Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu lucescu işiyle ilgili içimde çok büyük bir sıkıntı var ne diyeyim hayırlısı.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yılmaz Vural'ın GB'de yaşadığı kendisinden kaynaklanan bir durum değil, GB'nin kendi eksikliği. Sonuçta Y.Vural bu yıl GB'den ayrılan 5. hoca. Demekki sorun hocada değil kulüpte. Asıl önemlisi yönetimin hocaya desteği, hocanın ne kadar arkasında durduğu önemli.. Sen hocaya yeterli desteği verirsen otorite de olur herşey de olur.
      Bu anlayışa hiç bulaşmamam gerekirdi. Aıntıladığım için çok özür...
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçti istemem gelmeni,
        Yokluğunda buldum seni;
        Bırak vehmimde gölgeni,
        Gelme, artık neye yarar?

Bir sonraki şiirin son dörtlüğü de şöyle ama:
        Ölürsün... Kapanır yollar geriye;
        Ben mezarla sırdaş olur, beklerim.
        Varılmaz hayale işaret diye,
        Toprağında bir taş olur, beklerim...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyon olduğumuz sene 3-2 yenmiştik.
          Kim bilir belkide ileride Lucescu ile derbilerde farka gideceğiz.

Yorum

• Arkadaşlar Yılmaz Vural'ı küçümsüyorsunuz ama şu anda hocamız Sadi Tekelioğlu.. Sadi Hoca'yı küçümsemek anlamında söylemiyorum ama Yılmaz Vural'ın yetersiz görüldüğü yerde Sadi Hocaya ne diycez ?

Yılmaz Vural meselesi tamamen önyargı. Adama önyargılı bakılmazsa, yönetim destek vermesi durumunda başarılı olacağı çok açık... Adamın yaptıkları ortada.. Madem bu kadar kötü hoca neden hala dara düşen Yılmaz Hoca'ya sarılıyor ? Adamın torpili mi var ? Hayır, çünkü gittiği takımda fark yaratıyor.. Bu kadar basit...
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Birde benim anlamadığım şu var: Yönetim, kötü durumdayız fedaaa diyor ki sonuna kadar katılıyorum.Lucescu'nun istediği transfer bütçesini nasıl vereceksiniz bu kadroyu lucescu'nun kabul edeceğini düşünmüyorum.

Yorum

• Luce Luce Luce!
                Hamiş

Yorum

• Bende dökeyim iki kelam;

Ey Mirçeya Luçesgu
                  Gözumuz yollardadur
                  Yedi şampiyonluğu
                  Arturmak elundedur

Getureceksun yeni
                  Brezilyali uşaklar
                  Hasetlenecek butun
                  İstanbulli yavşaklar

Yaşun yetmiş deyiler
                  İş yapamazmişsun
                  Ikinci baharuni
                  Burda yaşiyacasun.

Çok para isteyisun
                  Verecesun hakkini
                  Acindan öldurecesun
                  Bizum yerel medyayi

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar Yılmaz Vural'ı küçümsüyorsunuz ama şu anda hocamız Sadi Tekelioğlu.. Sadi Hoca'yı küçümsemek anlamında söylemiyorum ama Yılmaz Vural'ın yetersiz görüldüğü yerde Sadi Hocaya ne diycez ?

Yılmaz Vural meselesi tamamen önyargı. Adama önyargılı bakılmazsa, yönetim destek vermesi durumunda başarılı olacağı çok açık... Adamın yaptıkları ortada.. Madem bu kadar kötü hoca neden hala dara düşen Yılmaz Hoca'ya sarılıyor ? Adamın torpili mi var ? Hayır, çünkü gittiği takımda fark yaratıyor.. Bu kadar basit...
                    Yılmaz Hoca ile Lucescu'yu karşılaştırma vari konuşmalara alay edildi yoksa gerçekten Hami, Sadi ve Tekke'nin hocalığına Yılmaz Hoca bin basar tecrübe bilgi birikimi buna kimsenin şöyliyecek bir sözü yokdur kaanatindeyim...

Ama bizde de olurmu orası tartışılır Lucescu konuşurken de Yılmaz hoca'ya döndürmek muhabbeti büyük ironi..
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Biz şu anda dipteyiz birden zirveye çıkmak istiyoruz burada bir sıkıntı var.Özkan sümer zamanında küme düsüyorduk.2003 yılında samet hocayla Türkiye kupasını aldık,2004 yılında ziya hoca ile hem Türkiye kupasını aldık hemde 2.olduk 2005 şenol güneşle 77 puan topladık yine 2.olduk Ggörüldüğü üzere toparlanma zamana yayılmalı, bu kadar borçla şampiyonluk söylemi olmaz ha denk gelir oluruz hepimiz seviniriz yönetim bu işi zamana yaymalı terkrardan güçlenerek şampiyonluk söylemi dillendirilmelidir.

Yorum

• Sezon sonu için anlaşılmışsa kampa gitmesi normal. İnşallah durum böyledir.

Gökhan Dinç
                        ‏@gkhndinc
                        5 dakika önce

Lucescu Trabzonspor'a gelmiyor. 11 Ocak'ta Amerika'da kampa gidiyor Shakhtar Donetsk ile

Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonu için anlaşılmışsa kampa gitmesi normal. İnşallah durum böyledir.

Gökhan Dinç
                          ‏@gkhndinc
                          5 dakika önce

Lucescu Trabzonspor'a gelmiyor. 11 Ocak'ta Amerika'da kampa gidiyor Shakhtar Donetsk ile

Bize imza atmadığı sürece tabii ki gidecek.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Mesela yani

Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin
                            Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim

Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
                            Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birde benim anlamadığım şu var: Yönetim, kötü durumdayız fedaaa diyor ki sonuna kadar katılıyorum.Lucescu'nun istediği transfer bütçesini nasıl vereceksiniz bu kadroyu lucescu'nun kabul edeceğini düşünmüyorum.
                              Kaliteli bir kadro arasaydı zaten bize gelmezdi. Adam proje istiyor. Yokdan var etmek istiyor. Shakhtar' a gittiğinde Ukraynalı vasat oyuncularla doluydu takım. Yanlış hatırlamıyorsam; Srna, Marica, Brandao, Timoschuk gibi 4-5 tane kalite adamları vardı.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon sonu için anlaşılmışsa kampa gitmesi normal. İnşallah durum böyledir.

Gökhan Dinç
                                �@gkhndinc
                                5 dakika önce

Yani şunu yeni haber olarak sunuyor öyle mi? Lucescu ismi anıldığından beri bu adamın sezon sonu geleceğini herkes biliyor. E adam sezon sonu gelecek diye şimdi kendi takımını bırakacak hali yok ya. Herhalde takımla birlikte kampa gidecek

Cevat Kol da altına çok şükür yazmış.. CevatKol bunu dediyse Lucescu doğru isim
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X