Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray BULAK takımı çalıştırmak istiyorsa önce 1461 Trabzon un veya başka PTT 1.Lig takımının başına geçecek kendisini ispat edip sonra Trabzonspor hedefine koşacak tıpkı Mustafa Reşit AKÇAY gibi.Tabi bu sadece onun için değil Fatih TEKKE, Ünal KARAMAN, Hami MANDIRALI tüm hepsi için geçerli bir yorum.Mevcut hocalar içerisinde Ersun YENAL ve Ertuğrul SAĞLAM benim favori hoca adaylarımdır.
    En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 15:30.

Yorum

• İnandırdılar bir kere işin hakkını vereceklerine...
      inanmayalım , ummayalım da ne yapalım ,

Yorum

• [QUOTE=F. Yıldırım;1920318126]Giray Bulak: Kimse Lucescu'nun 72 yaşında olduğunu düşünmüyor (Kimse neden beni düşünmüyor? Ben daha gencim), kimse Lucescu'nun Ukrayna'da mutlu olduğunu düşünmüyor (Ben mutsuzum beni düşünsenize), kimse Lucescu'nun Ukrayna'da proje takımın başında olduğunu düşünmüyor (Ben de proje takımı istiyorum, onun var zaten, benim yok), kimse Lucescu'nun 8 milyon € aldığını düşünmüyor (Bakın gördünüz mü yaşı da yanlış söyledim, aldığı ücreti de, ama sizin yüzünüzden, düşünsenize beni?)

Kaya Ç.: Neden Lucescu, neden şehrin içinden birine emanet edilmiyor takım vs... (Hami iyi frikikçi değil ki? Sadece sert ve düzgün vuruyordu)

Ulan ne çektik be bunlardan...[/QUOTE
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• [QUOTE=Travelair;1920318235][QUOTE=F. Yıldırım;1920318126]Giray Bulak: Kimse Lucescu'nun 72 yaşında olduğunu düşünmüyor (Kimse neden beni düşünmüyor? Ben daha gencim), kimse Lucescu'nun Ukrayna'da mutlu olduğunu düşünmüyor (Ben mutsuzum beni düşünsenize), kimse Lucescu'nun Ukrayna'da proje takımın başında olduğunu düşünmüyor (Ben de proje takımı istiyorum, onun var zaten, benim yok), kimse Lucescu'nun 8 milyon € aldığını düşünmüyor (Bakın gördünüz mü yaşı da yanlış söyledim, aldığı ücreti de, ama sizin yüzünüzden, düşünsenize beni?)

Kaya Ç.: Neden Lucescu, neden şehrin içinden birine emanet edilmiyor takım vs... (Hami iyi frikikçi değil ki? Sadece sert ve düzgün vuruyordu)

Ulan ne çektik be bunlardan...[/QUOTE[/QUOTE .ddddddddd

Yorum

• Kimse bir işin nasıl olamayacağı ile ya da bunu açıklayanla ilgilenmez. O işin nasıl olabileceğiyle ve bunu açıklayanla ilgilenir. Değerli olan o işi başarandır, anca kolayına kaçan, baştan savmalıklar veya yetersizlikler üretenler değil. Umarım artık gerçek değerde işler başarırız
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 15:38.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Simaone tarzı latin bir adam yok mu,genellikle hırslı oluyor bu adamlar.

Yorum

• valla artık uzun süre takımdan gitmeyecek kaliteli bir hoca getirsinler kendi sistemini kursun yeni futbolcular bulsun biz sabırla bekleriz
                amatör takım gibi durmadan hoca değiştiriyoruz bizi sürekli geriye götürüyor ve borca sokuyor , her gelen yeni futbolcu istiyor çünkü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• quique sanchez flores nasıl olur sizce ?
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Ya televizyonlarda Giray Bulak'a ''yahu sen bu takımın hedefleri için yetersizsin, çapın ne de bu kadar uğraşıyorsun?'' diye soracak bir kişi yok mu arkadaş oturduğum yerde sinir krizi geçiriyorum.

Yorum

• Giray BULAK madem ki hocalık konusunda iddialı özelliklede Trabzonspor için bu yıl kendisine Süper Ligden kaç transfer teklifi gelmiş, yok vaz geçtim PTT 1.Ligden kaç transfer teklifi gelmiş bilgi sahibi olan var mı veya kendisi Trabzonspor'a yamanmaya çalışırken bu konularda da camiayı bilgilendirebilir mi.Tek derdi para, sözleşme imzalayayım başarısız olsam bile en azından sözleşme fesih bedeli adı altında havadan para ile iki yıl daha ortalarda görünmem düşüncesinde.

Yorum

• lucescu sizin neyinize kendi yağınızda kavrulun, şampiyonluğa oynamayın bize futbolcu yetiştirindir bu tip konuşmaların arkasındaki düşünce.trabzonspor'un küçük görülmesinden başka birşey değil. son 3 yıldır yorumculuk yapan herhangi bir başarısı olmayan adamı ne diye hoca yapacağız onu anlamadım. genç de değil ki potansiyeli vardır belki diyelim.ne olduğu apaçık ortada.

Yorum

• G blk isimini nasıl buralara yazabiliyorsunuz cidden anlamıyorum arkadaşlar . Gözünüzü seveyim telafuz bile etmeyin

Yorum

• burda neden giray bulak elestiriliyor anlamiyorum. ben onun yerinde olsam ben de trabzonsporun basina gecmek isterim. bundan daha normal bir durum olamaz. yonetim giray bulagi hoca yaparsa ozaman yonetim elestirilir. kim gelirse gelsin yonetimin karari olacak.

bu hoca isi yonetimin en kritik karari. nasil bir yonetim olduklari belli olucak bu kararla. bu karara gore beklentiler ya yukari cekilcek ya da taraftar eski karamsarligina doncek.

Yorum

• Ersun Yanal dışında bir Türk hocayı artık bu camia kaldıramaz,en azından ben kaldıramam....

Yalnız,Usta'nın, Yanal dışında bir Türk hoca getirecek kadar vizyonsuz bir adam olduğunu da düşünmüyorum.
                              Umarım yanılmam...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Giray Bulak'ın Trabzonspor'lu olduğunu bile daha bugün öğreniyorum. Kendisini ve tecrübesini eleştirmeyi bir kenara bırakıyorum. Bize lazım olan heyecan. Bize o heyecanı kendisi kesinlikle sağlamayacaktır. Ben Ersun Yanal gibi kaliteli bir teknik patronu bile heyecanı olmayacağı için eledim.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X