Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forum çıldırdı yalnız, Sherlock Holmes'luğa başladık yine

Yorum

• Lucescu çıkıyor, Türk Basınına kızgınım diyor, bizim taraftar da Başkana tepki gösterdi diye algılıyor!

Adam açık açık söylemiş, Türk basını hakkımda yalan haber yapıyor, ben kimseyle sözleşme imzalamadım, hala Shaktar'dayım diyor.

Sözleşmem sezon sonu bitecek, ondan sonra önüme bakacağım diyor.

Yetmiyor arkasından da Muharrem Usta beni ikna etmeli diyor.

Daha ne demesini bekliyorsunuz Allah aşkına?

Başkan adımı kullandı lafını neden abartıyorsunuz, onu da anlamıyorum.

Yalan değil, Başkan gerçekten de seçimde ismini zikretmiştir.

Adamcağız bu gerçeği dile getirdi diye itibarımız yerle bir olmuyor. Olmaz!

Adam ayrıca Başkan'a yalancı falan da demedi.

Açıklamalarının tamamına bakarsanız, ben kimseyle sözleşme imzalamadım, kimseyle görüşmedim anlaşmadım diyor.

Arkasından da Muharrem Bey beni ikna etmeli diyor.

Aslında bu açıklamalarından bile Muharrem Bey ile görüştüğü itirafı var.

''Beni ikna etmeli'' sözcüğü ne demektir? Ne anlama geliyor?

Benim şahsi düşüncem, Lucescu gelmek istiyor ama ne koparabilirim anlayışı ile hareket ediyor.

Yorum

• Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.

Hayırlısı be gülüm...
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ramos gelsin iyidir candır) ayrica diyelim ki lucescunun soyledikleri gercek olsun bizim baskan candır ) hep destek tam destek.

Yorum

• İki hafta önceki mesajımızda ne demiştik; "Gelinen noktada Sadi veya Hami'ye şaşırmam..."

Aah dinozor DEEP BLUE aaah... Sakalına rağmen dinlemiyor seni kimse...

Yorum

• Lucescu Trabzonspor bana ilgisini iletti ama ben suan Schaktarin basinda olduğumu tüm konstrasyonumu takimima vermek istedigimi ancak sezon sonu sözleşmem bitince gorusebilecegimizi ilettim seklinde yumuşak bi aciklamada yapabilirdi..

Buradan cikabilecek 2 sonuc var..

1.Lucescu nun kafasina silah dayayip böyle suclayici aciklamalar yaptirdilar..

2.Bizimkiler Luce ile hic görüşmedi. .

Antlasma olsa yumusak bir aciklama yapmasi beklenirdi..Sonradan yüzyüze bakacaklar sonucta...

Neyse su fazlaliklari gönderelim hoca isini hallederiz..

Yorum

• Barış Yurduseven bunak diye laf atmış Lucescu'ya. Yarın olur da takımın başına geçerse vay haline...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu ben de düşündüm ama hayır, ersin düzen röportajı kulüp açıklamasından sonra yaptım dedi.
                  Sağolasın. Takip etmedim ben programı. Yine de iki açıklamanın bir bağlantısı var gibi duruyor.

1) Ya anlaşmazlık oldu, köprüler atıldı, her iki taraf da karşı tarafa şartlarımı kabul etmiyorsan görüşürsek artık sezon sonunda tekrar oturur görüşürüz diye rest çekiyor....
                  2) Ya da sezon sonu için büyük oranda anlaşıldı ve bu açıklamalar Donetsk kaynaklı bilmediğimiz bir nedenden dolayı danışıklı olarak yapıldı, yani başkanın deyimiyle 'kararında ve derinden' gidilerek sezon sonunda bir sonuca varılacak...

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ramos gelsin iyidir candır) ayrica diyelim ki lucescunun soyledikleri gercek olsun bizim baskan candır ) hep destek tam destek.

Nedir bu neseli mutlu hallerin hayirdir Fatih C. ile aran nasil
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lucescu çıkıyor, Türk Basınına kızgınım diyor, bizim taraftar da Başkana tepki gösterdi diye algılıyor!

Adam açık açık söylemiş, Türk basını hakkımda yalan haber yapıyor, ben kimseyle sözleşme imzalamadım, hala Shaktar'dayım diyor.

Sözleşmem sezon sonu bitecek, ondan sonra önüme bakacağım diyor.

Yetmiyor arkasından da Muharrem Usta beni ikna etmeli diyor.

Daha ne demesini bekliyorsunuz Allah aşkına?

Başkan adımı kullandı lafını neden abartıyorsunuz, onu da anlamıyorum.

Yalan değil, Başkan gerçekten de seçimde ismini zikretmiştir.

Adamcağız bu gerçeği dile getirdi diye itibarımız yerle bir olmuyor. Olmaz!

Adam ayrıca Başkan'a yalancı falan da demedi.

Açıklamalarının tamamına bakarsanız, ben kimseyle sözleşme imzalamadım, kimseyle görüşmedim anlaşmadım diyor.

Arkasından da Muharrem Bey beni ikna etmeli diyor.

Aslında bu açıklamalarından bile Muharrem Bey ile görüştüğü itirafı var.

''Beni ikna etmeli'' sözcüğü ne demektir? Ne anlama geliyor?

Benim şahsi düşüncem, Lucescu gelmek istiyor ama ne koparabilirim anlayışı ile hareket ediyor.
                      Mehmet bence anlaşma oldu ama sağsalim bu yarım sezonu atlatmak istiyor ama belki de istemeden muharrem ustayı yalancı durumuna düşürüyor. kimseyle görüşmedim ne demek? ya sen yalancısın ya usta yalancı, bitti.

bu açıklamanın üzerine usta sert bir açıklama yapmazsa ben sezon sonu için anlaşmanın olduğuna inanacağım.

Yorum

• Haftaya Fatih Atik'i de izleyebiliriz. Çok özlemiştik... Hey gidi... Nereden nereye...

Yorum

• Bu haberlerin de "habercilik" amacıyla yapıldığını pek sanmıyorum.7 aralık günü de yapılabilirdi bu röportaj niye şimdi?
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Lucescu çok sert açıklamalar yaptı arkadaşlar
                            bu anlaşmalı olamaz veya
                            açıklamanın altında bir şey aramaya da gerek yok
                            yaptığı açıklamalar yönetime çok zarar verir nitelikte

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağolasın. Takip etmedim ben programı. Yine de iki açıklamanın bir bağlantısı var gibi duruyor.

1) Ya anlaşmazlık oldu, köprüler atıldı, her iki taraf da karşı tarafa şartlarımı kabul etmiyorsan görüşürsek artık sezon sonunda tekrar oturur görüşürüz diye rest çekiyor....
                              2) Ya da sezon sonu için büyük oranda anlaşıldı ve bu açıklamalar Donetsk kaynaklı bilmediğimiz bir nedenden dolayı danışıklı olarak yapıldı, yani başkanın deyimiyle 'kararında ve derinden' gidilerek sezon sonunda bir sonuca varılacak...
                              Aynen ikinci seçeneği düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescu'la kesinlikle görüşüldü. Hatta anlaşma aşamasına gelindi. Başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama insanına güvenilmeyecek ülkeler var... Çok uyardık. "Ersun'la anlaşmayacaksanız bile gündemden düşürmeyin, adamın eline koz vermeyin" dedik. Madem Ersun mayın eşeği olarak kullanılıyordu, niye hemen patlattınız kardeşim...Akıl alır gibi değil... Bize zamanında kızanlar, hoplayıp zıplayanlar bilsinler ki yanlış bir şey önermez ve yazmayız. Vardır bir bildiğimiz...

Luce hala olabilir... Ama hangi koşullarda?... Soru bu...
                                Ümit Abi o Zaman bir protokol yapılmadı kendisiyle.... Desene korktuğum başımıza geldi.....Başkan yaş tahtaya basmış....En korktuğum da Rumen olmasaydı.....Sözüne güvenilmezdi....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X