir. Ersun la ilgili tek endişem yukarıda da yazdım, Trabzonda durmak istemeyebilir.

Yorum

3 ay önce gönderdiğin ersun yanal geri gelirmi? hem geldi diyelim lig TV sözleşmesi var adamın olacak alternatifleri tartışmakta fayda var.
                        Bence de gelmez. Fakat gelirse sözleşme olayı Usta'nın bir telefonuna bakar.

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yılmaz Vural'ın iki sene üst üste aynı takımda kalmışlığı var mıdır ki ? Zannımca yok. Adam arızalı. Futbol üstadıdır da, aklı karışık. Seneye ayrılacak adamla iş yapmamak lazım kanımca.
                          Kardeşim adamın tek çalıştığı büyük takım Trabzonspor'du diğerleri kıytırik anadolu takımları. Hangisin de istikrarlı bir yönetim ve futbolcu topluluğu vardı da yılmaz Vural durmadı.Bizde başbakanlık kupası kazandı gönderildiğinde de ligin ilk yarısını 2.sırada bitirmiştik. Ligde bizi çalıştıracak kapasitede adam yok ha Allah vermeye fatih tekke felan felakete surukleriz takımı...

Yorum

• lucescu
                            bielsa
                            marcel koller siralamam

marcel koller su an dünyanin en formda td si
                            eger gercekten seneye sampiyon olacaksak en dogru isim koller olur
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tayfun Korkut ve Murat Yakın gibi isimlerde olabilir aslında.Yarım sezon için.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yılmaz Vural diyorum başka da birşey demiyorum. Osman,Hami felan bunlar Trabzonsporu çalıştıramazzzzzzz .Sene sonuna kadar yılmaz hocaya şans verilsin başarılı kabul edilirse de devam edilsin olmazsa yabancı genç bir hoca yerlilerdenyılmaz hoca ve hikmet hocadan başka takım çalıştıracak adam yokhikmet hocada rizeyi yüzüstü bırakıp bize gelmez. Hele fatih tekke diyenlere çok gülüyorum fatihin ne hocalık bilgisi varda koca Trabzonsporu çalıştıracak.Sotadan almadık mı ağzımızın payını....?????
                                Degerli Abim, Yilmaz Vuralin Trabzonsporumuzu calistirmasini ben sahsen istemem. Kendisini Basarili görmüyorum. futbolcularlada anlasabilecek bir Kisiligi yok diye düsünüyorum
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X