Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dikkat ederseniz oğlum gelebilir diyor....

Dikte etmek filan yok yani.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Lucescunun kulübe sunduğunu beyan ettiği şartlar makul ise eğer;oğlunun 2 yıl sonra takımın başına geçmesinde anormal bir durum yok.Sanırım bu 2 yıllık süreçte de yardımcısı oğlu olacak.Kaldı ki iki yıl sonra ben bırakıp gideceğim yerime oğlum gelecek demiyor.Kendisi aklındaki sistemi kurup,işleri rayına oturttuktan sonra oğluna devredecek ve kendiside sportif direktör olacak.Eğer bu teklif kabul edilirse 6 aylık süre de boşa gitmez.ikini yarı oğlu takımın başında olur ve koordineli bir şekilde gelecek seneye takımı hazırlarlar
      En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:36.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Birazcık derin düşünsek sorun kalmayacak. 2 yıl çok uzun bir süreç. Hele ki bizim gibi don gibi hoca değiştiren bir kulüp için... 2 yıl sonunda Luce ile şampiyon olmazsak yada en azından taraftarı memnun edecek bir futbol oynamazsak zaten Luce gider. Ama şampiyon olursak yada çok büyük bir mesafe katedersek zaten o gün kimse Razvan' a karşı çıkmaz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Lucescu takımın patronu olacak, siz ciddi ciddi Razvan ismini mi sorguluyorsunuz ? Mircea Lucescu ve TS yan yana... Adam 2 sene sonra bırakacağım da demiyor sportif direktör olacağım diyor, oğlunu ateşe atar mı sizce, tabii yanında olacak ve işleyiş aynen devam edecek.

Adam takımın patronu olacak, 2 senede winner karakter yüklesin şu camiaya o bile yeter, sonrasında zaten yine tek sorumlu olacak.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Razvan devrearasında gelsin şimdiden gelecek sezon planlaması yapılsın.Babasına hem camia hem şehrin dinamikleri hem de takımdaki oyuncular hakkında raporunu hazırlasın.İçinde yaşayarak görmek ayrı birşey dışarıdan az çok fikir sahibi olmak ayrı birşey.Babası geldikden sonra 2 sene yardımcılığını yapıp iyice piştikten sonra takımı devralsın.En temiz yol bu gibi duruyor.

Yorum

• razvan olayı uydurma gibi geliyor.

Yorum

• USTA seni tebrik ediyorum. Tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kimseyi yıpratmadan, acele etmeden bir USTA misali durum değerlendirmesi, Profesyonelce Kurumsal bir yaklaşım...

Bunu anlamayanlar utansın...

Sonuna kadar arkandayız Başkan. Trabzonspor'a sen hakkettiği değeri getireceksin biz de hakkettiği desteği,

Saygılar.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'dan Başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü doğrulayan Romen teknik adam, "Şuan ki kulübümde iyi bir hatıra bırakmak istiyorum" diye konuştu. Trabzonspor'a şartlarını da sıralayan Lucescu, "Trabzonspor anlaşma yoluna giderse ben şartlarımı sundum. 2 yıl için Teknik Direktör olarak çalışmak istiyorum. Daha sonra sportif direktör olarak çalışmak istiyorum. Ondan sonra teknik direktör olarak takımın başında oğlum Razvan Lucescu olabilir" diye konuştu.
                  Yarın gelsin başlasın daha ne istiyoruz ki.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Varsayimlar ve Komplo teorileri ile ortaligi galeyana getirmek nedendir?

Neyse, az once bir arkadasin da soyledigi gibi, 5 mac ust uste kazaninca goklere cikaririz butun takimi. Pesine 2 mac yenilince ayni kisileri yerin dibine sokariz.

Yorum

• La gelsinler ya sanki luce gidince guardiolayi alacazda razvani begenmiyoz

Yorum

• Bana göre sorun Razvan değil; sorun Lucescu'nun iddialı kadro istemesi ve bunun maliyeti. Aynı şey Ersun Yanal'da da sorun olarak gözüküyor. Bu nedenledir ki yönetim önce enkazı temizleyeceğiz diyor, yani şu an herhangi bir kaynak yok. Sonraki yıllarda ise Stadyum, M. Ali Yılmaz Tesisleri, Kartal arazisi ve HES gibi unsurlar paraya tahvil edilerek buralardan gelecek gelecek paralarla iddialı olmak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'dan Başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü doğrulayan Romen teknik adam, "Şuan ki kulübümde iyi bir hatıra bırakmak istiyorum" diye konuştu.*

Trabzonspor'a şartlarını da sıralayan Lucescu, "Trabzonspor anlaşma yoluna giderse ben şartlarımı sundum. 2 yıl için Teknik Direktör olarak çalışmak istiyorum. Daha sonra sportif direktör olarak çalışmak istiyorum. Ondan sonra teknik direktör olarak takımın başında oğlum Razvan Lucescu olabilir" diye konuştu.*

Bordo-Mavililerin henüz kendisine bir yanıt vermediğini kaydeden deneyimli teknik direktör bundan sonra ki yol haritasının Trabzonspor'un şartları kabul edip etmemesine bağlı olduğunu kaydetti.*

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gayet mantıklı konuşmuş... Açıklama doğru mudur, kaynağı nedir bilemiyorum, ancak istikrar ve disiplin adına çok şey yatıyor açıklamada.

Biz uzun zamandır bir tarz, istikrar aramıyor muyuz ?

2 sene içinde istediği şartlar sunulacak bir Lucescu iş yapar ve belli bir seviyeye getirir takımı, sonrasında ise aynı düşünen, aynı ekol ve hatta ötesi aynı genetik kodlarla örülmüş bir kişinin arkasından gelecek olması bir avantaj bana göre her ne kadar oğlunun hatırı sayılır bir başarısı olmasa da.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            La gelsinler ya sanki luce gidince guardiolayi alacazda razvani begenmiyoz
                            Halilhozdic'in de yıllar önce camiamızla ilgili buna benzer doğru bir tespiti vardı.

Yorum

• Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Shakhtar Donetsk CEO’su Sergei Palkin, Trabzonspor’un Lucescu’ya olan ilgisi hakkında şu sözleri söyledi: “Lucescu’nun sözleşmesi Mayıs 2016’da bitiyor. Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere kariyerinde birçok üst düzey maça çıkmış çok tecrübeli bir isim. Birçok kupa ve madalyası var. Sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle güçlü takımların onu takımın başına getirmek istemesi hiç şaşırtıcı değil. Eğer başka bir takımla anlaşırsa o takıma iyi ve atak futbol oynatacağından eminim.”

Sözleşme konusunda yetkinin Shakhtar başkanında olduğunu belirten Palkin, “Sözleşme uzatma konusunda takımın UEFA Avrupa Ligi ve ligde alacağı sonuçla birlikte Donbass Arena’nın durumu da belirleyici olacak” ifadelerini kullandı.

Palkin, “Eğer Lucescu ile sözleşme yenilenmezse Shakhtar’ı nasıl bir gelecek bekliyor?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Başkanımızı her zaman büyük hedefler koyar ve her zaman da bunlara ulaşır. Taraftarlarımız endişe etmesin. Kulübün geleceği emin ellerde.”

Palkin'in Lucescu ile ilgili söylediği bu sözler Rumen teknik adamın ayrılmayı kafasına koyduğunu gözler önüne seriyor. Deneyimli teknik adamı gelecek sezondan itibaren Trabzonspor'un başında görebiliriz.

Lucescu da açıkladı!

Öte yandan Lucescu da Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Shakhtar'dan iyi anılarla ayrılmak istiyorum. Eğer anlaşma gerçekleşirse 2 sene daha teknik direktörlük yapıp sonrasında sportif direktörlük yapacağım. 2 senenin sonunda oğlum takımı çalıştırmaya başlayacak."
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Oh ya bu engelleme listesi ne kadar iyi bir şeymiş anca rahat ettim.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X