Bu lucescu işiyle ilgili içimde çok büyük bir sıkıntı var ne diyeyim hayırlısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural'ın GB'de yaşadığı kendisinden kaynaklanan bir durum değil, GB'nin kendi eksikliği. Sonuçta Y.Vural bu yıl GB'den ayrılan 5. hoca. Demekki sorun hocada değil kulüpte. Asıl önemlisi yönetimin hocaya desteği, hocanın ne kadar arkasında durduğu önemli.. Sen hocaya yeterli desteği verirsen otorite de olur herşey de olur.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
Bir sonraki şiirin son dörtlüğü de şöyle ama:
Ölürsün... Kapanır yollar geriye;
Ben mezarla sırdaş olur, beklerim.
Varılmaz hayale işaret diye,
Toprağında bir taş olur, beklerim...
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olduğumuz sene 3-2 yenmiştik.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Arkadaşlar Yılmaz Vural'ı küçümsüyorsunuz ama şu anda hocamız Sadi Tekelioğlu.. Sadi Hoca'yı küçümsemek anlamında söylemiyorum ama Yılmaz Vural'ın yetersiz görüldüğü yerde Sadi Hocaya ne diycez ?
Yılmaz Vural meselesi tamamen önyargı. Adama önyargılı bakılmazsa, yönetim destek vermesi durumunda başarılı olacağı çok açık... Adamın yaptıkları ortada.. Madem bu kadar kötü hoca neden hala dara düşen Yılmaz Hoca'ya sarılıyor ? Adamın torpili mi var ? Hayır, çünkü gittiği takımda fark yaratıyor.. Bu kadar basit...İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Birde benim anlamadığım şu var: Yönetim, kötü durumdayız fedaaa diyor ki sonuna kadar katılıyorum.Lucescu'nun istediği transfer bütçesini nasıl vereceksiniz bu kadroyu lucescu'nun kabul edeceğini düşünmüyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bende dökeyim iki kelam;
Ey Mirçeya Luçesgu
Gözumuz yollardadur
Yedi şampiyonluğu
Arturmak elundedur
Getureceksun yeni
Brezilyali uşaklar
Hasetlenecek butun
İstanbulli yavşaklar
Yaşun yetmiş deyiler
İş yapamazmişsun
Ikinci baharuni
Burda yaşiyacasun.
Çok para isteyisun
Verecesun hakkini
Acindan öldurecesun
Bizum yerel medyayi
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Yılmaz Vural'ı küçümsüyorsunuz ama şu anda hocamız Sadi Tekelioğlu.. Sadi Hoca'yı küçümsemek anlamında söylemiyorum ama Yılmaz Vural'ın yetersiz görüldüğü yerde Sadi Hocaya ne diycez ?
Yılmaz Vural meselesi tamamen önyargı. Adama önyargılı bakılmazsa, yönetim destek vermesi durumunda başarılı olacağı çok açık... Adamın yaptıkları ortada.. Madem bu kadar kötü hoca neden hala dara düşen Yılmaz Hoca'ya sarılıyor ? Adamın torpili mi var ? Hayır, çünkü gittiği takımda fark yaratıyor.. Bu kadar basit...
Ama bizde de olurmu orası tartışılır Lucescu konuşurken de Yılmaz hoca'ya döndürmek muhabbeti büyük ironi..-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Biz şu anda dipteyiz birden zirveye çıkmak istiyoruz burada bir sıkıntı var.Özkan sümer zamanında küme düsüyorduk.2003 yılında samet hocayla Türkiye kupasını aldık,2004 yılında ziya hoca ile hem Türkiye kupasını aldık hemde 2.olduk 2005 şenol güneşle 77 puan topladık yine 2.olduk Ggörüldüğü üzere toparlanma zamana yayılmalı, bu kadar borçla şampiyonluk söylemi olmaz ha denk gelir oluruz hepimiz seviniriz yönetim bu işi zamana yaymalı terkrardan güçlenerek şampiyonluk söylemi dillendirilmelidir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Sezon sonu için anlaşılmışsa kampa gitmesi normal. İnşallah durum böyledir.
Gökhan Dinç â€@gkhndinc 5 dakika önce
Lucescu Trabzonspor'a gelmiyor. 11 Ocak'ta Amerika'da kampa gidiyor Shakhtar Donetsk ile
Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu için anlaşılmışsa kampa gitmesi normal. İnşallah durum böyledir.
Gökhan Dinç â€@gkhndinc 5 dakika önce
Lucescu Trabzonspor'a gelmiyor. 11 Ocak'ta Amerika'da kampa gidiyor Shakhtar Donetsk ile
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde benim anlamadığım şu var: Yönetim, kötü durumdayız fedaaa diyor ki sonuna kadar katılıyorum.Lucescu'nun istediği transfer bütçesini nasıl vereceksiniz bu kadroyu lucescu'nun kabul edeceğini düşünmüyorum.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu için anlaşılmışsa kampa gitmesi normal. İnşallah durum böyledir.
Gökhan Dinç â€�@gkhndinc 5 dakika önce
Cevat Kol da altına çok şükür yazmış.. CevatKol bunu dediyse Lucescu doğru isim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum