[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] aldığım duyumlara göre Muharrem Usta Kurban Berdiyev'le görüşmüş fakat sen ceza alınca o iş iptal olmuş ve Ramos 2. tercih olmuş.Ben öyle duydum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk 15 yıllık 145 M Dolar anlaşma(Stad isim+Forma göğüs) yapmış Vodafone ile. Toplam 420 Milyon TL yapıyor. Bu da yıllık 28 Milyon TL (9 M €) yapıyor. Bizimki de yıllık en az 8 M € olmalı.
Beşiktaş Kulübü, Vodafone ile Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını söylemelerine karşın, Galatasaray'ın Türk Telekom ile 135 milyon dolarlık bir anlaşmayı daha kısa bir dönem için yaptığının söylenmesi üzerine de, O anlaşmanın metinleri bizde var. Ayrıntılarını paylaşmak istemiyorum. Ama bizimki en büyük anlaşma. Bilerek bu ifadeleri kullandık ifadelerini kullandı.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeciler o parayi reklam olarak almiyor
bildigin bagis kulübe ülker tarafindan
yandex iside gsnin hesaplari dedigi gibi bi ise yaramiyor
fb su an borsada son kagitlarini satiyor, kadrosu nun mali yükü bileklerini büküyor
yandex ve 1milyon keriz kampanyalari getiri kadar gider üretti.....
gögüs reklami mesajim sakaydi
ama eger bu teklif varsa gözüm kapali imza atarim
bizim sundugumuz reklam degerinin cok üstünde
yarisi bilen basarilidir
signal iduna park 4 milyon yilda
dünya kupasi, sl finali görmüs, avrupanin 2. büyük futbol stadi
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş hayal aleminde yaşamayın Fb, Gs ve Bjk'nin yarı fiyatına sponsorluk anlaşması yapılırsa bu başarıdır. Yok o 9'sa biz en az 8 olmalıyız falan ciddi olun azcık. İho ve hayal satma devri bitti. Ki bu %50 en iyi ihtimaldir. Sebebi ise çok ama çok açık. Gerçekler. Yüzleşilmesi gereken gerçekler.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için 10 yıllık;
Stad isim hakkı
Forma
Ana sponsorluk
Herşey dahil 50 Milyon Dolar başarıdır. Bunu yazın bir kenara. 150 Milyon Tl yapar. Yıllık 15 Milyon. Şuanda bu bedel toplam 0 Tl / Dolar / Avro
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok durgun forum. Hem transfer hem hoca söz konusu yani anlamıyorum geçen sene 20 yaşındaki Ozan için sabahlara kadar yazıyordunuz burada, bir de Şener vardı tabi bu sene ne oldu böyle ya?
Kimse bu forumda kendini üstün göremez taaaam mibak ne güzel biz bize forum kurallarina uygun bir sekilde cezali cezali yasiyoruz.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim saçmalama.
Hıı sen dersen ki Swarovski yalanına inanmak benim hoşuma gidiyor. Eyvallah. İnan inan.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse bu forumda kendini üstün göremez taaaam mibak ne güzel biz bize forum kurallarina uygun bir sekilde cezali cezali yasiyoruz.
buralar hareketlenmeli ya bu sakinliğe bünye alışık değil : )
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için 10 yıllık;
Stad isim hakkı
Forma
Ana sponsorluk
Herşey dahil 50 Milyon Dolar başarıdır. Bunu yazın bir kenara. 150 Milyon Tl yapar. Yıllık 15 Milyon. Şuanda bu bedel toplam 0 Tl / Dolar / Avro
ama artik yeni cag a gectik
bu karamsarlikdan savurun kendinizi
sponsor gelirimiz 0 degil
led panolarlan 20 milyon tl ye yakin
sadece spor toto 5 milyon
thy, coca cola, dogus, tudors vs...En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 00:42."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOo Nazım çıkmışsınburalar hareketlenmeli ya bu sakinliğe bünye alışık değil : )
Rahatsiz ediyormusuz, kendimizi üstün görüyormusuz, maalesef artik böyle olacak sanirim forum alismaya baslasak iyi olurNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz bir kenara. Favla veya ekran görüntüsü al hacım. Sonunda dediğime gelirsin. Şuanda sponsor geliri yaklaşık 0 diyorum. 0'dan yıllık 30-50 Milyon TL civarına çıkmaz bu. Başkan da zaten yakında bunları açıklar.
Hıı sen dersen ki Swarovski yalanına inanmak benim hoşuma gidiyor. Eyvallah. İnan inan.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho yönetimi devam etseydi hakli olurdun büyük ihtimallen
ama artik yeni cag a gectik
bu karamsarlikdan savurun kendinizi
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa tamam sponsorluk geliri şu an 0 ama bu demek mi ki bunun üzeri her rakam kabul edilsin? Git iş bulamayan bir adamı aylık 30 liraya çalıştır o zaman, her şeyin bir bedeli var dediğin türde bir anlaşma yapsak maddi getirisini geçtim ciddi anlamda prestij kaybı olur. Firmaların İho gibi bir adamın yönettiği kulübümsü yapıya finansman sağlamaması doğal, onlar kendi ticari çıkarlarını düşünüyorlar ama arada olur öyle şeyler geçen sezondu galiba çoraplara bilmem ne petrol yazmıştık o bile 500.000 $ etmişti yanlış hatırlamıyorsam..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum