Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dolar olmadı da diyelim ki euro oldu o da olumlu.

Yorum

• Bence yöneticilerin Ersun Hoca buluşmasına katılmasında hiçbir anormallik yok. O adamların hepsi o kulüpte görevli ve en az Başkan kadar söz hakkına sahip onlarda. Ersun Hocada geçmişte yaptıklarını eğer konuşmaktan çekiniyorsa demek ki bir şeyler yapmış veya iftira attılar adama. Ben olaydaki anormalliği anlamadım bence gayet doğal yani adamla başka ne konuşacaklardı?
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        niye ki beşiktaş bizim talip olduğumuz her futbolcuya salça olurken iyi.bizde şenol güneşi almaya çalışalım ayırca o trabzonlu ve trabzonsporlu.

şenol güneşi alarak bjk nin hayatını kaydıralım.şenolgüneş bjk den gittimi biterler.kahır günleri gene başlar.yoksa durdurulamıyacaklar.

şenol güneş bjk de durduğu sürece lig farkı domine edilecektir.takımı ölüm makinasına dönüştürüyor.şenol güneş yüzünden bjk ingilteredeki alex ferguson lu m.utd yapısına dönüşeceğini düşünüyorum.

şenol güneş bizden biri ve efsanemiz bjk ile bir gram alakası yok.

not=işe bak ya bi ton bjk li hocalar var alayıda zaten bjk ye yatıyor.sonrada gittiler türkiyenin açık ara sembolümüz kaptanımız efsanemiz ttürkiyenin açık ara en süper hocasını aldılar yaa.şenol güneş bjk de olduğu sürece onların üstüne çıkamayız istersek morunhoyu kimi getirirsek getirelim.

hergeçen gün bjk ye ivme kazandırıcak ve farkı açıcak bu şenol güneş.

şenol güneş ts liyse bizi seviyorsa gitsin koreye .yoksa sonumuzu bu şenol güneş getiricek.
        Bizim camianın çoğunluğu istemiyor adamı ne yapalım?
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oğuzhan, ismail, gomez, quaresma.
          Oğuzhan ve İsmail kadrodaydı zaten. neyse geçelim konumuz bu değil.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence yöneticilerin Ersun Hoca buluşmasına katılmasında hiçbir anormallik yok. O adamların hepsi o kulüpte görevli ve en az Başkan kadar söz hakkına sahip onlarda. Ersun Hocada geçmişte yaptıklarını eğer konuşmaktan çekiniyorsa demek ki bir şeyler yapmış veya iftira attılar adama. Ben olaydaki anormalliği anlamadım bence gayet doğal yani adamla başka ne konuşacaklardı?
            Konu o değil aslında.
            Bazıları küfür eder ama sana küfür gibi gelmez fakat bazı insanlar konuşsa bile tavır sana çok kötü gelir ya durum o aslında. Olayda bir tavır üslup hatası var. Burdan çıkan sonuç şu; Başkan masaya yumruğunu vurmuyor, etrafında bulunanlardan Hamici bilmemkimciler bastırıyor. Şu yereller
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadi hoca beşir için ve bize 5 maçta yaşattığın dört galibiyet için teşekkürler. Sadi hocanın teknik ekip içinde mutlaka bulunması lazım. Ersun'la da uyumlu çalışacağını düşünüyorum. Ersun'un da Sadi Hoca profilinde bir teknik desteğe ihtiyacı var. Kabul etmiyorsa Ersun'da gelmesin. Sadi hoca devam etsin. Ben Ersun'un yerinde olsam Sadi hocadan rica ederdim. Bu BEŞİR başka bir oyuncu, bana göre bırakın NDoye yi Cardozo'nun yerine de oynatılır. Bu çocuk da kesinlikle büyük ışık var, yaşının çok üstünde.
              İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne desin bu şartlar altında, hepiniz ve tüm basın yönetim herkes sadi gidecek diyor. Adam çok iyi top oynatıyor hiç kıymeti yok. Daha önce hücum ortalaması 20 olan takımı 35'e çıkardı. 5 maç dört galibiyet ki Rize'de 0-0 iken 3 penaltı verilmedi. Üstelik BEŞİR'i takıma kazandırdı. ERSUN Yanal'ı tamamlayacağını düşünüyorum, tam da Ersun'u tamamlayacak adam, teknik kadroda mutlaka yer alması lazım; ama bunu nazik bir lisanla yürütmek lazım. Adam tipten ve şiveden kaybediyor, ama kesinlikle Ersun'u tamamlar. Herkes başarılı olur. Ben ayağını kaydırır lafına katılmıyorum, sadi hoca öyle birisi değil. Ha bana sorsan tipten de karizmanın dibi.

İşte hep böyle gaza geliyoruz. MRA'da 1461'e biraz iyi top oynattı diye hemen gaza gelmiştik.

Bu kadronun normali zaten ilk üçte olması gerekiyordu, zaten Rize'ye Antep'e karşı bu futbolu oynamamız gerekiyordu. Şota döneminde o kadar kötü futbol oynadıkki (İHO sayesinde kulüpte huzur kalmaması da bunda etken), takım biraz silkelenince oo Sadi büyük hoca.. Yapmayın arkdaşlar. Gençleri oynatma cesareti göstermesi dışında ekstra birşey yok. Vizyon arkadaşlar vizyon. Hedef zirve mücadelesi diyorsanız, seneye üç kulvarda yarışacağız diyorsanız Lucescu, Ersun gibi isimlere bakmak lazım.

Sadi Hoca'ya gelecek olursak. 3 yıldır altyapının başında. Henüz birşeyini görmedik. Ben Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra altyapıdan gelen birini göremedim yıldız anlamında. Tamam Muhammed hepimizi heyecanlandırdı ama burada Barış Memiş'lerden Ali Şen Kandil'lere kadar çok heyecanlandığımız çok isimler gördük. İnşallah başarılı olur ama o güne kadar Sadi Hoca'nın altyapıda da bir başarısı yok benim gözümde...
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye ki beşiktaş bizim talip olduğumuz her futbolcuya salça olurken iyi.bizde şenol güneşi almaya çalışalım ayırca o trabzonlu ve trabzonsporlu.

şenol güneşi alarak bjk nin hayatını kaydıralım.şenolgüneş bjk den gittimi biterler.kahır günleri gene başlar.yoksa durdurulamıyacaklar.

şenol güneş bjk de durduğu sürece lig farkı domine edilecektir.takımı ölüm makinasına dönüştürüyor.şenol güneş yüzünden bjk ingilteredeki alex ferguson lu m.utd yapısına dönüşeceğini düşünüyorum.

şenol güneş bizden biri ve efsanemiz bjk ile bir gram alakası yok.

not=işe bak ya bi ton bjk li hocalar var alayıda zaten bjk ye yatıyor.sonrada gittiler türkiyenin açık ara sembolümüz kaptanımız efsanemiz ttürkiyenin açık ara en süper hocasını aldılar yaa.şenol güneş bjk de olduğu sürece onların üstüne çıkamayız istersek morunhoyu kimi getirirsek getirelim.

hergeçen gün bjk ye ivme kazandırıcak ve farkı açıcak bu şenol güneş.

şenol güneş ts liyse bizi seviyorsa gitsin koreye .yoksa sonumuzu bu şenol güneş getiricek.
                bjknin maclarini 90 dk izliyormusun bilmiyormuyum ama bjk'nin oynadigi futbol senol gunesin futbolu degil o baskili bindiren ezen futbol degil kac haftadir karambole kazaniyor bizimbile son iki haftadir oynadigimiz oyun bjk nin oyununu neredeyse ikiye katlar

Yorum

• Benim dediğim sadi hoca teknik kadronun içinde olsun. İyi oku. Altyapıda yetenek yoksa çıkaramazsın, şans da vermek lazım. Yetenek yoksa n ayaparsan yap olmuyor. Yetenek varsa ki BEŞİR'i oynattı da gördük. Reşit hoca kalsaydı, şu anda takım 100 milyon Euro harcamamış, borca batmamış ve de şu anki durumdan daha iyi durumda olurdu.
                  İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte hep böyle gaza geliyoruz. MRA'da 1461'e biraz iyi top oynattı diye hemen gaza gelmiştik.

Bu kadronun normali zaten ilk üçte olması gerekiyordu, zaten Rize'ye Antep'e karşı bu futbolu oynamamız gerekiyordu. Şota döneminde o kadar kötü futbol oynadıkki (İHO sayesinde kulüpte huzur kalmaması da bunda etken), takım biraz silkelenince oo Sadi büyük hoca.. Yapmayın arkdaşlar. Gençleri oynatma cesareti göstermesi dışında ekstra birşey yok. Vizyon arkadaşlar vizyon. Hedef zirve mücadelesi diyorsanız, seneye üç kulvarda yarışacağız diyorsanız Lucescu, Ersun gibi isimlere bakmak lazım.

Sadi Hoca'ya gelecek olursak. 3 yıldır altyapının başında. Henüz birşeyini görmedik. Ben Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra altyapıdan gelen birini göremedim yıldız anlamında. Tamam Muhammed hepimizi heyecanlandırdı ama burada Barış Memiş'lerden Ali Şen Kandil'lere kadar çok heyecanlandığımız çok isimler gördük. İnşallah başarılı olur ama o güne kadar Sadi Hoca'nın altyapıda da bir başarısı yok benim gözümde...
                  En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 12:54.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol güneş iyi bir mirasyedidir.
                    Elindeki kadro biliçten miras.
                    Kimi kattı bu sene?

Her geçen dakika geri gideceğine zerre şüphem yok. Bu sene sonuç alabilir mi bilmem. Sonuçta hakem camiası da üflüyor bjk yi...
                    Ama önümüzdeki yıldan, yani kadro korunacağı ve yenileneceği andan itibaren kendisinin kör noktası ortaya çıkacaktır.
                    Bu konuda yani sistem ve takım kurma, transfer yapma konusunda kötü değil, özürlüdür...

Bildiği işi yapıyor şu anda. Süpriz yok.
                    Kitabın bilmediği kısmına geldiğinde tekrar konuşuruz.
                    Durum bundan ibaret

Yorum

Benim dediğim sadi hoca teknik kadronun içinde olsun. İyi oku. Altyapıda yetenek yoksa çıkaramazsın, şans da vermek lazım. Yetenek yoksa n ayaparsan yap olmuyor. Yetenek varsa ki BEŞİR'i oynattı da gördük.
                      Her sene Türkiye Sampiyonlukları ve daha gecen sene Dunya Şampiyonu olan bir altyapıda futbolcu olmadığını söylemek karşındakileri salak yerine koymak demektir. Becerip de çocukların yeteneklerini ortaya çıkaramayan, çocukları mental ve fiziksel açıdan A Takım için hazırlamayı beceremeyen adamların yalanı işte.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol güneş iyi bir mirasyedidir.
                        Elindeki kadro biliçten miras.
                        Kimi kattı bu sene?

Her geçen dakika geri gideceğine zerre şüphem yok. Bu sene sonuç alabilir mi bilmem. Sonuçta hakem camiası da üflüyor bjk yi...
                        Ama önümüzdeki yıldan, yani kadro korunacağı ve yenileneceği andan itibaren kendisinin kör noktası ortaya çıkacaktır.
                        Bu konuda yani sistem ve takım kurma, transfer yapma konusunda kötü değil, özürlüdür...

Bildiği işi yapıyor şu anda. Süpriz yok.
                        Kitabın bilmediği kısmına geldiğinde tekrar konuşuruz.
                        aslına bakarsan bunların altında başka birisi yatıyor,
                        2005 Trabzonspor kadrosu
                        2009 Sampiyon Bursaspor kadrosu
                        2015 Besiktaş kadrosu
                        hepsinin altında Samet Aybaba çıkıyor
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Benim dediğim sadi hoca teknik kadronun içinde olsun. İyi oku. Altyapıda yetenek yoksa çıkaramazsın, şans da vermek lazım. Yetenek yoksa n ayaparsan yap olmuyor. Yetenek varsa ki BEŞİR'i oynattı da gördük. Reşit hoca kalsaydı, şu anda takım 100 milyon Euro harcamamış, borca batmamış ve de şu anki durumdan daha iyi durumda olurdu.
                          "Altyapıda yetenek yoksa çıkaramazsın"
                          Yeteneksiz olanların alt yapıda işi ne? U12 -U19 arası adamın yeteneksiz olduğunu çözemedin mi? Kafam karıştı valla
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Ben yinede Nuno Espirito Santo diyorum.
                            Al istedigi iki tane Kanat forveti, santrofr Cardozo (yada onu satarak yerine Teofilo tarzi birini al), bekleri zaten cok ofansif oynatiyor ve geriye yaslanarak dalga dalga hücum yapan 4-3-3 formasyonuyla oynayan Trabzonsporu izle
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her sene Türkiye Sampiyonlukları ve daha gecen sene Dunya Şampiyonu olan bir altyapıda futbolcu olmadığını söylemek karşındakileri salak yerine koymak demektir. Becerip de çocukların yeteneklerini ortaya çıkaramayan, çocukları mental ve fiziksel açıdan A Takım için hazırlamayı beceremeyen adamların yalanı işte.
                              her sene şampiyon oluyorda o yaşlardaki takımlarda hiç yabancı oyuncu yok ondandır belkide. Trabzondan topçu çıkmaz diye bir kaide yok ama en üst seviyeye çıktığın zaman tirilyonların havada uçuştuğu bir yer senin 200 300 bin insanlık pazaranı değil nerdeyse 1 milyarlık pazardan seçilmişlerin içinden bir daha seçilerek transfer edilen oyuncular var sen alt yapıda şampiyon oldun diye yukarda da şampiyon olur bu çocuklar diyemezsin bu takım 5 senede bir 1 tane direk oynayacak oyuncu çıkartsın ben razıyım.

Yorum

• Şampiyonluğa oynayacak yeterlilikte kasdediyorum, yoksa herkeste bir yetenek vardır. Bakın BEŞİR tamam. Fenerbahçe ile oynayacaksın, Juventus'la oynayacaksın.
                                İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Altyapıda yetenek yoksa çıkaramazsın"
                                Yeteneksiz olanların alt yapıda işi ne? U12 -U19 arası adamın yeteneksiz olduğunu çözemedin mi? Kafam karıştı valla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X