Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış, Lucescu geldi, 2 sene çalıştı, şampiyon olduk, sonra Razvan hoca olsun mu olmasın mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
61saat.com'da Lucescu ile ilgili bir röportaj yapmışlar. Lucescu faydalı olur mu diye sormuşlar. İlk iki cevaptan sonrasına bakamadım. Birinci arkadaş: Adam yaşlı, hem oğlunu getirip hanedanlık mı kuracak diyor. İkinci amca da: Trabzonspor'a Trabzonlu hocalardan başka kimsenin faydası olmaz diyor. Sevgili arkadaşlar, Trabzonlu olmayan bir Trabzonsporlu olarak hem forumdaki hem de Trabzon'daki öz evlatçılardan ve futboldan anladığını sananlardan sıdkım sıyrıldı. Bir insanın futbol oynamış olması ya da iyi bir seyirci olması, futboldan anladığını göstermez diye düşünüyorum. Ben de hasbelkader 3-4 sezon Samsunspor paf takımında oynadım ancak buradaki bazı arkadaşlarımızın teknik bilgisine kesinlikle sahip değilim. Diyeceğim o ki insanların fikirlerini beyan etmeleri en doğal haklarıdır, ancak beylik laflarla olanı ve en iyisini ben bilirim şeklindeki üslup sakıncalı diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Ukrayna takımının Başkanı da artistiği falan bıraksın...İyi ayrılmak, nezaket...vs...Savaş çıkacak, ne yapacaklar adamın posasını...
"Ne yani...onların yapamadığını yapıp Putin'in uçağını düşürmüş bir milletin ahvadıyız..." dermişim...En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 16:52.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 seneyi geç 3.seneyi konuşuyoruz he öylemi
hemde trabzonspor bu takımın adı
Yorum
-
Şu taraftarın teknik taktik bilgisine laf edemeyeceği tek hoca Lucescu'dur , net .
Adam sefayı sağ açık oynatsa yattara gözüyle bakarız herhalde
İnşallah gelir , 2 yıl takımı düzenler , sonrasında da sportif direktör olarak devam eder . Lucescu 2 yılın sonunda takımdan ayrılmayacağı için üstte yazıldığı üzere oğluna her türlü desteği verir .
Ayrıca sportif direktör de kulübede olmuyo mu zaten
Adam resmen 2 yıldan sonra kaldıracağı kupaları oğlunun hanesine yazdırmak istiyor , durum bu
Yorum
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu taraftarın teknik taktik bilgisine laf edemeyeceği tek hoca Lucescu'dur , net .
Adam sefayı sağ açık oynatsa yattara gözüyle bakarız herhalde
İnşallah gelir , 2 yıl takımı düzenler , sonrasında da sportif direktör olarak devam eder . Lucescu 2 yılın sonunda takımdan ayrılmayacağı için üstte yazıldığı üzere oğluna her türlü desteği verir .
Ayrıca sportif direktör de kulübede olmuyo mu zaten
Adam resmen 2 yıldan sonra kaldıracağı kupaları oğlunun hanesine yazdırmak istiyor , durum bu- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Peşin hocayı gördünüz artık şampiyon diye bağırırsınız, Allah akıl fikir versin. Adam Haziran 2016'ya kadar Shaktar'da sözleşmeli, Haziran 2016'da Shaktar git kardeşim derse bizim başkanla oturacaklar. Neyin muhabbetidir bu. Ben yanlış mı biliyorum, bugün shaktarın açıklaması var, Lucescu'da Haziran 2016'da kulübümle oturacağım anlaşamazsam siz de 100 milyon Euro bütçe oluşturursanız ve de oğlum Razvan'la gelirsem belki demiş. Değilse değil deyin de ben de ona göre konuşayım.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuce Sefa'yı terlikle kovalar ne oynatması. Adam gelse takımda 5 kişi bırakır en fazla. Diğerleri vakit kaybı.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum