Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulaktansa Fatih Tekke'yi tercih ederim en azından yıpranmamış biri bir de onu deneyelim Trabzon denemespor
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Tekke iyi hoş takımda görmek isterim de Hami tecrübe olarak bir tık daha ileride.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yanlış yapılıyor hep hoca konusunda yanlış yapıyoruz,sonra takım toptan batıyor.İhoda iyi hoca getirseydi belkide hala başkandı.Peki luce gelmedi sene sonunda ne olacak . Keşke çalışılacak bir adam getirilip onun ön gondurdugu şekilde adamlar gönderilip yenileri alınsaydı.Fatihi oyuncu olarak çok sevdik o bizim kralımızdı ama hocam bu takım Trabzonspor Fatihi çok çok çok aşar.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sezon sonu Luce gelecekse Fatih Tekke olabilir , ama diyelim ki Fatih Tekke geldi başarılı oldu sonra getirdik Luce'yi tutma bu seferde medya susmayacak Fatih T. tekrar görev isteyecek içten içe tehlikeli şeyler bunlar
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Haber doğrulan dı mı????

Yorum

• Bu haber doğruysa, muhtemelen Hami yarım sezonu kabul etmemiştir. Tekke de gelecek hocaya yardımcı olacaktır. Eğer sene sonunda gelecek hoca kesinse, onun istediği oyunu oynatacak gelene kadar sistemi hazır hale getirecek birileri olmalıydı yarım sezonluk hoca. Tekke'nin hiç hocalık deneyimi yok. Çok enteresan doğrusu.

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                HOCA: ERSUN YANAL ve Yardimcilari: Hami Mandirali, Fatih Tekke
                Üç haftalığına mı?

Yorum

• F.Tekke yarım sezonluğuna iyi seçim, en azından şu sahada yürüyen endoy gibi tipleri biraz hizaya getirir

Yorum

• Fatih Tekke demek... Hayırlı uğurlu olsun...
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Daha ligin 14.haftasındayız ve bu ligde puan olarak bu durumdayken bile üst üste 4-5 galibiyette ilk üçe girme ihtimaliz varken Fatih Tekke nedir?
                      Şakaysa çok komik.

Yorum

• yilmaz vural diyorsunuzda
                        bu adam 5-1 bursa kupa finalinda kalecisini satin aldik gibi deyimler ortaya atan serefsizin teki

istanbulda oldumu hep samandirada cirit atan terbiyesizin teki

bize gelse hainligi biraktim
                        bizdeyken sampiyonluga giderken antalyaya, bodruma kacip televole verdigi capkinlik pozlarinlan takimimizi sampiyonluk yolunda nasil sabote ettigini nasil unuttunuz
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 15:53.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor herkesin çok kolay ulaşabildiği bir yer olmamalı herkes fB de bjk de gs de hocalık yapabiliyor mu.????Ama herkes liyakati ne olursa olsun Trabzonspor da oyuncuda hocada olabiliyor .Herneyse çok yanlış bir karar; ama yinede fatihin arkasındayız başkada bir şansımız yok zaten.

Yorum

• Gora'dan:

- Bak yanlış olmasın? Hava olmasın?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yilmaz vural diyorsunuzda
                              bu adam 5-1 bursa kupa finalinda kalecisini satin aldik gibi deyimler ortaya atan serefsizin teki

istanbulda oldu hep samandirada cirit atan terbiyesizin teki

bize gelse hainligi biraktim
                              bizdeyken sampiyonluga giderken antalyaya, bodruma kacip televole verdigi capkinlik pozlarinlan takimimizi sampiyonluk yolunda nasil sabote ettigini nasil unuttunuz
                              yılmaz vural çok degerli bir insandır bu ülkede sivri dili yüzünden gereken ilgi ve alakayı görememiştir.

Yorum

• Sene sonuna kadar Fatih Tekke ya da Osman Özköylü
                                Devaminda ise, Lucescu ve yardimcilari, yardimcilardan biri de üstte yazdigim 2 isimden 1'i
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X