Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hiç olmaması gerekenler halilodziç, ziya doğan, giray bulak, hami, yılmaz vural, sergen yalçın, mesut bakkal,
    garip olacak ama trabzonlu tugay kerimoğlu olabilir...

Yorum

hurma da gitmeli yoksa sıkıntı yapar

Yorum

Sota'nin ligde takim calistirdigi yerde Fatih Tekke de calistirir. Erciyes performansi da hic fena degildi valla

Yorum

Shota (19 Mart 2015): Eğer bir yere gitmek istemezsem orası da Trabzon. Trabzon çok sevdiğim bir yer, bu sevgi kaybolmasın" yazık gerçekten yazık ahhh arveladzzzz ahh

Yorum

İho defolup gitmeyeceği sürece kim gelse başarısız olur.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hoca'yı yeni gelecek yönetim seçmeli.

Aksi durumda bu teknik adamı önceki yönetim seçti. Ben karar vermedim. Diyerek başarısızlığına kılıf aramasın.

Teknik adam meselesinde benim 3 adayım var. Futbol görüşü, vizyonu iyi olan herkes destek çıkar.

1- Bielsa , 2- Paco Jemez , 3- Lucien Favre

Tabi öncelikle işin kurumsal yapısı, altyapısı iyi sağlanmalı. Donanımlı, bilgili bir scout ekibi oluşturulmalı. Herşey sistematik bir halde yürümeli.

Yorum

İho yu biraz tanidiysak kesinlikle son ihanetini yapmaya calisacaktir, haksiz miyim ? Akli dengesi yerinde olan biraz beyin sahibi insan İho ile el sıkısmaz.

Peki yeni yonetim kimi getirmeli ? Bielsa yi getirebilecek güc bizde yok. Yurt icinde Ersun Yanal ve M.Denizli disinda hoca yok. Ersun döner mi ? Cok yanlis yonetime denk geldi, 3. Defa asla gelmez.

Hami veya eski futbolculari yazanlar var. Gecmisten ders almadik mi ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Once yeni yonetim gelmeli sonra hoca bulunmali gonlumden gecen yilmaz vural otoritesi ve tecrubesi sebebiyle cunku bizim topculara astigi astik.kestigi kestik hoca lazim
                  2. Tercihim mustafa denizli tecrubesi gorusu bilgisi deneyimi
                  3. Tercihim hami hoca ve son olarak yabanci hocaya karsiyim bizkm ilkemiz yurtdisi gibi sistemli degil bizde basarili olamazlar.
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

hocanın kim olduğundan çok, yeni hocayı seçecek yönetimin kim olduğu çok daha önemli
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

Küçülmeye gideceksek Hikmet Karaman yada Yılmaz Vural, risk alcaksak yeni yönetim + Denizli

Yorum

Bizim köyde koyun bekleyen bir amca vardı lakabı KAVCI o gelsin bence başkanla iyi anlaşırlar Yeni yönetim gelene kadar iho mümkünse hiç bir şeye dokunmasın.Dokundugu her yeri bozuyor adam.En büyük korkum yeniden başkan seçilmesi

Yorum

İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim köyde koyun bekleyen bir amca vardı lakabı KAVCI o gelsin bence başkanla iyi anlaşırlar Yeni yönetim gelene kadar iho mümkünse hiç bir şeye dokunmasın.Dokundugu her yeri bozuyor adam.En büyük korkum yeniden başkan seçilmesi
                          Ellemesin dağınık kalsın, Zira Sadi Tekelioğluna bile tazminat ödemeyi başarabilir mi diyorsun yani

Yorum

Coach Carter.
                            Richmond Lisesinde iyi iş çıkarmıştı.
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Yerli bir Hoca ile sezon sonuna kadar anlaşmalıyız.. Gerisine sene sonu bakarız..

Bkz: Hamza Hamzaoğlu

Yorum

Hami olmasın da o isim...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                8. Kuşatma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X