Bu yönetimi desteklerken umutluydum. Kimseyi tanımam etmem! Sadece fanatik bir Trabzonsporluyum.
Desteklerken ;
1-Sadi Tekelioğlu bana sezon sonuna kadar ızdırap çektirsin diye desteklemedim.
2-Ndoye,Deniz gibi işe yaramaz adamlar dururken dünya çapındaki forvet Cardozo satılsın diye desteklemedim.
3-Marko Marin yedek-kadro dışı ya da satılsın diye desteklemedim.
4-Sadi Tekelioğlu maça 1-9-0 taktiği ile çıksın diye desteklemedim.
5-Özer Hurmacı her hafta 11 de oynasın diye desteklemedim.
6-Bu sene ''de'' takım ligi orta sıralarda tamamlasın diye desteklemedim.
7-Önemli kararlar alınacak diye yarım sezon daha feda edilsin diye desteklemedim.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Muharrem Usta yönetimi böyle devam ederse başarısız olur ve umutlarımızı boşa çıkarır. Umarım kafayı kullanır ve akıllı işler yaparlar. Biz bıktık artık her seneyi feda etmeye, her seneden vazgeçmeye ve her sene sezon sonu daha iyi olacak diye vaatlerle kandırılmaya.
Desteklerken ;
1-Sadi Tekelioğlu bana sezon sonuna kadar ızdırap çektirsin diye desteklemedim.
2-Ndoye,Deniz gibi işe yaramaz adamlar dururken dünya çapındaki forvet Cardozo satılsın diye desteklemedim.
3-Marko Marin yedek-kadro dışı ya da satılsın diye desteklemedim.
4-Sadi Tekelioğlu maça 1-9-0 taktiği ile çıksın diye desteklemedim.
5-Özer Hurmacı her hafta 11 de oynasın diye desteklemedim.
6-Bu sene ''de'' takım ligi orta sıralarda tamamlasın diye desteklemedim.
7-Önemli kararlar alınacak diye yarım sezon daha feda edilsin diye desteklemedim.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Muharrem Usta yönetimi böyle devam ederse başarısız olur ve umutlarımızı boşa çıkarır. Umarım kafayı kullanır ve akıllı işler yaparlar. Biz bıktık artık her seneyi feda etmeye, her seneden vazgeçmeye ve her sene sezon sonu daha iyi olacak diye vaatlerle kandırılmaya.
Yorum