Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu gelmeyecek dediğimde herkes bana salladı bende dedimki inşallah yanilirim dedim gene aynısını söylüyorum inşallah yanilirim.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne Ersun düşmanlığıymış arkadaş, Lucesku denen Romen Çingenesinin şoparlığının bile sorumlusu Ersun olmuş.

Kimsenin sınıfta kaldığı falan yok. Hemen isyan ve ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Yanlış yapılmasa iyi olurdu şüphesiz, ama yapıldı. Her sınavdan 100 almak şart değil.
      Olur mu hocam? Aç kurt gibi pusuda bekleyen yerel medya 99 alınan sınavdan sınıfta bırakır seni.. Ki dün bir tanesi (basın toplantısında Usta'dan hayatının kapağını yiyen ve hâlâ acısı geçmeyen) istifa sebebidir bu yazmış..

Allah Usta'ya sabır ve kolaylık versin..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• @poetricus Hocam Ersun hoca iyi olabilir ama yumuşak karnımız olurdu. Lucescu ise büyük lokma. Bu art niyetli kimselerin; yerli, ulusal medyanın vb. kesimlerin dilleri durmaz. Alsak da bir şey diyeceklerdi, almadık yine derler. Biz plan çerçevesinde hedefe gidelim, bu tip fırsat kollayan insanlara fırsat vermeyelim yeter bence. Bu bağlamda daha Lucescu başlığının açık durmasını ve yıpratılmasını, dün de belirtmiştim, doğru bulmuyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Evet arkadaslar, noldu Bielsa, Lucescu? Gercekleri konsmaya baslayabilirmiyiz artik?

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet arkadaslar, noldu Bielsa, Lucescu? Gercekleri konsmaya baslayabilirmiyiz artik?
            Aynen. "Şampiyon olamamış" Şenol Güneş varken başka hoca aramak bile hata.

Yorum

• Bence Usta Lucescu olmasa da bir yabancı hoca getirecektir, beklentim bu yönde, Türk Hoca alacağına inanmıyorum şahsen, bugüne kadar ki tüm fikirlerinde ben de hem fikirdim bu konuda da böyle olacağını düşünüyorum.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bielsa bize uymaz bütçe ister ve delinin tekidir.

Yorum

• ersun yanal arkasında hakem ve federasyon desteği olmayan hiçbir takımı şampiyon yapamaz.
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olur mu hocam? Aç kurt gibi pusuda bekleyen yerel medya 99 alınan sınavdan sınıfta bırakır seni.. Ki dün bir tanesi (basın toplantısında Usta'dan hayatının kapağını yiyen ve hâlâ acısı geçmeyen) istifa sebebidir bu yazmış..

Allah Usta'ya sabır ve kolaylık versin..
                    O kesim ciddiye alındığı ve yönetimin hareketlerini etkilediği sürece zarar verebilir. "Ne diyecekler?" ya da "Ne yapacaklar?" diye düşündüğümüz sürece etkilerini kıramayız. Doğru adımlar atılıp gerekli tedbirleri alıp "it - kervan" meseline dönmek gerek. Zerre kadar taviz camia lehine kayıptır. Sivrisineğe iltifat ederek sıtma önlenemez.
                    [MENTION=2760]Travelair[/MENTION] Üstat,
                    Mesele kişiler değil. Ersun yerine X, Luce yerine Y desek de saydığım yanlışlar yapıldı. "Yumuşak karnımız" meselesin de şüphesiz haklısınız, lakin başka bir isim gelse de malum kesim az zamanda çok kişiler yıpratabilecek güçte. Mugalfarz Lucesku gelsin, hemen 2004'te sarfettiği, "Türkiye Çavuşesku'nun romanyasından beter" lafı, oynatmadığı ya da alınmasını istemediği bur oyuncu, hatta kiliseye abdestsiz girmesi üzerinden ona da vurulacak.

Hocamız kim olursa olsun seçilme kriterleri arasında o kesimin zerrece etkisi olmamalı. Aksi takdirde camia hâlâ ellerinde olur.

Hoca adaylarını daha adaylık safhasında o kesime yem ettiğimiz sürece bir adım yol alamayız. İsterse Şahin K olsun...

Yorum

• Sezon sonuna kadar Sadi kalsin, gelecek sezon Senol Hoca gelsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Olurmu olur.. cünkü bjk samp olmassa devam etmez heralde

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kesim ciddiye alındığı ve yönetimin hareketlerini etkilediği sürece zarar verebilir. "Ne diyecekler?" ya da "Ne yapacaklar?" diye düşündüğümüz sürece etkilerini kıramayız. Doğru adımlar atılıp gerekli tedbirleri alıp "it - kervan" meseline dönmek gerek. Zerre kadar taviz camia lehine kayıptır. Sivrisineğe iltifat ederek sıtma önlenemez.
                          Hocam, taraftar bu ve benzer kişilerin yaptığı haberlere inanmasa bile bir şekilde bu haberleri duyuyor.. Sürekli bu tür maksatlı haberlere maruz kaldıkça da farkında olmadan yönetime muhalif bir kişiliğe bürünebiliyor. Kabul edelim ki algı yönetimini iyi yapıyorlar.. Özellikle Facebook'ta yüksek beğenili sayfalara para karşılığı kendi haberlerini paylaştırarak hem yüksek tıklanma sayısına ulaşıyorlar, hem de bahsettigim algı yönetimini yapıyorlar..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• ustada artık dalga geçmeye başladı bizimle

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ersun yanal arkasında hakem ve federasyon desteği olmayan hiçbir takımı şampiyon yapamaz.
                              Bu dedikleriniz olmadan herhangi bir takımı şampiyon yapacak bir hoca ismi alabilir miyim?
                              Ertuğrul mu?
                              Son 30 yılda belku de daha fazlasında şampiyon olmuş her takımda hakem, federasyon, medya, hatta siyaset desteği olmayan tek bir takım yok Türkiye'de.
                              İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam, taraftar bu ve benzer kişilerin yaptığı haberlere inanmasa bile bir şekilde bu haberleri duyuyor.. Sürekli bu tür maksatlı haberlere maruz kaldıkça da farkında olmadan yönetime muhalif bir kişiliğe bürünebiliyor. Kabul edelim ki algı yönetimini iyi yapıyorlar.. Özellikle Facebook'ta yüksek beğenili sayfalara para karşılığı kendi haberlerini paylaştırarak hem yüksek tıklanma sayısına ulaşıyorlar, hem de bahsettigim algı yönetimini yapıyorlar..
                              TS TV kulurup profesyonel ve iyi bir ekibe teslim edilirse etkileri büyük ölçüde kırılır...

Yorum

• Şu sözde duyum veren ünlemli bantlı arkadaşları rica ediyorum ciddiye almayın. Yoksa yine hücre sayıp ban yiyeceğim.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X