İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
#TRABZONSPOR#
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 3-4 maçta ki Mbia 2,5 milyon alır ama şu Mbianın bence ederi 1,8-2 arası. Cardozo da 2 almamalı bence 2 vereceğimiz adam ciddi anlamda takımın çehresini değiştirmeli. Benim elimde olsa Cardozonun gönlünü bir şekilde alıp maksimum kazançla elden çıkarırım.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpasa gibi ligin en iyi takımndan 1 puan almış çok başarılıymış öyle söyledi
Çok doğru söylemiş abi.Dün ki Kasımpaşa takımının Trabzonspor olmasını isterdim açıkçası.3-4 iyi takviyeyle çok çok iyi bir takım haline gelebilir.Bizim gibi 46 oyuncu gönderip 30 tane almalarına gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir teklif yaparsan benimkini bile kabul etmez. Mecbur değil adam, sözleşmesi var.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
kimse parasının düşürülmesini istemez fakat euro kurunda bir ayarlama yapılması da şart.. futbolcular sözleşmeyi imzalarken muhtemelen euro 2,70 falandı. şimdi 3,20 falan nerdeyse.. eğer 2,80 gibi bir banda sabitlenirse ciddi manada bir kayıptan kurtarmış oluruz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin bu kararları şunu gösteriyor, biz öyle 50. yılda şampiyonluk dedik ama unutun gitsin.
Yorum
-
Giderler düşürülecek, ücretler kısılacak iki madde. Şampiyon kadroyu tasarruf tedbirleri ile oluşturamazsın; hayır ben demiyorum ki 50. yıl da şampiyon olacağız, başkan diyor. 50. yıl da şampiyon olacaksan 100 milyon Euro transfer harcaması ve Lucescu+Razvan veya Ersun Yanal gibi hoca gerekiyor. Bu parayı nasıl sağlayacaksın o konuda çalışmak lazım. Gerisi lafı güzaf.İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu düşünmene hangi maddeler sebep oldu ?
Yorum
-
1. Kurban Berdiyev (Kulübe en cok yakisan isim. Ancak Usta ne yazikki ilgilenmiyor kendisiyle ve Ruslar Türk kulübüne gitmesine izin verirler mi ?)
2. Mircea Lucescu (Eger oglu hakkindaki söylentiler gercek ise vazgecilmeli kendisinden)
3. Ersun Yanal (Eger türk hoca olacaksa Ersun Yanal'dan baska kimse olmasin. Zaten her ne kadar kendisini sevmesem de Ersun'dan haric kaliteli türk hocasi yok piyasada )
Yorum
-
Usta dediklerini yapsin ekonomik istikrarida saglasin ilk 5 sene birak sampiyonlugu ilk3 girmesin destek veririm.gorende sanicakki hersene sampiyonluga oynuOruztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
para+akıl gerekiyor. akıl yoksa zaten olmaz. 400 milyon borç olduğuna göre parayla da olmuyor, ama parasız hiç bir şey olmaz. Bu yönetim parayla başarılı olur. Lakin en az 100 milyon Euro koyup öyle 50. yıl ve şampiyonluk konuşacaklar. Milleti de kendilerini de kandırmasınlar. Mario Gomez, Sousa, G. Töre, Oğuzhan gibi oyunculara yatırım yapacaksın. Fenerbahçenin iki sağbek iki solbeki var, hepsi milli.. Ozan Tufan yedek oturuyor. Robin One Persie, Fernandao biri yedek oturuyor, senin forvetlerinden biri tekne gibi, öbürü en son geçen sene gol atmış. Beğenmediğin Galatasaray'da Muslera Podolski oynuyor. Üç büyüklerin kadrolarının yedekleri dahil tamamı milli oyuncu. Bunları yazmak çok acı ama para lazım ve sanırım bunlarda sinekten yağ çıkarma peşindeler. Bütçe nedir onu ortaya koysunlar.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden ne kadar para harcarsan o kadar başarılı olursun diye düşününler var. Sanki çok para harcamazsak şampiyon olamayız gibi bir düşünce var.En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 18:48.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum