Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış, Lucescu geldi, 2 sene çalıştı, şampiyon olduk, sonra Razvan hoca olsun mu olmasın mı?

Yorum

• Yeni stad ve Lucescu kulağa hoş geliyor.. Diriliş vakti..
      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• 61saat.com'da Lucescu ile ilgili bir röportaj yapmışlar. Lucescu faydalı olur mu diye sormuşlar. İlk iki cevaptan sonrasına bakamadım. Birinci arkadaş: Adam yaşlı, hem oğlunu getirip hanedanlık mı kuracak diyor. İkinci amca da: Trabzonspor'a Trabzonlu hocalardan başka kimsenin faydası olmaz diyor. Sevgili arkadaşlar, Trabzonlu olmayan bir Trabzonsporlu olarak hem forumdaki hem de Trabzon'daki öz evlatçılardan ve futboldan anladığını sananlardan sıdkım sıyrıldı. Bir insanın futbol oynamış olması ya da iyi bir seyirci olması, futboldan anladığını göstermez diye düşünüyorum. Ben de hasbelkader 3-4 sezon Samsunspor paf takımında oynadım ancak buradaki bazı arkadaşlarımızın teknik bilgisine kesinlikle sahip değilim. Diyeceğim o ki insanların fikirlerini beyan etmeleri en doğal haklarıdır, ancak beylik laflarla olanı ve en iyisini ben bilirim şeklindeki üslup sakıncalı diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ukrayna takımının Başkanı da artistiği falan bıraksın...İyi ayrılmak, nezaket...vs...Savaş çıkacak, ne yapacaklar adamın posasını...

"Ne yani...onların yapamadığını yapıp Putin'in uçağını düşürmüş bir milletin ahvadıyız..." dermişim...
          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 16:52.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 2 seneyi geç 3.seneyi konuşuyoruz he öylemi
            hemde trabzonspor bu takımın adı
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Lucescu istifaaa

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 seneyi geç 3.seneyi konuşuyoruz he öylemi
                hemde trabzonspor bu takımın adı
                Hiç sorma .. Her sene şampiyonluğa oynayan takım için 3 yıl sabret diyorlar bide ..

Yorum

• Yahu adam hala koskoca forumla dalga geçiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  trabzonspor

Yorum

• trabzon halkı futbolu falanda bilmiyormuş adam video çekmiş lucescu gelsin mi diyor yok ersun gelsin diyen tipler var halen daha

Yorum

• Shaktar sene sonunda karar verecek, Lucescu gitsin derlerse biz masaya oturacağız. Burada konuşulanlara bakarsanız Lucescu başlamış gibi bir hava var.

Yorum

• Şu taraftarın teknik taktik bilgisine laf edemeyeceği tek hoca Lucescu'dur , net .

Adam sefayı sağ açık oynatsa yattara gözüyle bakarız herhalde

İnşallah gelir , 2 yıl takımı düzenler , sonrasında da sportif direktör olarak devam eder . Lucescu 2 yılın sonunda takımdan ayrılmayacağı için üstte yazıldığı üzere oğluna her türlü desteği verir .

Ayrıca sportif direktör de kulübede olmuyo mu zaten

Adam resmen 2 yıldan sonra kaldıracağı kupaları oğlunun hanesine yazdırmak istiyor , durum bu

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu taraftarın teknik taktik bilgisine laf edemeyeceği tek hoca Lucescu'dur , net .

Adam sefayı sağ açık oynatsa yattara gözüyle bakarız herhalde

İnşallah gelir , 2 yıl takımı düzenler , sonrasında da sportif direktör olarak devam eder . Lucescu 2 yılın sonunda takımdan ayrılmayacağı için üstte yazıldığı üzere oğluna her türlü desteği verir .

Ayrıca sportif direktör de kulübede olmuyo mu zaten

Adam resmen 2 yıldan sonra kaldıracağı kupaları oğlunun hanesine yazdırmak istiyor , durum bu
                          Luce Sefa'yı terlikle kovalar ne oynatması. Adam gelse takımda 5 kişi bırakır en fazla. Diğerleri vakit kaybı.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Peşin hocayı gördünüz artık şampiyon diye bağırırsınız, Allah akıl fikir versin. Adam Haziran 2016'ya kadar Shaktar'da sözleşmeli, Haziran 2016'da Shaktar git kardeşim derse bizim başkanla oturacaklar. Neyin muhabbetidir bu. Ben yanlış mı biliyorum, bugün shaktarın açıklaması var, Lucescu'da Haziran 2016'da kulübümle oturacağım anlaşamazsam siz de 100 milyon Euro bütçe oluşturursanız ve de oğlum Razvan'la gelirsem belki demiş. Değilse değil deyin de ben de ona göre konuşayım.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Luce Sefa'yı terlikle kovalar ne oynatması. Adam gelse takımda 5 kişi bırakır en fazla. Diğerleri vakit kaybı.
                              gs de şampiyon oldukları yıl 11 deki oyuncuları hatırlıyorum da hiç de dediğin gibi değil. Eldekileri iyi kullanabilen bi adam daha ziyade.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Suni gündem çok razvan lucescu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X