Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haftaya Fatih Atik'i de izleyebiliriz. Çok özlemiştik... Hey gidi... Nereden nereye...
    Aman gözünü seveyim abi

Dediklerin bir bir çıkıyor zaten

Yorum

• bi de tercüme tam olarak doğru mu acaba, şüphe etmiyor değilim

Yorum

• Eger Baskan veya yönetimden Luce nin bu aciklamalarina karsi bir aciklama gelmezse, Luce hayirli olsun diyelim, ama bugün yarin Baskan veya Yönetimden herhangi bir karsi aciklama gelirse o Zaman, iste cok büyük sorunlar var demektir, hele birde Ersun Hocayi küstürmüslerse, isimiz cok zor görünüyor.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Başkan twit atmadı mı daha?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mehmet bence anlaşma oldu ama sağsalim bu yarım sezonu atlatmak istiyor ama belki de istemeden muharrem ustayı yalancı durumuna düşürüyor. kimseyle görüşmedim ne demek? ya sen yalancısın ya usta yalancı, bitti.

bu açıklamanın üzerine usta sert bir açıklama yapmazsa ben sezon sonu için anlaşmanın olduğuna inanacağım.
            Bekir sen eğitimli, donanımlı, akıllı adamsın. Yazdığına sen inanıyor musun? Kulüp başkanına yalancı diyen ve bunu ulusal basına açıklayan adamın kredisi ne olur sence? Otoriteye laf etmenin bu ülkede bedeli var. Ersun bunu asla yapmadığı ve sadece bir kız arkadaşı olduğu için çakallara yem oldu. Bi içler dışlar çarpımı yap istersen :-))))

Şu saatten sonra başkanın yerinde olsam Lucescu defterini acilen kapatırım. Ama onu zor durumda bırakarak... Sonra da Magath filan işte...

Yorum

• Bu çıkan haberlerden anladığım luce sene sonu bizde [emoji41]

Yorum

• Bu arada barış yurduseven twitter'dan yazdırıyor.

"Gördüğüm en büyük yalancı" ve "Bunak rumen" gibi ifadeler kullandı.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen ikinci seçeneği düşünüyorum.
                  Barış Yurduseven de ''bunak Lucescu, Trabzonspor senden vazgeçti'' diyor yani birincisini.

Yorum

• Ben Muharrem Usta'nın yerinde olsam ve Lucescu'yla anlaşmış olsam, bir gün önceden böyle bir açıklama yaptırıp ertesi gün imza attırır herkesi ters köşe yapardım.
                    Tabi şaka bir yana Lucescu gelmeyeceğim dese normal karşılardım ama hiç görüşmedik demesinde bir bit yeniği var gibi düşünüyorum ben de..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bekir sen eğitimli, donanımlı, akıllı adamsın. Yazdığına sen inanıyor musun? Kulüp başkanına yalancı diyen ve bunu ulusal basına açıklayan adamın kredisi ne olur sence? Otoriteye laf etmenin bu ülkede bedeli var. Ersun bunu asla yapmadığı ve sadece bir kız arkadaşı olduğu için çakallara yem oldu. Bi içler dışlar çarpımı yap istersen :-))))

Şu saatten sonra başkanın yerinde olsam Lucescu defterini acilen kapatırım. Ama onu zor durumda bırakarak... Sonra da Magath filan işte...
                      Magath deme abi bari.....

Yorum

• Gelmiyorum demis olabilir, hic görüsmedik demesi gercekten cok sacma acaba tercüme yapan sahis "ahaha elime firsat gecti dur Trabzonsporu bir rezil edeyim" diye mi düsündü acaba

Yorum

• Burada bir arkadaş "son yıllarda saçma haberlere konu olan Trabzonsporun bir de teknik direktörü vefat etti "şeklinde haber olmasını istemiyorum demişti.Barışın yazdığını görünce aklıma geldi.(Allah ömür versin o ayrı)
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelmiyorum demis olabilir, hic görüsmedik demesi gercekten cok sacma acaba tercüme yapan sahis "ahaha elime firsat gecti dur Trabzonsporu bir rezil edeyim" diye mi düsündü acaba
                            İngilizce olarak konusuyor dinledim tercumesiyle bire bir ayni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ersun'a gece saat 22.00'de "hayırlı olsun hocam, bavulunu hazırla" diyerek evine yolladıktan sonra, saat 01.00'de "hocam bir hafta daha zaman ver bize, diğer alternatif olmazsa sözleşme imzalarız" denildiğinde ahizenin ucundaki ses ne demiştir sizce?...

Neyse... Yatayım en iyisi... 8 yıldır buradayız... Anlayan anladı...

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İngilizce olarak konusuyor dinledim tercumesiyle bire bir ayni

Sent from my iPhone using Tapatalk

O Zaman Lucescu aman Ersun Hoca hayirli olsun diyebiliriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X