Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=1006]zahido[/MENTION]

Burası her şeyin yazılabildiği bir mecra değil. Trabzonspor'un kurumsal kimliğini zedeleyecek mesnetsiz iddialara yer vermiyoruz. İlgili davranışızın devamında cezai işlem uygulayacağımızı bilmenizi isteriz.

İyi akşamlar.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Müjde: Yanal gelmiyor. Gözünüz aydın.
      Büyük Hoca Lucesku yönetime erbezi kebabı pişiriyor hem de çingene usulü. Muhtemelen oğlunu başımıza geçirip kıyak emekliliğin tadını çıkaracak. Razvan Lucesku da 5 Ersun eder zaten. Hiçbiri olmayabilir. Bu durumda ya apar topar bir yabancı bulunur ya da Cilalı Öz Evlat çağı başlar...

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [MENTION=1006]zahido[/MENTION]

Burası her şeyin yazılabildiği bir mecra değil. Trabzonspor'un kurumsal kimliğini zedeleyecek mesnetsiz iddialara yer vermiyoruz. İlgili davranışızın devamında cezai işlem uygulayacağımızı bilmenizi isteriz.

İyi akşamlar.
        Anlıyorum. Konu gereksiz uzatıldı sadece şüphe ettiğimi söylemiştim. Çok önemli bir hadise değil.

Gerilim yarattığım için kusura bakmayın.
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=1006]zahido[/MENTION]

İyi akşamlar.

Cevabımı aldım. Teşekkür ediyorum.
          En son Selim MACİT tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 19:55.

Yorum

• Kısaca: Şenol Hoca boşta kalana kadar bit adet mayın eşeğine ihtiyaç var.
            Yetenekli futbolcuları toparlayıp iyi bir kadro oluşturduktan sonra kenara çekilecek birine...

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim mesajımın silinme sebebi nedir ? Sizin söylediğinize paralel olarak ilgili şahsın söylemlerinin Trabzonspor'a zarar vereceğini söyledim ben de . Hakaret etmeden ve ortamı germeden.. Eleştirmek için sormuyorum gerçekten merak ediyorum.
              Özel mesajla tarafınıza bilgilendirme yapıldı.

İyi akşamlar.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Çok güldüm son sayfaları okuyunca ya. Günlerdir profesyonellik masalları anlatanlar aynı anda 3-4 isimle görüşülmesine mi bozulmuş
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özel mesajla tarafınıza bilgilendirme yapıldı.

İyi akşamlar.
                  Okudum şimdi. Teşekkür ediyorum. Size de iyi akşamlar.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler sakin ya Ersun işi yalan oldu galiba. Basına pompalanan bu olumsuz haberlerin aniliği bunu gösteriyor. Ersun hoca ile görüşürken zaten Usta twit attı görüşmeler sürüyor diye yani burada bir gizlilik söz konusu değil sadece diğer yabancı adaylardan biriyle -ki bence Luce- anlaşmaya yakınlaşıldı diye tahmin ediyorum. Ümit abi de çok dertli sebebi budur sanırım.

Ama Ersun'u beklettiği için Usta'ya kızılmamalı. Bu gayet normal birden çok adayla görüşüp hepsiyle şartları konuşmak gayet profesyonelce bir davranış bence ha Ersun'la gerçekten el sıkıştıysalar da sonra geri dönülüyorsa burada etiğe aykırı bir davranış vardır ama sadece bu kadar. Kulübün menfaatleri doğrultusunda daha iyi bir hoca geleceğini düşünüyorsa yönetim bu gayet makul bir hareket. Gelecek olan kişi belki de kulübün menfaatleri doğrultusunda Ersun'dan daha hayırlı değildir; olabilir ama burada karar mekanizması biz değiliz. Ben ankette oyumu Ersun'a verdim fakat Ersun ile anlaşma cepteyken vazgeçen yönetim bu saatten sonra Ertuğrul ile anlaşmaz herhalde bilin ki daha sağlam bir hedef var. Oturup bekleyeceğiz ama sırf bu sebeple yönetimi ''kaypaklık'' ile suçlamak çok abartılı bir itham.
                    Ağzına sağlık..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Kim gelirse gelsin yeter ki transferde hata yapılmasın.

Yorum

• Anlaşılan, Aziz, Cevat, yiyiciler, Twitter'da ünlü olma peşindekiler kazandı.. Yapacak bir şey yok.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Ah Trabzonspor'um ah herkes seni kaz goruyor firsatini bulan yoluyor
                          Lucescu da bulmus kazi affeder mi oglum gecsin basa ben disardan izlerim oh ne guzel memleket ogluna da is lazim o da hakli tabi
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Zaten Güneş takımın başına getirilecek bu işi bırakmadan önce o yüzden kim getirilirse getirilsin altı ince ince kuşbaşı kuşbaşı mangallık doğranacak.

Yorum

• Şunu şuraya bırakıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X