Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadroda kalacaklar ve düzenlenecek son şekli bana göre şöyle olmalı;

Stephane M'Bia = 2.5 M €
    Oscar Cardozo = 2 M €
    Onur Kıvrak = 2 M €
    Mehmet Ekici = 1.4 M €
    Aykut Demir = 1M €
    Luis Pedro Cavanda = 750 Bin €
    Aytaç Kara = 500 Bin €
    Okay Yokuşlu = 400 Bin €
    Uğurcan Çakır = 100 Bin €
    Muhammet Beşir = 100 Bin €

Gerisini sat sat sat sat.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İlk 3-4 maçta ki Mbia 2,5 milyon alır ama şu Mbianın bence ederi 1,8-2 arası. Cardozo da 2 almamalı bence 2 vereceğimiz adam ciddi anlamda takımın çehresini değiştirmeli. Benim elimde olsa Cardozonun gönlünü bir şekilde alıp maksimum kazançla elden çıkarırım.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk 3-4 maçta ki Mbia 2,5 milyon alır ama şu Mbianın bence ederi 1,8-2 arası. Cardozo da 2 almamalı bence 2 vereceğimiz adam ciddi anlamda takımın çehresini değiştirmeli. Benim elimde olsa Cardozonun gönlünü bir şekilde alıp maksimum kazançla elden çıkarırım.
      Öyle bir teklif yaparsan benimkini bile kabul etmez. Mecbur değil adam, sözleşmesi var.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ertuğrul gelmez ya vizyon dedik okadar ertuğrul gelcegine sadi kalsin sene sonu baskasini aliriz.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kasımpasa gibi ligin en iyi takımndan 1 puan almış çok başarılıymış öyle söyledi

Çok doğru söylemiş abi.Dün ki Kasımpaşa takımının Trabzonspor olmasını isterdim açıkçası.3-4 iyi takviyeyle çok çok iyi bir takım haline gelebilir.Bizim gibi 46 oyuncu gönderip 30 tane almalarına gerek yok.

Yorum

• kolay kolay ücret indirimi olmaz ama bir miktar parayı belirlenecek hedefe bağlasalar iyi olur. klübe şu kadar para girerse maaşlarınızın tamamı ödenir gibi. hedefin arkasında kalınırsa biraz kesintiye gitsinler.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle bir teklif yaparsan benimkini bile kabul etmez. Mecbur değil adam, sözleşmesi var.
              Olabilir ama takımda aldığı paranın hakkıyla oynayan 5-6 kişi ya var ya yok. Ben gerçekleri konuşuyorum. Cardozo Ndoye falan iyi hoş ama ligde onların 1/4 parasına onlardan daha çok katkı sağlayan oyuncular var. Mbia her türlü takımın üzerinde oynuyor ama bence o da sözleşmesinin tam hakkını vermiyor.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• kimse parasının düşürülmesini istemez fakat euro kurunda bir ayarlama yapılması da şart.. futbolcular sözleşmeyi imzalarken muhtemelen euro 2,70 falandı. şimdi 3,20 falan nerdeyse.. eğer 2,80 gibi bir banda sabitlenirse ciddi manada bir kayıptan kurtarmış oluruz..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yönetimin bu kararları şunu gösteriyor, biz öyle 50. yılda şampiyonluk dedik ama unutun gitsin.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetimin bu kararları şunu gösteriyor, biz öyle 50. yılda şampiyonluk dedik ama unutun gitsin.
                    Bunu düşünmene hangi maddeler sebep oldu ?

Yorum

• Hoca kim ?

Lucescu...Ramos falan var sanirim
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Giderler düşürülecek, ücretler kısılacak iki madde. Şampiyon kadroyu tasarruf tedbirleri ile oluşturamazsın; hayır ben demiyorum ki 50. yıl da şampiyon olacağız, başkan diyor. 50. yıl da şampiyon olacaksan 100 milyon Euro transfer harcaması ve Lucescu+Razvan veya Ersun Yanal gibi hoca gerekiyor. Bu parayı nasıl sağlayacaksın o konuda çalışmak lazım. Gerisi lafı güzaf.
                        İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu düşünmene hangi maddeler sebep oldu ?

Yorum

• Cidden ne kadar para harcarsan o kadar başarılı olursun diye düşününler var. Sanki çok para harcamazsak şampiyon olamayız gibi bir düşünce var.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• 1. Kurban Berdiyev (Kulübe en cok yakisan isim. Ancak Usta ne yazikki ilgilenmiyor kendisiyle ve Ruslar Türk kulübüne gitmesine izin verirler mi ?)
                            2. Mircea Lucescu (Eger oglu hakkindaki söylentiler gercek ise vazgecilmeli kendisinden)
                            3. Ersun Yanal (Eger türk hoca olacaksa Ersun Yanal'dan baska kimse olmasin. Zaten her ne kadar kendisini sevmesem de Ersun'dan haric kaliteli türk hocasi yok piyasada )

Yorum

• Usta dediklerini yapsin ekonomik istikrarida saglasin ilk 5 sene birak sampiyonlugu ilk3 girmesin destek veririm.gorende sanicakki hersene sampiyonluga oynuOruz
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• para+akıl gerekiyor. akıl yoksa zaten olmaz. 400 milyon borç olduğuna göre parayla da olmuyor, ama parasız hiç bir şey olmaz. Bu yönetim parayla başarılı olur. Lakin en az 100 milyon Euro koyup öyle 50. yıl ve şampiyonluk konuşacaklar. Milleti de kendilerini de kandırmasınlar. Mario Gomez, Sousa, G. Töre, Oğuzhan gibi oyunculara yatırım yapacaksın. Fenerbahçenin iki sağbek iki solbeki var, hepsi milli.. Ozan Tufan yedek oturuyor. Robin One Persie, Fernandao biri yedek oturuyor, senin forvetlerinden biri tekne gibi, öbürü en son geçen sene gol atmış. Beğenmediğin Galatasaray'da Muslera Podolski oynuyor. Üç büyüklerin kadrolarının yedekleri dahil tamamı milli oyuncu. Bunları yazmak çok acı ama para lazım ve sanırım bunlarda sinekten yağ çıkarma peşindeler. Bütçe nedir onu ortaya koysunlar.
                                İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cidden ne kadar para harcarsan o kadar başarılı olursun diye düşününler var. Sanki çok para harcamazsak şampiyon olamayız gibi bir düşünce var.
                                En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 18:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X