Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nedense fatih tekke çok yetersiz kalacak gibi bir his var içimde
    daha çok pişmesi gerek
    yardımcı olarak bile çok çiğ
    sabırlı olmalı
    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lucescu adam eder onu
      Yabancı hoca olatak bizde başarılı olabilecek tek kişi vardır. O da lucrscu.emin olun morinho gelse 5 hafta sonra bu adam futbolu bilmiyor diye gönderilir. O yüzden gelirse sadece lucescu. Ve emin olun bize gelmez ama bir gelirse şimdiden şampiyon belli deriz. Türkiueden ise ersun yanal veya yinr srnol güneş olabilir. Bu iki yerliden başkası da trabzonda yapaöaz. Yani seneye bu 3 hocadan biri olmalı. Lucrscu çok zor tabi. İst. Bize yedirmez ayrıca.

Yorum

• Yorum

• Carillo sözleşme yenilemediği için kadro dışı kaldı. %90 Valencia'ya gidecek.

Yorum

• Kulübün Almanya,İngiltere vs sorumluları olmalı bu sorumlular iyi maaş almalı ve en azından Avrupa da alt kademe liglerin de antrenörlük yapmış belli bir eğitim almış olmaları lazım.

Bu adamlar sağlam araştırmayla sorumlu oldukları ülkeden Trabzonspor için senede sadece bir tane yetenekli futbolcu bile bulsalar takıma büyük katkı sağlamış olurlar.
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Lucescunun geleceği belli değilken Hamiye verirsek takımı e hani büyük takım büyük hocayla olurdu? ben anlamadım bu işten.
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Açıkçası vizyon görmek istiyorum ben. Hami, Tekke vs bunlar efsaneler ama hoca olarak vizyon göstergesi değiller. Çöpe atacak yarım sezonu bırakın, tek günümüz dahi yok. Lucescu olmuyorsa en kısa zamanda dengi bir hoca ile anlaşıp değişime başlanmalı bence.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Kur ban
                  Ber di yev
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 6 ay bosa cope atilmamali. Hadi sezon sonu Lucescu gelsin. 48 oyuncuyu ne zamam eliyecek bunlari biz ne zaman satacagiz veya yolliyacagiz.

Ne zaman transfer yapacagiz

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Başkanım Lucescu'yu getir çıldıralım
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Erkan, Özer, N'Doye, Deniz, Soner, Musa, Esteban ve Atik' i kim gönderecekse o gelsin 7 aylığına.

Birde futbolculuk döneminden Tekke ve Hami birbirini sevmezlerdi diye biliyordum.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son kyodou tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 07:35.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ne Fatih Tekke ne de Hami Mandıralı teknik direktörlük kariyerlerini Trabzonspor'un başına geçecek düzeyde geliştirmemiştir bana göre...

Basit çözümlerden uzak durmak lazım. Somut başarısı olmayan birilerine Trabzonspor'u teslim etmemek gerek...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            6 ay bosa cope atilmamali. Hadi sezon sonu Lucescu gelsin. 48 oyuncuyu ne zamam eliyecek bunlari biz ne zaman satacagiz veya yolliyacagiz.

Ne zaman transfer yapacagiz
                            48 oyuncu yok. O geçen seneydi. Şimdi kiradan geleceklerle birlikte 38 falan kaldı. Zaten Lucescu ile anlaşıldıysa Lucescu uzaktan uzaktan takımı inceler ve gidecekleri belirler. Yaş tahtaya basmaz bence. Her ne kadar yalanlasa da Lucescu' nun geleceğini düşünüyorum. Zamanında Vahid de 3 maymunu oynamıştı. Iho bile şüphe etti anlaşmadan. Zaten böyle olması gerek. Şuan başka bir kulüpteyken gelecek için başka bir takımla anlaştığını söylemesi doğru olmazdı.

Yorum

• Çoğumuz işe duygusal bakıp Hami, Tekke diyoruz. Şota için de methiyeler düzüldü burada. Sonuç ? Teneke bağlayıp gönderdik.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescunun geleceği belli değilken Hamiye verirsek takımı e hani büyük takım büyük hocayla olurdu? ben anlamadım bu işten.
                                Bu paralelde Hami yada Tekke yada o ayarda biri ile anlaşılırsa, Lucescu hayırlı olsun diyebiliriz..
                                İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Açıkçası vizyon görmek istiyorum ben. Hami, Tekke vs bunlar efsaneler ama hoca olarak vizyon göstergesi değiller. Çöpe atacak yarım sezonu bırakın, tek günümüz dahi yok. Lucescu olmuyorsa en kısa zamanda dengi bir hoca ile anlaşıp değişime başlanmalı bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X