İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
100 milyon Euro'nun % 60'ı ilk bir yıl da kısa vadeli borçların karşılanması için harcanacak.İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüz milyon lafına yorum dahi yapmıyorum. Halihazırda bulunan giderlerin anlamsız derecede yüksek olduğunun da farkındasındır diye düşünüyorum. Ayrıca bu sene bana kalırsa şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. Bi bakıver bakalım 100 milyon euro harcamışlar mı ? Feda falan diyorlardı bir ara sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ahanda buna cevap vermedin ??
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığım kadarıyla trol lafı söylenecek bir şey olmadığı zaman kullanılan bir söz. Bu son iki arkadaş gayet iyi anlaşıyorlar, adeta şifreli. Kardeşim yönetimi ben hep destekliyorum, ama sakın gün geçirmece oynamasınlar, parasal hazırlıklarını yapsınlar ve bütçeyi ortaya koysunlar. Gerek Lucescu gerekse Ersun Yanal ikisine de taraftar evet dedi zaten. Burada icraatın pırıltısını görelim yeter. Bu hafta forvetsiz oynadık, sizin gönlünüz razı ise benim söyleyeceğim bir şey yok. 50. yılda şampiyonluk söylemi değişti ise ben ona da razıyım. Razı olmadığım şey oyalamacadır. İki tane başkan gördüm, Faruk Özak ve Atay Aktuğ; inşallah 3. sü bu olur. Değilse biz kimsenin uşağı ya da şakşakçısı değiliz.İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocamız Sadi Tekelioğlu yardımcısı Hami olsun.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 milyon Euro'nun % 60'ı ilk bir yıl da kısa vadeli borçların karşılanması için harcanacak.
Yorum
-
100 milyon Euro ilk bir yılda ayağa kalkmak ve yarışacak teknik kadro ve futbolcu kadrosu oluşturmak 50 . yılda ben de varım diyebilmek için asgari gereken para tutarıdır. Muharrem Usta'yı tanıdığım kadarıyla beğenen ve seçilmesine kendi ölçülerimde destek veren birisi olarak söylüyorum.
Yorum
-
Evet beyler 51. yılda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun sırrını açıklıyorum. 200 milyon € bütçe ayırıyoruz 2 sene sonra şampiyonuz.
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50. yıl da şampiyonluk ışığı görmüyorum, herkese iyi akşamlar diliyorum. Lafla şampiyonluk olmaz. Bütçeyle olur.En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 20:12.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Olmazsa 50. yılda şampiyonluk olmaz bu kadar basittir. Öyleyse hayal satmanın anlamı yok, milletin işi gücü var.İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 milyon Euro ilk bir yılda ayağa kalkmak ve yarışacak teknik kadro ve futbolcu kadrosu oluşturmak 50 . yılda ben de varım diyebilmek için asgari gereken para tutarıdır. Muharrem Usta'yı tanıdığım kadarıyla beğenen ve seçilmesine kendi ölçülerimde destek veren birisi olarak söylüyorum.
Yorum
-
Ben niye kıvırayım hemşerim. Takımı nasıl çevireceksin; moratoryum mu ilan edeceksin. Takımı çevirmek ve şampiyonluğa oynayacak kadro için asgari para 100 milyon eurodur.. Trol mirol ben bunlardan anlamam. Neyin trolü bu. Başka işimiz gücümüz yok bununla mı uğraşacağız.İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Giderler düşürülecek, ücretler kısılacak iki madde. Şampiyon kadroyu tasarruf tedbirleri ile oluşturamazsın; hayır ben demiyorum ki 50. yıl da şampiyon olacağız, başkan diyor. 50. yıl da şampiyon olacaksan 100 milyon Euro transfer harcaması ve Lucescu+Razvan veya Ersun Yanal gibi hoca gerekiyor. Bu parayı nasıl sağlayacaksın o konuda çalışmak lazım. Gerisi lafı güzaf. " Bak bu senin yazın . 100 milyon ne için demişsin burada ?? Transfer. Şimdi niye kıvırıyorsun ? Yok borç yok bilmem ne ?
Yorum
-
İnşallah, hakikaten bu takımı seviyoruz ve üzülüyoruz. Bana göre Muharrem Usta son şans olarak gözüküyor, inşallah evdeki hesabı çarşıya uydurur, lakin şu ana kadar tabii ki çok erken ama ben henüz ışık alamadım. Işık aldığım zaman da ona göre yazarım. Bu arada M. Yumlu resmin çok güzel, 10 tane Douglas eder. Buna rağmen bu taraftara kendini sevdiremedi.İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskanda 2 yıl sonrası için şampiyonlugu işaret etti.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah, hakikaten bu takımı seviyoruz ve üzülüyoruz. Bana göre Muharrem Usta son şans olarak gözüküyor, inşallah evdeki hesabı çarşıya uydurur, lakin şu ana kadar tabii ki çok erken ama ben henüz ışık alamadım. Işık aldığım zaman da ona göre yazarım. Bu arada M. Yumlu resmin çok güzel, 10 tane Douglas eder. Buna rağmen bu taraftara kendini sevdiremedi.
Yorum
-
Türkiye'de iyi bir planlamayla şampiyonluk çok zor değil.
Son 10 senede Bursa şampiyon oldu, Sivas şampiyonluğa oynadı, biz 2008 yapılanmasıyla 1 kez şampiyon olduk 1 kez şampiyonluğa oynadık.
GS, BJK saçma sapan kadrolarla şampiyon oldu.
Bilmem kaç yüz milyon euroluk takımlara gerek yok.
İHO yaptı bunu sonuç ortada.
Onur'a kaç yüz milyon Euro verdik de aldık?
Ekici'ye?
Selçuk'a?
Burak'a?
Egemen'e?
Jaja'ya, Yattara'ya? Teofilo'ya?
Biz fb değiliz. Bastır parayı al futbolcuyu bizim tarzımız olmamalı. Bunu her denediğimizde hüsrana uğradık.
2 yıllık bir planlamayla 3. yıl şampiyon oluruz.
Ama sen Onur'a 2,5 milyon Euro verip onu eleştirilemez ilan edersen bu seneki gibi sonuçlar almaya mahkum kalırsın.
Trabzonspor'un her zaman bir tavan ücreti olmalı.
1 sezon iyi top oynayan ya bana şu kadar verin ya da gidiyorum diyor. Böyle saçmalık olmaz.
Şımaranı bırakırsın kadro dışı 1 yıl görür e....
Sadri Şner'in en büyük hatalarından biri 1 milyon dolar için ruh hastası Teofilo'nun fotbol oynamasına müsaade etmesidir.
O gün yaksaydı o adamı sonrasında bu tür şımarıklıkları çekmezdik...
Yorum
-
Oh be içerisi çok kötü düşmeyin derim.
Tahrikden ceza almışım halbuki ne ikili tartışmaya girdim ne de alıntıladım.Neyse olan oldu.
Hocanın hala belli olmaması çok garip.Bu işin gereğinden fazla uzaması aleyhimize olacak gibi.Her çiçekten bal alayım derken çiçeksiz kalabilir yönetim.
100 m gerekliymiş!Allah aşkına epl mi laliga mı burası?Bizim 3 te 1 bütçemizle Akhisarın performansı ortada.Bu ligde şampiyon olmak için öyle ahım şahım harcamalara gerek yok.Doğru tercihlerle çok ucuza halledilebilir bu transferler.
Kuzey Avrupa ucuz ve kaliteli oyuncu kaynıyor.Taş çatlasın en iyisi 1milyon€.Gider araştırır alırsın.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum