Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benitez boşa çıkmış, her zaman istediğim hocaydı takımı şampiyon yapabilecek sapına kadar vizyonlu hoca, luce hayatta gelmez beniteze yüklenelim higuani de alıp gelsin
    İnan ki Türkiyeye gelsin Hector Cuper olmaktan öteye geçemez. Böyle saçma bir lig ,böyle yanlı basın ,böyle iş bilmez taraftar ile 2 günde sudan çıkmış balığa döner. Adamın geçmişinde böyle bir çalışma ortamı yok kaldıramaz.

Lucescu herşeyi ile aradığımız adam neresinden bakarsak bakalım. Lig için 2 gömlek yukarıda ,yurtdışı için emsalleriyle kapışacak kadar deneyimli. Daha evvel ülkemizde çalışmış neyle kimle karşılacağını gayet iyi biliyor.

Umarım istediği kadroyu oluşturabilmesi için gerekeni sağlarız. Gs dönemindeki gibi yamalı bohça takımla mucizeler göstermesini beklemek Luce için normal olsa da yine de en azından bjk döneminde nasıl istediği isimlerle kurduğu şampiyonluk kadrosuyla işi bitirdiyse bizde aynısını yapmalıyız.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnan ki Türkiyeye gelsin Hector Cuper olmaktan öteye geçemez. Böyle saçma bir lig ,böyle yanlı basın ,böyle iş bilmez taraftar ile 2 günde sudan çıkmış balığa döner. Adamın geçmişinde böyle bir çalışma ortamı yok kaldıramaz.

Lucescu herşeyi ile aradığımız adam neresinden bakarsak bakalım. Lig için 2 gömlek yukarıda ,yurtdışı için emsalleriyle kapışacak kadar deneyimli. Daha evvel ülkemizde çalışmış neyle kimle karşılacağını gayet iyi biliyor.

Umarım istediği kadroyu oluşturabilmesi için gerekeni sağlarız. Gs dönemindeki gibi yamalı bohça takımla mucizeler göstermesini beklemek Luce için normal olsa da yine de en azından bjk döneminde nasıl istediği isimlerle kurduğu şampiyonluk kadrosuyla işi bitirdiyse bizde aynısını yapmalıyız.
      hocam doğru söylüyorsun işin orasıda var tabiki, luce en azından ligi ve işlerin nasıl döndüğünü çok iyi biliyor ama ne yazık ki luce falan gelmez

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valencia
        aimar, ayala, canizarez, carew, angulo, albelda...

istisnalar kaideyi bozmazmis
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aimar, ayala, canizarez, carew, angulo, albelda...

istisnalar kaideyi bozmazmis
          Espri yapıyorum ben de o seviyeleri hakeden bir hoca olduğunu düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam doğru söylüyorsun işin orasıda var tabiki, luce en azından ligi ve işlerin nasıl döndüğünü çok iyi biliyor ama ne yazık ki luce falan gelmez
            geleceğine dair daha kuvvetli emareler var.

Bozgunculuk yapmayın
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Lucescu rüyalarıma giriyor.Teknik direktörümüz Mircea Lucescu o-la-cak.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tam tersi Akyazı ile komik duruma düşeceğiz. Avni Akere seyirci gelmiyor, gelmedi. 20 bin kişilik stada 4 bin kişi az görünüyor ya. 40 bin kişilik stadda 4 bin kişi bomboş görünecek.
                Hayaller iyidir ama gerçekler öyle gözümüzün önünde durur.
                Göreceğiz.

Yorum

• Lucescu gelecek
                  Dertler bitecek
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• 10 yıllık geliri bir yılda harcamayı planlamıyorsun umarım. Hacıosmanoğlu modeli tutmadı.
                    İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lucescu yıllık 6 milyon euro + 4 yardımcı 4 milyon euro olsa yıllık 10 milyon euro...2 yıl için 20 milyon euro.
                    samsung 10 yıllık stad isim hakkı + forma göğüs reklamı : 115 milyon usd....çok ciddi rakamlar dönüyor.

Yorum

• Bu başlık en erken 1 temmuz 2016 ya kadar açık kalıcak. En belirgin gerçek bu...

Yorum

• Her şey işin ekonomisinde bitiyor, ben de 50. yıl ve sair diye hülyalara dalmıştım açıkçası. Bu olabilir ancak 410 milyon borçla mucize ötesi bir durum olur. Gelir ve giderlerle ilgili bir kaç şeyde ben söyleyeyim.

1- Akyazı isim sponsorluğu, eğlence ve sanat merkezi yıllık 15 milyon TL gelir getirebilir.
                        2- Sponsorluk geliri, yıllık 25 milyon TL olabilirse olağanüstü bir iş başarılmış olacak.
                        3- Seyirci ve stadyum geliri localarla birlikte yıllık 15 milyon TL olabilirse iyidir.

Şu an yıllık gelirler 80 milyon giderler 160 milyon; dolayısıyla yıllık zarar 80 milyon liraya tekabül ediyor.

Yukarıdaki gelirlerle naklen yayın vs. 120 milyon olabilirse harcamalarda 40 milyon aşağıya çekilebilirse denk bütçe yaratılabilecek.

Peki 410 milyon borç ne olacak, bu çok daha uzun vadede eritilmeye çalışılacak. Bunun için en önemli proje Kartal arazisi olabilir ki buradan 100 milyon dolar gelir çok hayalci olmayabilir. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin hava yollarına satışı, HES projesinin satışı gibi kaynaklar yaratılabilir.

Tabii tüm bunlar Muharrem Usta'nın ustalığına kalmış. İnşallah hakikaten soyadı gibi ustadır.
                        İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Potansiyel = Hayal
                        Anlık Resim = Gerçek

Başkan gerçeklerle yüzleşmeyi camiaya öğretecek. Hem 240 Milyon TL harcama yapıp hem denk bütçe olmaz. Bu akıl ve mantık dışıdır. Trabzonspor şampiyon dahi olsa bu paraları ödeyemez. 120 Milyon TL harcama ve o kadar gelir idealdir. Maksat da zaten bunu yakalamak. 120 Milyon TL hedefinde 15-20 Milyonluk sponsorluk gayet ideal ve iyi.

Beyler Trabzonspor'un toplam geliri 80 MİLYON TL. Tekrar okuyun. 80 Milyon TL. Yani bu 15 Milyonluk sponsorluk bizim bütçemizin yaklaşık %20'si. Biraz rakamlarla, ekonomi ile ilgilenirseniz söylediklerimi anlarsınız.

Neyse keşke 50 Milyon TL hatta 100 Milyon TL olsa da biz de rahat etsek. Ancak 80 gelirin varsa sponsorluğun ona göre olur. Gelirin hep çıksa 100'e çıkar.

Yorum

• Geçen sene "borç 200" modeli vardı, transfer forumlarında yazınca direkt küfür yemene neden olan bir sözdü bu.

Bu sene "borç 400" modeli çıktı, benitezler, lucescular dillerde, biz hiç ders alamayacak mıyız?

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her şey işin ekonomisinde bitiyor, ben de 50. yıl ve sair diye hülyalara dalmıştım açıkçası. Bu olabilir ancak 410 milyon borçla mucize ötesi bir durum olur. Gelir ve giderlerle ilgili bir kaç şeyde ben söyleyeyim.

1- Akyazı isim sponsorluğu, eğlence ve sanat merkezi yıllık 15 milyon TL gelir getirebilir.
                            2- Sponsorluk geliri, yıllık 25 milyon TL olabilirse olağanüstü bir iş başarılmış olacak.
                            3- Seyirci ve stadyum geliri localarla birlikte yıllık 15 milyon TL olabilirse iyidir.

Şu an yıllık gelirler 80 milyon giderler 160 milyon; dolayısıyla yıllık zarar 80 milyon liraya tekabül ediyor.

Yukarıdaki gelirlerle naklen yayın vs. 120 milyon olabilirse harcamalarda 40 milyon aşağıya çekilebilirse denk bütçe yaratılabilecek.

Peki 410 milyon borç ne olacak, bu çok daha uzun vadede eritilmeye çalışılacak. Bunun için en önemli proje Kartal arazisi olabilir ki buradan 100 milyon dolar gelir çok hayalci olmayabilir. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin hava yollarına satışı, HES projesinin satışı gibi kaynaklar yaratılabilir.

Tabii tüm bunlar Muharrem Usta'nın ustalığına kalmış. İnşallah hakikaten soyadı gibi ustadır.
                            Muharrem Usta eğer Akyazı yerleşkesi ile ilgili akıllı adımlar atarsa bu taraftar onu yıllarca hayır duasıyla anar. Çünkü kalıcı olabilecek tek gelir kaynağı Akyazı yerleşkesinden elde edilebilecek gelirler. Akyazı hem Trabzon şehri hem de Karadeniz sahil yolundan gelip geçenler için bir eğlence merkezi ,bir uğrak noktası haline getirilebilirse bence İstanbul kulüpleri ile yarışmak bir yana önlerine bile geçebiliriz. Belki tek başına stat, stat ismi, forma ve çeşitli avm gelir kaynakları bir meblağ tutmaya bilir ama hepsi üstü üste koyulduğunda önemli bir gelir kaynağı çıkar ortaya.
                            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Aynen öyle ve bu da Trabzonspor'un son şansı. Yukarıdaki rakamları ben Muharrem Usta'dan dinlemiş ve not almıştım. Burada paylaşmak istedim, rakamlar bana ait değil bizatihi başkanın ağzından çıkan rakamlar. Çok ufak sapmalar olabilir. Başkan çok akıllı bir adam, ben başarılı olacağına inanıyorum, ama o kadar çok faktör var ki zaman zaman iş çizgiden sapabiliyor. Şahsen ben de o kaygıyla buradan kendimce katkı vermeye çalışıyorum. Sadece ekonomi tarafı değil sportif başarının bu sezonun 2. yarısında gelmesi gerekiyor. MBiae meselesinin güzellikle çözülmesi lazım, ilk devrenin en çok forma giyen futbolcusundan bahsediyoruz. Sezon sonunda satılırsa ona bir itirazım olmaz. Trabzonspor bu sezonu en az 4. lükle bitirmelidir.
                              İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muharrem Usta eğer Akyazı yerleşkesi ile ilgili akıllı adımlar atarsa bu taraftar onu yıllarca hayır duasıyla anar. Çünkü kalıcı olabilecek tek gelir kaynağı Akyazı yerleşkesinden elde edilebilecek gelirler. Akyazı hem Trabzon şehri hem de Karadeniz sahil yolundan gelip geçenler için bir eğlence merkezi ,bir uğrak noktası haline getirilebilirse bence İstanbul kulüpleri ile yarışmak bir yana önlerine bile geçebiliriz. Belki tek başına stat, stat ismi, forma ve çeşitli avm gelir kaynakları bir meblağ tutmaya bilir ama hepsi üstü üste koyulduğunda önemli bir gelir kaynağı çıkar ortaya.

Yorum

• ya arkadaşlar iyi güzel hoşta bunlar geçici çözümler kartaldaki araziyi sat antreman sahalarını sat sat babam sat. Biz mütahitlik firması değiliz bunlarla bu günü kurtardık eyw ama bu takımın sportif başarıya ihtiyacı var sen en kötü 2 senede bir şampiyonlar ligine katılabilecek bir düzen yarat ekstra 100 milyon tl demek bu kulubun çıkışı inşaat arsa satışı değil bunlar geçici çözümler bu kulubun parayı bulabileceği en garanti yer sportif başarı bunun içinde mütahit değil lucescu gibi işini bilen bir adam ve menejerlerden değil kendi izleme ekibiyle transfer yapan bir yönetim lazım inş. bu yönetim bunları başaracak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X