Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlığı değiştirebiliriz...

"Lucescu'da Pürüz Çıkarsa Yeni Hocamız Kim Olsun?"

ya da

"Geriye Kalan Sezonda Yeni Hocamız Kim Olsun?"

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Lucescu gelene kadar "Hami Mandıralı" ve "Fatih Tekke" takımı sezon sonuna kadar idare edebilir.

Yeni sezonda da Lucescu'nun yardımcısı olarak devam ettirilmeleri gerekir.

Hayırlısı olsun, bakalım nasıl bir yol izlenecek...

Yorum

• yerellerle fazla yüz göz olmasın, akıl veren çok oluyor.patronun kim olduğunu bilsinler.

Yorum

• lucescu olmazsa bielsa idealdir.Bielsa aksidir falan ama arkasında durulursa bize katkı sağlar. güney amerikadan sağlam topçular bulur.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Anket eklensin sayın yöneticiler..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Rus ligi bitti. Marta kadar maç yok. Kurban berdiyev gökdenizi alsın gelsin. Tekke de burada . Güzel bi ekip olurlar. Hem berdiyevin memlekete de yakın sayılırız.

Yorum

• Hami veya F.Tekke diyenlere şunu sormak istiyorum fantazi/ deneme yapmaya devam edecektiysek İHO başkanlığa neden devam etmedi zaman ? Neden gönderdik adamı ?
                Hami veya F.Tekke demek fantazi demektir.. Şota gibi, MRA gibi hatta Vahid Halilodzic gibi olmayacağı bile bile "ya tutarsa" düşüncesiyle alınmış bir kara olur, başka birşey değil.. Hami veya F.Tekke veya Şota gibi diğerleri Trabzonspor'da hoca olmak istiyorlarsa bir zahmet kendilerini geliştirsinler, kanıtlasınlar.. Eski futbolcu olmak hoca olmak için yeterli olmamalı...

Ha kim olsun derseniz. Yılmaz Vural olsun hepsinden on kat iyidir derim... Burada amaç önemli.. Amaç Lucescu gelene kadar takımı ligde tutsun Avrupa Kupalarına katılsın derseniz Yılmaz Vural on numara doğru isim olur. Hem de ekonomik olur. Yok bu sezon takımı toparlasın, takım ruhunu kazandırsın hatta mümkünse birkaç genç oyuncu kazandırsın diyorsak o zaman Almanya'dan veya Hollanda'dan genç ekolden bir hoca getireceğiz.

Ayrıca. Lucescu'nun sene sonu gelmeme ihtimali, gelme ihtimalinden daha yüksek bunu da unutmamak lazım..

Ve diyelim Lucescu geldi.. Aralık ayında burada Lucescu istifa başlığı açılacak, isteyen herkesle de iddaaya girmeye hazırım... Mesele Lucescu'yu getirmek değil, asıl mesele adamın arkasında 3 yıl durabilmekte.. Trabzonspor için bir hocanın arkasında 3 ay bile durabilmek büyük başarı, o yüzden Lucescu'nun da işi zor olur burada...
                En son muratt tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 15:51.
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Hiç masrafa gerek yok, iyi kötü Sadi hoca ile bitirelim bu sezonu.
                  Şikebahçe maçını baz almıyorum, adam korktu fark yersem beni Trabzonda daşlarlar düşüncesi vardı muhtemelen.
                  Allahtan karşı tarafta da bir korkak vardı, farka gitmedi maç.
                  Az para ile Hami falan olursa da itiraz etmem.

Yorum

• marini ve cardozo yu yedeğe mahkum eden sadi hoca ile devam etmek gelecek sezonuda sıkıntıya sokar.

yerli hegamonyayı yıkacak biri lazım.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Sadi ile sezon bitmez. 13. haftada sezonu çöpe atamayız. Daha türkiye kupası var. Bu sezon taşıyacak biri ile anlaşılmalı. Hami'ye sıcak bakmıyorum ben ama.
                      8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi ile sezon bitmez. 13. haftada sezonu çöpe atamayız. Daha türkiye kupası var. Bu sezon taşıyacak biri ile anlaşılmalı. Hami'ye sıcak bakmıyorum ben ama.
                        Şahsi fikrim ; Sadi hoca ile devam edilmesi gibi bir durum zaten söz konusu değil.

Hami ve Tekke'ye özellikle değindi başkan. Onlara görev vermeyi en azından şu aşamada mutlaka düşünüyordur.

Bu hoca olarak da olabilir, başka alanlarda da olabilir.

İlerleyen zamanlarda belli olur.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ben baştan beri lucescuyu istemiyorum en baştan beri de ustayı desteklememe rağmen.1)luce çok yaşlı yaşı 70 'e yakın.2.elimizdeki kadro düşuünelenin aksine çok kötü alınan sonuçlar sadece ödemelerle endeksli değil iho hiçbir zaman iyi transfer yapamadı herşeyden önce isim değil cisim oynar..3.)Luce bu kadroyu istemeyerek çok iyi transfer isteyecek mali tablo çok kötü bunu kulüp kaldıramaz.Önce ustanın borcu çevirilebilir ve yönetilebilir seviye getirmesi ve bunun için bir planlama yapması lazım bence iyi bir genç yabancı hoca ve daha az maliyetli hırslı yabancılar bulmalıyız colman gibi smkovi gibi glowaç gibi bunun için ustaya baskı yapmamalıyız, adamı yanlış ve acele kararlar vermeye sevk etmeliyiz öncelik maliyet fayda oranına göre dünya para alıp gram fayda vermeyen yabancılar çin ve arap takımlarına kakalanmalıdır.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tazminat odeyelim demi hamza tam bize gore
                            hamza mi. Ciddi olmadiğini düşünüyorum. Ciddiysen bilare konuyu munazara ederiz. .
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şahsi fikrim ; Sadi hoca ile devam edilmesi gibi bir durum zaten söz konusu değil.

Hami ve Tekke'ye özellikle değindi başkan. Onlara görev vermeyi en azından şu aşamada mutlaka düşünüyordur.

Bu hoca olarak da olabilir, başka alanlarda da olabilir.

İlerleyen zamanlarda belli olur.
                              Hami teknik direktörlükten başka bir göreve gelmez bence. Sezon sonunda Lucescu'nun yardımcısı olmayı da kabul etmez büyük ihtimal. Tekke teknik direktör olarak soru işareti. Dediğim gibi hedefsiz bir takım değil şu an Trabzonspor. Kesinlikle Avrupa kupalarına katılınmalı, Türkiye kupasında final oynanmalı.
                              8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hami teknik direktörlükten başka bir göreve gelmez bence. Sezon sonunda Lucescu'nun yardımcısı olmayı da kabul etmez büyük ihtimal. Tekke teknik direktör olarak soru işareti. Dediğim gibi hedefsiz bir takım değil şu an Trabzonspor. Kesinlikle Avrupa kupalarına katılınmalı, Türkiye kupasında final oynanmalı.
                                Hami ile ilgili düşüncelerine katılmıyorum. Lucescu'nun yardımcısı olmayı kabul edebilir.

Lucescu'nun gelip gelmeyeceği de net değil zaten daha. O kalibrede biri gelecek ama
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X