Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değilde ben bu son görüşme sezon sonu yapılacak işini tutmadım. Eğer anlaşılacaksa şu anda anlaşılmalı. Gidip biz adam için yarım sezon hocasız geçirip sonra adam gelmiyorum derse çok kötü olur. Hele birde devre arası transferi var bunuda boş geçersek birde sezon sonu gelenleri göndermek isterse çok pis çamura batarız. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O değilde ben bu son görüşme sezon sonu yapılacak işini tutmadım. Eğer anlaşılacaksa şu anda anlaşılmalı. Gidip biz adam için yarım sezon hocasız geçirip sonra adam gelmiyorum derse çok kötü olur. Hele birde devre arası transferi var bunuda boş geçersek birde sezon sonu gelenleri göndermek isterse çok pis çamura batarız. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
      usta gibi başarılı bir ticaret adamının bunu garantiye alacağını düşünüyorum.Mutlaka birşeyler imzalatmıştır.

Yorum

• Sezon sonuna kadar sadi hoca ile devam anlaşılan . Ama kesin anlaşma olmamış Luce ile o sıkıntı hala %70 lerde

Yorum

• eğer lucescu ile anlaşılmışsa sezon sonuna kadar sadi hocaya razıyım ben en azından genç yetenekleri ortaya çıkarır o açıdan katkısı büyük olur diye düşünüyorum
          yada sadi ile devam edilmeyecekse yedekteki hami-tekke modeli de denenebilir hayırlısı bakalım

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            usta gibi başarılı bir ticaret adamının bunu garantiye alacağını düşünüyorum.Mutlaka birşeyler imzalatmıştır.
            Valla bilmiyorum ama haberde kesin anlaşılmamış son görüşme Mayısta yapılacak yazıyor. İnşallah sıkıntı olmaz..
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ankette Lucescu atağa geçti, bu durumu anket ilk açıldığında Lucescu'nun geleceğine inanmayanların çoğunlukta oluşuna bağlıyorum, şimdi başkan adımları atınca taraftarın inancı da arttı Luce ankette atağa geçti .
              .

Yorum

• Lucescu nun isteyeceği bütçeyi nasıl oluşturacağız aklım almıyor.. Çok fazla borç var.. borcu döndürmemiz konusunda bile önemli soru işaretleri var.. "ya batarız ya çıkarız" deyip tekrar borca girilecekse "başarı gelmeme" olasılığı da göz önüne alınmalı.. luce gelsin tabii ki de sonrasını da hesaba katmak lazım.. del bosque gibi olmasın..
                20+10+20+11 = 61
                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Yerel medyanın, akabinde ulusal medyanın mantığının nasıl çalıştığını gözlemlediğim kadarıyla anlatayım:

Önce bir şey uydurulur: Lucescu 8 milyon € alıyormuş!

Sonra inşaaya başlanır: Lucescu 8 alıyorsa 3 senelik imzalansa 24, 25 de sen çarpı 3 eşit 75 milyon TL yapar. E yardımcıları da alıyodur 25 de o desen 100 milyon TL. Büyük para ya 100 milyon $. Bu adam bir de yaşlı, bu kadar büyük paraya yazık değil mi tam 100 milyon €!
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Borç kapanır işinin ehli insanlar başımızda. Hocaya bütçe oluşturulur.

Stad ismi , forma sponsorluğu , tribün isimlerinin kiralanması(Migros,Carrefoursa vb) , forma satışı , futbolcu satışı(artı maaşların azalması) , stadyum 24 saat yaşayacak ise yan yana 15 dükkan içlerinde McDonald's,Starbucks, vb...

Burada muazzam bir gelir var. Stad ismi ve forma sponsorluğu çarpı 5 sene 100 milyon tl'yi geçer diye düşünüyorum.Toplamda bir sürü proje daha eklenebilir.

Yorum

• ankete eklenmeyi talep ediyorum

3YRMd2.jpg

Yorum

• üniversite ,le stad arasına raylı sistem yapılmalı bir şekilde diyorum...

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lucescu nun isteyeceği bütçeyi nasıl oluşturacağız aklım almıyor.. Çok fazla borç var.. borcu döndürmemiz konusunda bile önemli soru işaretleri var.. "ya batarız ya çıkarız" deyip tekrar borca girilecekse "başarı gelmeme" olasılığı da göz önüne alınmalı.. luce gelsin tabii ki de sonrasını da hesaba katmak lazım.. del bosque gibi olmasın..
                          Başarı kıstası şampiyon olmak değil bence. Ya batarız ya çıkarızlık birşey yok. Gs son 4 sezondur 3 kere şampiyon oldu yine batıyor. Önemli olan kar zarar dengesini sağlamak. Luce getireceği genç yıldızların hepsi altın değerinde olacak. Yani ligde 4. olsak bile büyük paralara her an oyuncu satabileceğiz. Ortada bir kayıp yok, yatırım var yani. Transfere 45 M € harcasak o para boşa gitmiş olmayacak.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forumda gerçekten bir üslup sorunu var. Farklı düşünen karşı taraftakine düşüncesini kabul ettirme peşinde. Bunu yaparken de hakaret etmeyi aşağılamayi meşru görüyor.
                            Saygı denen kavram aynı renklere gönül bağlamış insanlarda bile pamuk ipliğine bağlı ise boşuna uğraşıyoruz, kusura bakmayın ama bu zihniyetle şampiyon olamayız.
                            Şampiyonluk bir bütünleşme beraber yürümedir en nihayetinde.

aynen kardes.
                            Bu forumda yukarida tanimladigin uslupta o kadar ucuz yorumlar gördüm ki kelli felli sayilan ve epeycede itibar gören sahislarin kendi gibi düsünmeyenleri asagilayici bir cok yorumuna sahit oldum. ( milletin edep yerlerini zikredip, aklinca edebiyat patlattigini sanar nitelikteydi ve okurkan ben utanmistim.. abartmiyorum)
                            isin daha garibi de bu sahislarin bu kalitesiz uslupla gördükleri destek ve saksaklamalar..
                            En son ESER tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 10:02.

Yorum

• Bizde asker çok. Hatta asker geçinenler diyelim. Bizim komutana ihtiyacımız var. Doğru komutana. Lucescu buna uyuyor. Yani paramızın bir kısmını asker geçinenlerden çekip doğru komutana yatıracağız. O da gerçek askerlerden getirecek. Daha verimli mücadele edeceğiz. Olay bu
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sen cavanda gibi 4 tane daha adam alsan cavanda gibi ucuza da alma 5 er milyon eurodan 20 milyon yapar öldüm desen 15 e gere satarsın bu adamları. arada 2 tanede mbia,cardozo gibi topçun var mali olarak katkı vermesede sahada katkı verecek oyuncu tamam işte sonuçta ticarethane değil burası bizdeki sıkıntı sadece sahadaki katkısına bakarak transfer yapılması bunların dengeli olması lazım sahadaki katkısı ve sonraki ekonomik katkısı ilerde en azından kafa kafaya gelecek topçu grubu oluşturulmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X