İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yılmaz Vural diyorum başka da birşey demiyorum. Osman,Hami felan bunlar Trabzonsporu çalıştıramazzzzzzz .Sene sonuna kadar yılmaz hocaya şans verilsin başarılı kabul edilirse de devam edilsin olmazsa yabancı genç bir hoca yerlilerdenyılmaz hoca ve hikmet hocadan başka takım çalıştıracak adam yokhikmet hocada rizeyi yüzüstü bırakıp bize gelmez. Hele fatih tekke diyenlere çok gülüyorum fatihin ne hocalık bilgisi varda koca Trabzonsporu çalıştıracak.Sotadan almadık mı ağzımızın payını....?????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersunu lig tv bırakmıyor 2,5 milyon euro fesih bedeli var bursa alamadı bu yüzden.
Yorum
-
Üstad zaten püf noktası gelecek hocanın yedirilmemesi.
Doğru seçilecek hocanın arkasında adam gibi durulacak ve devrilmesi engellenecek.
Ama iş doğru seçimin yapılmasında öncelikle.
Bence Lucescu söylemi doğru seçimin yapılmasının önünde engel oluşturuyor.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal olması şart değil, tarzı, ekolü kastettim.
Yorum
-
Usta usta dedim 3 senede ustayı getirdik ...Şimdiden sonrada yılmaz Vural diyecem ya kısmet belki olurAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak gelmeyecek arkadaşlar...
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana da en mantıklısı Osman Özköylü geliyor. Diğer yerlinin yerlisi arkadaşlar biraz takım çalıştırıp rüştlerini ıspatlasınlar. Osman hoca gelir ve yeni sezonda gelecek hocanın yardımcılığını yapar.
Loading .. %61
Osman Özköylü kral adamdır ve Hami,Tekke,Giray ve Sadi den çok çok daha fazla hocadır.
Eğer gerçekten geçici bir süre idare ise mevzu ben en çok onu görmek isterim bu takımda.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum