Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca kim olursa olsun yardımcısı Osman Özköylü olmalıdır.Bu konuda anlaşalım ve ona göre gündem oluşturalım.Osman Hoca yıllarca alt liglerde çalışıyor,başarıyor ve üstüne koyuyor.Lucescu ve Bielsa gibi iyi Hocaların yanında da uluslararası tecrübe ve bilgisini artıracaktır.
    Şu anda ondan daha çok hak eden başka birisini görmüyorum.Emeğe saygı.
    • Memento mori

Yorum

• Yıllardır doğru dürüst takım çalıştırmamış Giray Bulak'la, 16 maçta 6 galibiyet alarak büyük iş başardığını iddia eden Hami Mandıralı ekranlarda Trabzonspor'a hoca olmak için yarış yapıyorlar. Ne hâle geldik...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yıllardır doğru dürüst takım çalıştırmamış Giray Bulak'la, 16 maçta 6 galibiyet alarak büyük iş başardığını iddia eden Hami Mandıralı ekranlarda Trabzonspor'a hoca olmak için yarış yapıyorlar. Ne hâle geldik...
        İho sağolsun 2.5senede takımı ptt seviyesine getirdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Mircea Lucescu, Lucien Favre, Mirko Slomka, Fred Rutten
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yıllardır doğru dürüst takım çalıştırmamış Giray Bulak'la, 16 maçta 6 galibiyet alarak büyük iş başardığını iddia eden Hami Mandıralı ekranlarda Trabzonspor'a hoca olmak için yarış yapıyorlar. Ne hâle geldik...
            haminin performansının o kadar kötü olduğundan emin misin? oynattığı futbolu hiç beğenmememe rağmen sanki daha başarılıydı gibi geliyor bana.. fakat ine de trabzonsporun kapısından geçirmem kendisini..

hami için ideal yer 1461 takımı.. orda rüştünü ispat etsin ondan sonra göreve talip olsun..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• lucenin aldığı paraya çok takılmamak lazım.. ben başkan olsam luceye 5+5 gibi bir ücret teklif ederdim.. takımı şampiyon yap istediğin kadar bonus al gibi.. constantın ve ndoyenin 2,5 milyon eur aldığı yerde lucenin iki katını alması normaldir..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• mustafa denizli bence gelmeye dünden razı. sanırım 3 başkan adayınında ittifak ettiği hoca. lucescu çok istediğim bir hoca ama gelmesi zor gibi duruyor. para veya itibar felan meselesi değil. türkiyede yaşadıkları pek içine sinmemişti.
                bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haminin performansının o kadar kötü olduğundan emin misin? oynattığı futbolu hiç beğenmememe rağmen sanki daha başarılıydı gibi geliyor bana.. fakat ine de trabzonsporun kapısından geçirmem kendisini..

hami için ideal yer 1461 takımı.. orda rüştünü ispat etsin ondan sonra göreve talip olsun..
                  Evet 14'ü lig 2'si Avrupa olmak üzere sadece 6 galibiyeti var. Ha ligde sadece hükmen FB'ye ve bir de GS'ye yenilmiştik. Hami Hoca sadece lig sıralamasında bizi 4.lüğe taşıdığı için o döneme göre başarılı sayılabilir. Ama bu biraz da diğer takımların puan kayıplarından kaynaklandı.

Kendisini ispat etme konusuna aynen katılıyorum yorumculuk mu yapacak hocalık mı önce ona karar vermesi lazım...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şotayı harcayan yönetim futbolcular Hamileri daha kolay harcar kendini harcatmayacak tek hocA Denizli dir , yeni yönetim kim olursa olsun Denizli'ye gitmeli

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• Sezon sonunda uzun uzun bir sözleşme ile Lucescu

Sezon sonuna kadar Sadi hoca veya herhangi Trabzon'lu bir antrenör

Yorum

• Lucescu yu değil biz üç istanbul takımı birleşse getiremez, zaten kendisi gelse bile bu kulüpten cacık olmayacağını anlar parasını alıp sıvışmaya bakar öyle kişi gelmesin lütfen, bu kulübe öz evlatlarımız gelmelidir Ünal Karaman zamanı gelmiştir
                        "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• elohim reis senden daha öz bir evladı yok sanırım şu kulübün.

Flaşlar patlasın imzalar atılsın artık
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• rigobert song çad milli takımına hoca olmuş ilk maçındada mısırı 1-0 yenmişler çok sempatik birisiydi şimdi değil ama n dersiniz ileride Trabzonsporun antrenörü olarak görürmüyüz kendisini
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• 2 yıl önce dediğim gibi osman özköylü...
                              En son MehmeTS_ADANA tarafından düzenlendi; 15.11.2015, 23:06.
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Şota kadar kötüsü gelmez herhalde. Fizik kondisyona önem veren disiplinli bir teknik adam gelmeli takımın başına. Kadrodaki oyuncuların performansını yukarı çekecek bir teknik adam olmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X