Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hazır Ersun Yanal boştayken yapsınlar en az üç yıllık mukavele sonuna kadar dursunlar arkasında. Proje hocası işte. Tabiî adamı yedirmesinler.

Yine öz sırtlanlara yedirmemek kaydıyla adam gibi bir yabancı hoca da olur. Gönlümen Co Adrianese geçiyor ama imkânsız galiba.
    ersunu lig tv bırakmıyor 2,5 milyon euro fesih bedeli var bursa alamadı bu yüzden.

Yorum

• Yılmaz Vural diyorum başka da birşey demiyorum. Osman,Hami felan bunlar Trabzonsporu çalıştıramazzzzzzz .Sene sonuna kadar yılmaz hocaya şans verilsin başarılı kabul edilirse de devam edilsin olmazsa yabancı genç bir hoca yerlilerdenyılmaz hoca ve hikmet hocadan başka takım çalıştıracak adam yokhikmet hocada rizeyi yüzüstü bırakıp bize gelmez. Hele fatih tekke diyenlere çok gülüyorum fatihin ne hocalık bilgisi varda koca Trabzonsporu çalıştıracak.Sotadan almadık mı ağzımızın payını....?????
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersunu lig tv bırakmıyor 2,5 milyon euro fesih bedeli var bursa alamadı bu yüzden.
        Ersun Yanal olması şart değil, tarzı, ekolü kastettim.

Yorum

• Üstad zaten püf noktası gelecek hocanın yedirilmemesi.
          Doğru seçilecek hocanın arkasında adam gibi durulacak ve devrilmesi engellenecek.
          Ama iş doğru seçimin yapılmasında öncelikle.
          Bence Lucescu söylemi doğru seçimin yapılmasının önünde engel oluşturuyor.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal olması şart değil, tarzı, ekolü kastettim.
            kesinlikle .

Yorum

• Usta usta dedim 3 senede ustayı getirdik ...Şimdiden sonrada yılmaz Vural diyecem ya kısmet belki olur
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• giray bulak gelmicek arkadaşlar...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giray Bulak gelmeyecek arkadaşlar...
                  İyi haber no: 1...

Yorum

• Abdullah Avci israrliyim
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ersun'a üçüncü bir şans verip arkasında durmak cesaret ister. Bu cesaretin karşılığında da büyük başarılar gelir ama ben Usta'da bu cesareti göremiyorum.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bana da en mantıklısı Osman Özköylü geliyor. Diğer yerlinin yerlisi arkadaşlar biraz takım çalıştırıp rüştlerini ıspatlasınlar. Osman hoca gelir ve yeni sezonda gelecek hocanın yardımcılığını yapar.

Loading .. %61

Osman Özköylü kral adamdır ve Hami,Tekke,Giray ve Sadi den çok çok daha fazla hocadır.

Eğer gerçekten geçici bir süre idare ise mevzu ben en çok onu görmek isterim bu takımda.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Anlaşılan hocanın şimdi takımın başına geçmesi doğru olan. Yerli hoca istiyorum ve şu an buna en uygun isim Ersun Yenal.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• banada bielsa uygun geliyor ama lucescu da aklım kaldı

Yorum

• 21 yılda 23 yabancı hocayla çalışmış trabzonspor ne degişmiş hiçbirşey ödedigimiz tazminatlarla trabzonsporun altyapısı kurtulurdu.

Yorum

• ersun yanal biraz fazla abartılıyor.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X