Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yönetimi desteklerken umutluydum. Kimseyi tanımam etmem! Sadece fanatik bir Trabzonsporluyum.

Desteklerken ;

1-Sadi Tekelioğlu bana sezon sonuna kadar ızdırap çektirsin diye desteklemedim.
    2-Ndoye,Deniz gibi işe yaramaz adamlar dururken dünya çapındaki forvet Cardozo satılsın diye desteklemedim.
    3-Marko Marin yedek-kadro dışı ya da satılsın diye desteklemedim.
    4-Sadi Tekelioğlu maça 1-9-0 taktiği ile çıksın diye desteklemedim.
    5-Özer Hurmacı her hafta 11 de oynasın diye desteklemedim.
    6-Bu sene ''de'' takım ligi orta sıralarda tamamlasın diye desteklemedim.
    7-Önemli kararlar alınacak diye yarım sezon daha feda edilsin diye desteklemedim.

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Muharrem Usta yönetimi böyle devam ederse başarısız olur ve umutlarımızı boşa çıkarır. Umarım kafayı kullanır ve akıllı işler yaparlar. Biz bıktık artık her seneyi feda etmeye, her seneden vazgeçmeye ve her sene sezon sonu daha iyi olacak diye vaatlerle kandırılmaya.
    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yönetimi desteklerken umutluydum. Kimseyi tanımam etmem! Sadece fanatik bir Trabzonsporluyum.

Desteklerken ;

1-Sadi Tekelioğlu bana sezon sonuna kadar ızdırap çektirsin diye desteklemedim.
      2-Ndoye,Deniz gibi işe yaramaz adamlar dururken dünya çapındaki forvet Cardozo satılsın diye desteklemedim.
      3-Marko Marin yedek-kadro dışı ya da satılsın diye desteklemedim.
      4-Sadi Tekelioğlu maça 1-9-0 taktiği ile çıksın diye desteklemedim.
      5-Özer Hurmacı her hafta 11 de oynasın diye desteklemedim.
      6-Bu sene ''de'' takım ligi orta sıralarda tamamlasın diye desteklemedim.
      7-Önemli kararlar alınacak diye yarım sezon daha feda edilsin diye desteklemedim.

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Muharrem Usta yönetimi böyle devam ederse başarısız olur ve umutlarımızı boşa çıkarır. Umarım kafayı kullanır ve akıllı işler yaparlar. Biz bıktık artık her seneyi feda etmeye, her seneden vazgeçmeye ve her sene sezon sonu daha iyi olacak diye vaatlerle kandırılmaya.
      ben sırf bunarı yapcal diye Celil Hekimoğlu'nu istemedim ama agerçekten şuan kulüp çok kötü durumda yani yapcak bişey yok kulüp zor durumda

Yorum

• 50. yılda şampiyonluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır renktaşlar
        Daha şimdiden sabırsızlıklar başlamış,bi durun hele... Size tavsiyem uzun vadeli düşünün,günlük değil Bu yüzden sabretmek ve destek olmak şart.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu neyin sabırsızlığıdır ya? Az bi sakin olun arkadaşlar eleştirmek için eleştirenler var aramızda.Bu adamların sihirli değneği yok bu enkaz öyle 1 ayda temizlenemez.Az biraz düşünerek yorum yapalım lütfen.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Peki sezon sonumu yoksa ara transferdemi

Yorum

• Ilerleyen yıllarda bu lige damga vurmak için sabredeceğiz, bekleyeceğiz.
              Öyle kolay kolay olmuyor bu işler sizde biliyorsunuz
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• tamam destek olalım, eleştirmeyelim.

sadi hoca sezon sonuna kadar devam etsin, eleştirmeyelim.

Cardozo başta olmak üzere piyasası olan futbolcular satılsın,eleştirmeyelim.

sezon sonunu bekleyelim devre arasında eksikliği bariz belli olan ve aciliyeti olan mevkilere bile transfer yapmayalım, eleştirmeyelim.

hepsine varım, zaten bu icraatları savunan arkadaşlar gerekçeleriyle açıklamaya çalışıyorlar.

ben şunun cevabını arıyorum: ben sezon sonuna kadar olan süreçte neden maça gideyim?

arkadaşlarla türkiye kupası finali için şimdiden mayıs ayına uçak bileti bakarken, yola sezon sonuna kadar böyle devam edeceksek mesela önümüzdeki hafta adana maçı için evime yarım saat mesafede olan Avni Akere niye kalkıp gideyim?
                There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tamam destek olalım, eleştirmeyelim.

sezon sonunu bekleyelim devre arasında eksikliği bariz belli olan ve aciliyeti olan mevkilere bile transfer yapmayalım, eleştirmeyelim.

hepsine varım, zaten bu icraatları savunan arkadaşlar gerekçeleriyle açıklamaya çalışıyorlar.

ben şunun cevabını arıyorum: ben sezon sonuna kadar olan süreçte neden maça gideyim?

arkadaşlarla türkiye kupası finali için şimdiden mayıs ayına uçak bileti bakarken, yola sezon sonuna kadar böyle devam edeceksek mesela önümüzdeki hafta adana maçı için evime yarım saat mesafede olan Avni Akere niye kalkıp gideyim?
                  Takımının kötü gününde de yanında olmak için gidebilirsin.Şampiyonluğa oynarken herkes maça gider önemli olan bu zamanlarda da gitmek.Küme düşersek Trabzonspor'umu bırakacağız?
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    50. yılda şampiyonluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır renktaşlar
                    Daha şimdiden sabırsızlıklar başlamış,bi durun hele... Size tavsiyem uzun vadeli düşünün,günlük değil Bu yüzden sabretmek ve destek olmak şart.

Sabir ve Ts taraftari
                    Coz uzak iki kelime
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sabir ve Ts taraftari
                      Coz uzak iki kelime
                      Valla öyle abi.. Oysa sabır ve istikrar olsa başarı elbet gelecek.Ama bizim oranın insanı biraz tezcanlı
                      Bu yönetim en doğru seçimdi,doğru tercihi yaptık...Şimdi sıra onlarda,bize de beklemek düşer..
                      Sonuçta büyük enkaz var,yarım sezon dayanalım bari..Gelecek sezonda toparlanma dönemi olur.Sonra 50. yılda yükselişe geçeriz İnşallah.
                      Herşey hemen olsun istiyoruz,FM oynamıyoruz burda
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla öyle abi.. Oysa sabır ve istikrar olsa başarı elbet gelecek.Ama bizim oranın insanı biraz tezcanlı
                        Bu yönetim en doğru seçimdi,doğru tercihi yaptık...Şimdi sıra onlarda,bize de beklemek düşer..
                        Sonuçta büyük enkaz var,yarım sezon dayanalım bari..Gelecek sezonda toparlanma dönemi olur.Sonra 50. yılda yükselişe geçeriz İnşallah.
                        Herşey hemen olsun istiyoruz,FM oynamıyoruz burda
                        Valla kardesim, Fm de bile ilk 1-2 sezon bisey yapilmiyor bazen.

Buyuzden istikrar ve sabir sart en azindan ilk 1 yil.

Hayirlisi diyelim insallah ozaman.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• sayet licesu sene sonu gelecekse ona yardimci hoca kim olacaksa simdiden takimin basina gelmelii bu is sadi hocala devam edemez adam forvetsiz oynadigi halde bunalmis ki forvet vardi diyor böylelerinle Trabzonspora basari gelmez. Özer erkan satilmali
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 3 dk.3 dakika önce

Yönetenler her fikre ve her görüşe önem vermeli.
                            Çoğu bilgi asılsız olduğundan dolayı sizler rahat olun.
                            Biz TS için gereğini yapacağız.
                            Hamiş

Yorum

• Baba Oğul Lucescu ve Carlo Nicolini .

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tamam destek olalım, eleştirmeyelim.

Anlatılanlarla büyümek ne kadar zor dimi, anlatılanları görememek
                                Yada çok yakınken sevincini boğazına tıkmaları, o sevinci yaşatmamaları
                                Senden sonrasının çocuğunun, kardeşinin, senden sonraki neslin sadece dinlemesi değil görmesi için
                                Kendinden feda edeceksin. Zor günde sende çorbada tuzum olsun diyorsan tabi
                                Seçim senin.
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X