Lucescu uzun süre çalışabileceğini bilirse bence gelir. Ama Ukrayna'dan ayrılmadan "Gelirim" mesajı vermesini beklemeyin. Üzerine düşülsün, takip edilsin yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
3 ay önce gönderdiğin ersun yanal geri gelirmi? hem geldi diyelim lig TV sözleşmesi var adamın olacak alternatifleri tartışmakta fayda var.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılan hocanın şimdi takımın başına geçmesi doğru olan. Yerli hoca istiyorum ve şu an buna en uygun isim Ersun Yenal.
Önümüzdeki seneyi de harcar gibi geliyor bu hamle.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural diyorum başka da birşey demiyorum. Osman,Hami felan bunlar Trabzonsporu çalıştıramazzzzzzz .Sene sonuna kadar yılmaz hocaya şans verilsin başarılı kabul edilirse de devam edilsin olmazsa yabancı genç bir hoca yerlilerdenyılmaz hoca ve hikmet hocadan başka takım çalıştıracak adam yokhikmet hocada rizeyi yüzüstü bırakıp bize gelmez. Hele fatih tekke diyenlere çok gülüyorum fatihin ne hocalık bilgisi varda koca Trabzonsporu çalıştıracak.Sotadan almadık mı ağzımızın payını....?????
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21 yılda 23 yabancı hocayla çalışmış trabzonspor ne degişmiş hiçbirşey ödedigimiz tazminatlarla trabzonsporun altyapısı kurtulurdu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Giray Bulak hoca çok ama çok iddalı konuştu.
trabzonsporumuzu ben şampiyon yapabilirim dedi.
sezon sonu yeni hocamız gelecek.
bu sene şampiyon olma gibi bir şansımız yok.
giray hocaya bu şans verilmeli bence.
mayıs ayına kadar takımı şampiyon yapamıyacak ama
belki sezon sonuna kadar takıma iyi futbol oynatacak.
kaygılarımızı giderme adına
altını çizerek yazıyorum
sezon sonuna kadar bu şans verilmelidir.
mayıs ayına kadar takıma iyi bir ivme kazandıramassa
düşüncelerinin sadece bir düşünce olduğunu
düşüneceğiz.
ilk tercihim
-giray hoca
ikinci tercihim
-hami mandıralı
diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantık olarak haklısın ama şimdi başa gelen adam sene sonuna kadar baskılarla tüketiliyor. Alışsın, tanısın diyoruz da kendine ait olmayan bir takımla kötü sonuçlar yüzü eskiyor, bu adamdan olmaz diyip kestirip atıyoruz.
Önümüzdeki seneyi de harcar gibi geliyor bu hamle.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 ay önce gönderdiğin ersun yanal geri gelirmi? hem geldi diyelim lig TV sözleşmesi var adamın olacak alternatifleri tartışmakta fayda var.
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural'ın iki sene üst üste aynı takımda kalmışlığı var mıdır ki ? Zannımca yok. Adam arızalı. Futbol üstadıdır da, aklı karışık. Seneye ayrılacak adamla iş yapmamak lazım kanımca.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
lucescu
bielsa
marcel koller siralamam
marcel koller su an dünyanin en formda td si
eger gercekten seneye sampiyon olacaksak en dogru isim koller olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural diyorum başka da birşey demiyorum. Osman,Hami felan bunlar Trabzonsporu çalıştıramazzzzzzz .Sene sonuna kadar yılmaz hocaya şans verilsin başarılı kabul edilirse de devam edilsin olmazsa yabancı genç bir hoca yerlilerdenyılmaz hoca ve hikmet hocadan başka takım çalıştıracak adam yokhikmet hocada rizeyi yüzüstü bırakıp bize gelmez. Hele fatih tekke diyenlere çok gülüyorum fatihin ne hocalık bilgisi varda koca Trabzonsporu çalıştıracak.Sotadan almadık mı ağzımızın payını....?????TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum