yeni hocamız İHO olmalı, batırdı tüy diksin!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.11.2015, 18:02.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
-
Şota Hocaya teşekkürler, yolu açık olsun. kendiside gelirken durumun böyle olacağını biliyordu bence.
Hoca filan gelmesin. nasılsa onunlada kısa sürede yollar ayrılacak. hatta gelen hocaya söylesinler ev filan almasın trabzondan, uzun süreli kira kontratı filanda yapmasın. sonra zor oluyor.
şaka bi yana yazdıklarım kanayan yaramız.
Hoca olarak ya sakin iyi niyetli Rıza Çalımbay düşünülmeli ya da bi Mustafa denizli dönemini bizde tatmalıyız.
Yorum
-
Mustafa denizli secimi istanbul medyasina karsi guclu durabilmemiz icin guzel bir firsattir.
Tabi ki ilk once yonetim olmali ve kulup adam gibi yonetilmelidir. Sonrasinda kim gelirse gelsin, basariya kilitlenen ekip ile her turlu basari gelebilir.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
-
Şota gitti kim gelecek...Sadi Tekelioğlu kongreye kadar takımın başında olacak sanırım. Bu takımın hocasız bile başarılı olacağına inanıyorum. Topçularda çıkıp Gençlerbirliği maçında sorun bizde değil hocadaydıyı göstermek için inanılmaz efor sarfedecekler. Peki ya sonrası. Kruyf un dediği gibi futbol basit bir oyundur zor olan onu basit oynayabilmektir. Öyle bir hoca gelmeli ki hem ruhu geri getirmeli hem de saha daki saçmalıkları bitirmeli. Aptal aptal top kayıpları yapıyoruz. Bu ikisini yapabilecek her hoca bu kadroyla başarılı olur zaten.
Hami Mandıralı nın bu kadroyla başarılı işler yapcağına inanıyorum. M.Deniz liyle falan olacak iş değil bu belki otorite açısından olabilir ama saha kenarında heyecanlı aç bir isim lazım.
Belki çok klişe ama Yılmaz Vural şuan boşta ve bizde küme düşme hattına yakınız. Neden olmasın diyorum. Bu adamda bir sihir var gerçekten.
Hikmet Karaman Rize yle iyi ilişkilerimiz var ve bu ayarda bir takım çalıştırmadı. Bence uygun isimlerden biri.
En çok tepki alacağım isim Sergen Yalçın. Takımda onun tipinde bir sürü topçu var bunların dilinden iyi anlar. Olur mu çok zor
En istemediğim isim Giray Bulak. Umarım olmaz...
Kongreye 1 ay kala hiçbir hocanın geleceğini sanmıyorum. Keşke ara dönemde Hami getirilseydi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum