İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun'a gece saat 22.00'de "hayırlı olsun hocam, bavulunu hazırla" diyerek evine yolladıktan sonra, saat 01.00'de "hocam bir hafta daha zaman ver bize, diğer alternatif olmazsa sözleşme imzalarız" denildiğinde ahizenin ucundaki ses ne demiştir sizce?...
Neyse... Yatayım en iyisi... 8 yıldır buradayız... Anlayan anladı...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun'a gece saat 22.00'de "hayırlı olsun hocam, bavulunu hazırla" diyerek evine yolladıktan sonra, saat 01.00'de "hocam bir hafta daha zaman ver bize, diğer alternatif olmazsa sözleşme imzalarız" denildiğinde ahizenin ucundaki ses ne demiştir sizce?...
Neyse... Yatayım en iyisi... 8 yıldır buradayız... Anlayan anladı...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
luce ...geleneksel roman havası calmazsa...bu ıs bıttı..!!!
usta yı...unal aysal ın 20 yas gencı bır ... cın fıkırlı olarak goruyorum...
-------
tek eksısı anadolunun bagrından cıkmıs olması...
fransız ronesans akımından mahrum kalması...
bu eksık de nevzat aydınla kapatılabılır...
----------
baskanın tek eksısı baskanlıgı surecınce...
twıtterdan...ıkılı polemıge gırecek...gondermeler yapması...halefıne...ve gecen secımdekı asbaskanı olan bıreye...
kı o hatasınıda cabuk kavradı...dondu..ordan..
----------
aslında turk sıyasetı de...twıtter yada gezı dunyasına yanı elınde tablet akıllı tel...pc ve 140 karakter olan hızlı dusunme mefhumuna uzak...
yenı bır nesıl gelıyor...onlarca gencın delı gıbı dunyayı dunya futbolunu legal ıllegal sıtelerden ızlediği ...yorum yapan scoutluk oyunları yapan vs...
turk futboluda bu uzaklıktan nasıbını almıs...
yanı ılhan cavcav...kızıl...yada azız ın devrı bu manada bıttı...
---------
baskan baska bır sey denıyor bana kalırsa...
twıtter denen 140 karakterde...
anketler...ıkı cumlelık manıfestolar vs...
kı bunun tabanınında var oldugunu gorduk son kongrede...
genc aktıf elınde muhakkak 3g sı olan mobıl gencler...
bır soz soyledı son kongrede...
----------
ıste tabanı olan bu akımı arkasına alacak olan bır baskan...
trabzonun ılcelerınden gelen...genc nesıllerle...bu devrımı yapacak sankı...
alıkemal dozerler..farozda ..kahvehanelerde balıkcı barınaklarında...trabzon kumsallarında..bu sınerjıyı olusturdular..
--------
sımdıkı devre gore sıstemlı bır acılım yapan baskanı sonuna kadar desteklemek farz...
sahsen ben onumuzdekı yılın ılk 10 haftasında ...kanaatımı belırtecegım..
------
su sponsor eger kı turkcell olursa...bızı hakemler dograyamayacak seneye..
mılyar dolarlık marka degerı devletın gelır kalemının marka degerı zaafa ugramayacaktır...
mıllı takıma da ucundan baglı bır kurum vs....
--------
bızım ıstedıgımız adıl bır yarıs...
su yenı tesıs stad vs bunu saglayacak sankı...
gs fb bjk ts bursa....bu 5 ının yenı satadı olacak malum...
bu sadece stad degıl..baska bır sey...
devlette bunu olusturmaya calısıyor zaten..
alman stadları ve sıstemı gıbı...
---------
cok uzattım...yazdıkca yazasım geldı...
ıste tum bunlar ıcın luce beklenıyor...
---------
dunkı baskanın aheste acıklaması...
ve bugunkı sıtenın beyanı...
lucenın elıne verıldı..
!!!
luce de dılıne verdı...hepsı bu...
ve yuzde 70 e cıktı bence lucenın gelme ıhtımalı... !!!En son The Ciks tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 00:57."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir sen eğitimli, donanımlı, akıllı adamsın. Yazdığına sen inanıyor musun? Kulüp başkanına yalancı diyen ve bunu ulusal basına açıklayan adamın kredisi ne olur sence? Otoriteye laf etmenin bu ülkede bedeli var. Ersun bunu asla yapmadığı ve sadece bir kız arkadaşı olduğu için çakallara yem oldu. Bi içler dışlar çarpımı yap istersen :-))))
Şu saatten sonra başkanın yerinde olsam Lucescu defterini acilen kapatırım. Ama onu zor durumda bırakarak... Sonra da Magath filan işte...
Yorum
-
Neyse... Yatayım en iyisi... 8 yıldır buradayız... Anlayan anladı...
Abi yanlış anlama, senin her yazdığına sonuna kadar inanıyorum ama...
Bazen insan inanmak istemiyor işte...Hamiş
Yorum
-
bence yeni yönetim parayı yönetsin yeter; genç hırslı bir hoca ile uzun vadeli anlaşıp yönetimde oldukları sürece arkasında dursunlar. iyi bir takım oluştursunlar başarıya aç gençlerden oluşan bir takım. masayı da kuvvetlendirsinler.
bu ortamda şampiyonluk yok bunun için durumumuz hhiç yok
durumu düzeltsek bile masa başı alt yapımız yok bu nedenle isimler vs hikaye
başarı zaman ve sabırla gelecektir en azınddan bizim için bu böyle rakiplerimiz gibi bütçemiz yok
zaten 400 civarı geziyoruz
bu kafayla gidersek takımı kendi ellerimizle bitireceğiz zaten görünen odur....çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
son iki secimdir kendisini destekledigim usta hoca konusunda en basindan beri yanlis yapiyor.araligin ortasi gibi surec uzadikca kendisine zarar verecektir demistim.simdi dedigimize gelmeye basladi.
birincisi ligin ikinci yarisina sadi ile baslama fantezisi basli basina yanlis.kendisiyle gelen heyecani sadi karariyla bitirdi..lucescu olur veya olmaz ayri bir konu ama 1 bucuk aydir adami tartisiyoruz..bu olacak is degil.oyle bir hava yaratildi ki sanirsin luceden baska bir hoca yok..
takimin zirve sansi kalmamisken yapmasi gereken onumuzdeki sezona bizi hazirlayabilecek bir hoca getirmek ve onumuzdeki sezona takim kurmakti..yerlilerden isimizi gorecek bir ersun hoca vardi.hadi yerli istemedin onun yerine kalitesine guvendigin yabanci bir hoca getirirdin..bu calismalari secim oncesinde yapmaliydi..hoca konusunda plansiz programsiz geldigi cok acik.herseyi luceye endekslemis gibi..
ayrica bu ligde hoca mevzusu felaket abartiliyor..hocadan ziyade bize kaliteli topcular gerekiyor.dunyada mucize yaratabilen bir iki hoca var..onlari alamayacagimiza gore yapilacak is belliydi, kaliteli denebilecek herhangi bir hoca alip sezon sonuna kadar takimin eksiklerini cikartmasiydi..usta ne yapti?sadi denen futbol fukarasiyla yarim sezon devam dedi..acikcasi bu hareketi bile benim butun heyecanimi aldi goturdu.
ben resmi sitede lucescunun takiminin ahengiyle alakali kamuoyu duyurulari gormek istemiyorum.gelmeden adama ayar oldum.bize ne shaktarin ahenginden?hocaligina lafim yok ama fazla abartilmiyor mu yoksa bana mi oyle geliyor.sanirsin turkiye'de nazilliyi super lig sampiyonu yapmisti..cincon ve 8tas yahu..sampiyonlugun istanbul disina neredeyse cikmadigi bir ulkede istanbul takimlarini sampiyon yapmak cok buyutulecek bir olay degil..hamza hamzaoglu,aykut kocaman,ertugrul saglam..bunlarda bu ligde sampiyon oldular.
yanlis anlasilmak istemem, lucescunun hocaligina laf etmiyorum ama bir sihirbaz oldugunu da dusunmuyorum..ve iddia ediyorum ersun hoca her yonden bizim icin daha uygun..ersun hocanin geldigi ilk donemi hatirlayin, sifirdan sampiyonluga oynayan bir kadro kurmustu..umut-gokhan denen mal degnekleri az biraz becerikli olsalardi ilk doneminde sampiyonduk..
sonuna kadar muharrem usta'nin yanindayim ama hoca mevzusu buyuk bir fiyasko..
butun bunlari secim suresince kendisini savunurken uc-dort kez ceza alan biri olarak soyluyorum..yanlis yoldasin baskan.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu neseli mutlu hallerin hayirdirFatih C. ile aran nasil
))
Yorum
-
Trabzonspor'da neden hiçbir şey üretmeyen asalak tayfanın sesi bu kadar gür çıkıyor anlayamıyorum. Muharrem Bey'den tek ricam şudur: Trabzonspor'un iyiliğini düşünemeyecek kadar hırs sahibi olan bu güruhu ciddiye almayın. İt ürür kervan yürür.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike yaptı diye şikayet ettiği adamı teknik direktör yaptı bu kulüp başkan yalancı diyeni mi yapmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum