Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadiyle 3-5 maç devam önemli değil.

Yorum

• Devre arasında hoca gelmeli. Luce gelecekse sorun yok ama onun keyfini bekleyemeyiz. Sezon sonu gelmezse ortada kalırız.

Yorum

• Ersun Yanal için sosyal medyadan mesajlar atın yöneticilere ve Usta ya... Bizi başkası kurtaramaz, Ersun dan başkası gelip takımı toparlayamaz. Sezon sonu mümkün değil bekleyemeyiz, Lucescu ile görüşeceklerse görüşsünler ve şu olay artık netliğe kavuşsun.

Ersun u gidip getirsinler, ne onlar ne biz sinir stres harbi yaşamayalım şurada.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Devre arası temelli hoca gelmeli delireceğiz az kaldı

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal için sosyal medyadan mesajlar atın yöneticilere ve Usta ya... Bizi başkası kurtaramaz, Ersun dan başkası gelip takımı toparlayamaz. Sezon sonu mümkün değil bekleyemeyiz, Lucescu ile görüşeceklerse görüşsünler ve şu olay artık netliğe kavuşsun.

Ersun u gidip getirsinler, ne onlar ne biz sinir stres harbi yaşamayalım şurada.
            Yazilarini okuyorum güzel seyler yaziyorsun ama ersun yanal hayranligini hayretle takip ediyorum.

Nasil su an senol gunes bosta olsaydi bile olmaz diyorsam ersun yanal icinde aynisi gecerli.

Cunku Ersun yanal ile frekanslarimiz uyusmuyor onceki gelisinde zerre heyecani yoktu onun icin yanal olmaz.

Denenmis ve olmamislari denemek hicbir fayda getirmez bosuna vakit kaybidir.

Yabancı olarak lucescu tek secenektir yerli olarak ise hami cok secenek yok önümüzde..
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Öncelikle HOCA olmalı gerisi hallolur

Yorum

• İyi bir Hoca getiremeyecek adamlar acaba ne diye bu kulübe başkan seçiliyor?
                Lucescuyu getirecek değiller ya,
                tabiki ya Hami yada giray Bulak hoca olacak muhtemelen, bari ihtiyar istifa etse görevinden.
                bu günkü yenilginin baş sorumlusudur! yanlış kadro ile oyuna başladı. Acaip sinirliyim.
                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                .

Yorum

• Sezon sonunda Lucescu gelecekse idarelik Yılmaz Vural gelsin hiçbirşey yapamazsa bir iki kişiyi döver takımı gaza getirir...
                  Söylesem tesiri yok
                  Sussam gönül razı değil.
                  adrenalinn

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazilarini okuyorum güzel seyler yaziyorsun ama ersun yanal hayranligini hayretle takip ediyorum.

Nasil su an senol gunes bosta olsaydi bile olmaz diyorsam ersun yanal icinde aynisi gecerli.

Cunku Ersun yanal ile frekanslarimiz uyusmuyor onceki gelisinde zerre heyecani yoktu onun icin yanal olmaz.

Denenmis ve olmamislari denemek hicbir fayda getirmez bosuna vakit kaybidir.

Yabancı olarak lucescu tek secenektir yerli olarak ise hami cok secenek yok önümüzde..

Sorunda burada zaten, Ersun u hiç deneyemedik. 2008 de takımın başına geldi, ilk senesinde yedek kulübesi olmayan TS ile şampiyonluğa oynadı, G.Ünal ve Umut yüzünden şampiyonluk kaçtı, fatura Ersun a kesildi. Halbuki sezon başı hedefimiz Avrupa kupalarına katılmaktı... ))

Geçen sezon geldi, Avni Aker de geleni geçeni yendik. Deplasmanda maç kazanamama problemi vardı... Kaleci kova Fatih, ortada dinamo F.Atik, Soner, Musa, İshak, Yatabare, S.Gürler, Sefa, Yusuf ile top oynattırmasını bekledik. Bana göre mevcut kadroyla yapması gerekeni de yaptı, Avrupa biletini aldık. Öyle değil mi ?

Teşhisi koydu. İstediği oyuncuların maliyeti, Hurma nın aldırdıklarından fazla değildi ama Hurma gelince sizle uğraşamam dedi gitti. Hurma ile çalışamazdı zaten.

Hami diyoruz ama Hami bizden gitti Antalya dan kovuldu. Süper Lig de tecrübe kazansa, kendisini kanıtlasa olmaz mı ? Lucescu ile görüşülmeli ve kesin cevap alınmalı, eğer sizinleyim derse evet Hami gelip idare edebilir çünkü Sadi gerçekten rezalet durumda... Yok eğer Luce bizi reddederse piyasadaki hiçbir yabancı hoca Ersun dan fazlasını yapamaz, macera aramamalıyız. Takımı, şehri, süper ligin yapısını, eksileri artıları her şeyi en iyi bilen Ersun hocadır. Yabancı hocalar süper lig için kumar oluyor, hele hele söz konusu bizsek aman diyeyim... Luce hariç kim gelirse gelsin adamı yer bitirirler. Hatta Luce yi bile eleştirmek için bekleyenler var.

Usta yönetimiyle en iyi anlaşacak hoca Ersun hoca... İnşallah yönetimde birileri Usta yı ikna eder, ben Ersuncuların olduğunu düşünüyorum. Yöneticiler onuda değerlendirecektir.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hikmet karaman

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi bir Hoca getiremeyecek adamlar acaba ne diye bu kulübe başkan seçiliyor?
                        Lucescuyu getirecek değiller ya,
                        tabiki ya Hami yada giray Bulak hoca olacak muhtemelen, bari ihtiyar istifa etse görevinden.
                        bu günkü yenilginin baş sorumlusudur! yanlış kadro ile oyuna başladı. Acaip sinirliyim.
                        Iyi bir hoca getiremicegini nasil anladiniz merak ettim yoksa alel acele hocami bulmaliydi....

Yorum

• [MENTION=24034]Mert[/MENTION] oguzlu.

Ben Ersun basarisizdir demekten ziyade onda heyecan olmadigi icin olmaz diyorum.

Sb ye giden ersuna bak birde bize atarkenki Ersun a bak arada daglar kadar fark var.

Sadece futbol bilgisi degil ben Ersunun insani yapisinin bize uymadigini dusunuyorum.

Yaptigi isler tartisilir ama bir yere giderken heyecan duyacaksin o sehir seni kabul edecek.

Ersun icin Trabzonspor ve heyecan kelimesi uymlu duruyornu?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yeni hocamız "yeni" olmalı.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yılmaz Vural hikmet karaman tayfun korkut heyecanını yitirmemiş birileri lazim

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=24034]Mert[/MENTION] oguzlu.

Ben Ersun basarisizdir demekten ziyade onda heyecan olmadigi icin olmaz diyorum.

Sb ye giden ersuna bak birde bize atarkenki Ersun a bak arada daglar kadar fark var.

Sadece futbol bilgisi degil ben Ersunun insani yapisinin bize uymadigini dusunuyorum.

Yaptigi isler tartisilir ama bir yere giderken heyecan duyacaksin o sehir seni kabul edecek.

Ersun icin Trabzonspor ve heyecan kelimesi uymlu duruyornu?

Valla bende İho ile çalışsam, 2. günden tüm enerjim biter... Ersun realist ve winner hoca, bu yönü hoşuma gidiyor. Kazanma isteği var, duygusal düşünmüyor. İşine yoğunlaşıyor. Ben kendisine belli bir misyon yüklenerek, rahat çalışma ortamı yaratıldığında fark yaratacağını düşünüyorum. Uzun vadeli diyoruz ya, işte o uzun vadeli proje hocası aslında burnumuzun dibinde. Bence gereksiz yere macera arıyoruz.

Aslında yönetici arkadaşlar anket başlatsa, foruma anket sunulsa buranın görüşünü öğrensek çok iyi olur.

Şıklar;

Lucescu
                                Ersun Yanal
                                E.Sağlam
                                Hami
                                başka yabancı antrenör
                                başka yerli antrenör

Buna benzer anket yapılsa, taraftarın heyecanını ve isteğini öğrensek... Ben çıkacak sonucu merak ediyorum... (Anketteki isimler çoğaltılabilir, örnek olarak aklıma ilk gelenleri yazdım)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X