Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk 3'e girmeyecekse biz kendimize yol yakın iken başka meşgale bulalım. 50 yıl da şampiyonluk vaad ettiler.
    İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta dediklerini yapsin ekonomik istikrarida saglasin ilk 5 sene birak sampiyonlugu ilk3 girmesin destek veririm.gorende sanicakki hersene sampiyonluga oynuOruz

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giderler düşürülecek, ücretler kısılacak iki madde. Şampiyon kadroyu tasarruf tedbirleri ile oluşturamazsın; hayır ben demiyorum ki 50. yıl da şampiyon olacağız, başkan diyor. 50. yıl da şampiyon olacaksan 100 milyon Euro transfer harcaması ve Lucescu+Razvan veya Ersun Yanal gibi hoca gerekiyor. Bu parayı nasıl sağlayacaksın o konuda çalışmak lazım. Gerisi lafı güzaf.
      Yüz milyon lafına yorum dahi yapmıyorum. Halihazırda bulunan giderlerin anlamsız derecede yüksek olduğunun da farkındasındır diye düşünüyorum. Ayrıca bu sene bana kalırsa şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. Bi bakıver bakalım 100 milyon euro harcamışlar mı ? Feda falan diyorlardı bir ara sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Yorum

İlk 3'e girmeyecekse biz kendimize yol yakın iken başka meşgale bulalım. 50 yıl da şampiyonluk vaad ettiler.
        5 yil takimi bir yorungeye oturtsun sonra basari zaten gelir.gorende hersene sampiyon oluyormus gibiyiz.30 senedir sampiyon olamadik.2011 dede olamadik.ister sike ister degil olamadik.ben onun sevincini yasayamadiktan sonra gerisi bos
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

para+akıl gerekiyor. akıl yoksa zaten olmaz. 400 milyon borç olduğuna göre parayla da olmuyor, ama parasız hiç bir şey olmaz. Bu yönetim parayla başarılı olur. Lakin en az 100 milyon Euro koyup öyle 50. yıl ve şampiyonluk konuşacaklar. Milleti de kendilerini de kandırmasınlar. Mario Gomez, Sousa, G. Töre, Oğuzhan gibi oyunculara yatırım yapacaksın. Fenerbahçenin iki sağbek iki solbeki var, hepsi milli.. Ozan Tufan yedek oturuyor. Robin One Persie, Fernandao biri yedek oturuyor, senin forvetlerinden biri tekne gibi, öbürü en son geçen sene gol atmış. Beğenmediğin Galatasaray'da Muslera Podolski oynuyor. Üç büyüklerin kadrolarının yedekleri dahil tamamı milli oyuncu. Bunları yazmak çok acı ama para lazım ve sanırım bunlarda sinekten yağ çıkarma peşindeler. Bütçe nedir onu ortaya koysunlar.
          Sadece 10 milyon € transfer bütçesiyle bu ligde şampiyon olacak kadro kurarsın. bjknin Fikret Orman döneminde yaptığı transferlerin bedellerine bir bak toplam ne kadar harcamışlar? Parayla şampiyon olunda Manchester Citynin parayı basıp Şampiyonlar Ligi kupasını alması lazım ama gruplardan bile kaç sezondur zar zor çıktılar. Oynadığımız ligde Premier Lig veya Bundesliga değil farkındaysanız. 100 milyon € parayla değil bu ligde Avrupa Liginde şampiyon olunur. Taş çatlasın en kötü ihtimal 15-20 milyona ligi dağıtacak kadro kurarsın.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Arkadaşım, yönetim 50. yıl da şampiyon olacağız dedi. Nasıl olacakmış, bu kadroyu serbest bıraksan üste para vermen lazım. Elinde hiç bir şey yok ve 400 milyon borcun var. Beşiktaş'la mukayese edenlere söylemem lazım, Beşiktaş kadrosunun tamamının alıcısı var. Bizde bir iki futbolcu ya çıkar ya çıkmaz. Kalanların garanti paraları vs. borç 500 milyondan aşağı değil. Mukaveleleri inanılmaz derecede kötü rakamlar, yönetim de bunu söylüyor zaten. Bu itibarla yönetim 100 milyon Euro koymadıkça hiç bir şey olmaz. Onlarda daha ortaya bir bütçe koymadılar. Lucescu ve Ersun Yanal'da bunu istiyor, zaten bu nedenle de ikisiyle de anlaşamadılar.
            İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            5 yil takimi bir yorungeye oturtsun sonra basari zaten gelir.gorende hersene sampiyon oluyormus gibiyiz.30 senedir sampiyon olamadik.2011 dede olamadik.ister sike ister degil olamadik.ben onun sevincini yasayamadiktan sonra gerisi bos
            En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 19:02.

Yorum

• Eskiden trollüğün de bir şerefi vardı...
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskiden trollüğün de bir şerefi vardı...
                Nerede o eski Troller hey gidi zamanlar.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kimse parasının düşürülmesini istemez fakat euro kurunda bir ayarlama yapılması da şart.. futbolcular sözleşmeyi imzalarken muhtemelen euro 2,70 falandı. şimdi 3,20 falan nerdeyse.. eğer 2,80 gibi bir banda sabitlenirse ciddi manada bir kayıptan kurtarmış oluruz..
                  Ewet avrodaki artış ücretlere yansıtılmalı.

Yorum

• Anladığım kadarıyla trol lafı söylenecek bir şey olmadığı zaman kullanılan bir söz. Bu son iki arkadaş gayet iyi anlaşıyorlar, adeta şifreli. Kardeşim yönetimi ben hep destekliyorum, ama sakın gün geçirmece oynamasınlar, parasal hazırlıklarını yapsınlar ve bütçeyi ortaya koysunlar. Gerek Lucescu gerekse Ersun Yanal ikisine de taraftar evet dedi zaten. Burada icraatın pırıltısını görelim yeter. Bu hafta forvetsiz oynadık, sizin gönlünüz razı ise benim söyleyeceğim bir şey yok. 50. yılda şampiyonluk söylemi değişti ise ben ona da razıyım. Razı olmadığım şey oyalamacadır. İki tane başkan gördüm, Faruk Özak ve Atay Aktuğ; inşallah 3. sü bu olur. Değilse biz kimsenin uşağı ya da şakşakçısı değiliz.
                    En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 19:56.

Yorum

• bence yönetimin lucesku sevdasına sadi ile devam edilecek çünkü hiç bir hoca 6 aylığına gelmez.

Yorum

Anladığım kadarıyla trol lafı söylenecek bir şey olmadığı zaman kullanılan bir söz. Bu son iki arkadaş gayet iyi anlaşıyorlar, adeta şifreli. Kardeşim yönetimi ben hep destekliyorum, ama sakın gün geçirmece oynamasınlar, parasal hazırlıklarını yapsınlar ve bütçeyi ortaya koysunlar. Gerek Lucescu gerekse Ersun Yanal ikisine de taraftar evet dedi zaten. Burada icraatın pırıltısını görelim yeter. Bu hafta forvetsiz oynadık, sizin gönlünüz razı ise benim söyleyeceğim bir şey yok. 50. yılda şampiyonluk söylemi değişti ise ben ona da razıyım. Razı olmadığım şey oyalamacadır. İki tane başkan gördüm, Faruk Özak ve Atay Aktuğ; inşallah 3. bu olur.
                        Cevap vermedin ? İyi misin ? Uyudun mu ?

Yorum

• Sen bu lafı benim yazdıklarım üstüne mi söylüyorsun.
                          İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eskiden trollüğün de bir şerefi vardı...

Yorum

• Ne yazmıştın ben diyeceğimi dedim. Sapına kadar Trabzonspor'luyum, kimsenin uşağı değilim; efendi oğlu efendiyim. Yazdıklarımı iyi okuyun ve anlayın lütfen rica ediyorum.
                            İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cevap vermedin ? İyi misin ? Uyudun mu ?

Yorum

• Cevabı yazmıştım, bana uyudun mu diyorsun.
                              İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu düşünmene hangi maddeler sebep oldu ?

Yorum

• 50. yıl da şampiyonluk ışığı görmüyorum, herkese iyi akşamlar diliyorum. Lafla şampiyonluk olmaz. Bütçeyle olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X