Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her şey para değil. Henüz 22 yaşındayım ve mesleki kariyerimde herhangi bir dayanağım olmamasına rağmen parayı tercih etmedim. Biz burada 70 yaşında paraya doymuş bir adamdan bahsediyoruz. Yeter ki ikna etmeyi bilelim..
    Böyle adamların yardım ettiği ,geçimini yüklendiği çok akrabası falan vardır. Öyle deme para her yaşta önemlidir

Hem parasını verelim hem diğer şartlarını sağlayalım ... ki ikisini de rahatlıkla gerçekleştirebilecek yönetim var. Bence Lucescu son bir karar verrmek aşamasında onda zorlanıyor;

Yıllarını verdiği ve marka yaptığı takımla son kez bütün kupaları silip-süpürüp zirvede bırakmak mı yoksa Yepyeni bir yola girmek mi ? Burada başarısız olması halinde kendi kariyerinin zedelenceğini de hesaplıyor olabilir belki.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Abi gelecek hoca için birileri rapor hazırlasın hiç öyle Soner, İshak falan ben de deneyeyim demesin. Olmuyor. Takımın %70i satılmalı.

Yorum

• Fotomaç dün Lucescu'yla prensipte anlaşıldığını, görüşmenin çok iyi geçtiğini, Luce'nin projelerden çok etkilendiğini yazmış.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fotomaç dün Lucescu'yla prensipte anlaşıldığını, görüşmenin çok iyi geçtiğini, Luce'nin projelerden çok etkilendiğini yazmış.
          İmzasız haber olsa sallamışlardır derdim ama Yunus Emre Sel yapmış haberi. Muhtemelen başkanla görüşüp de yazdı. Ama bana yine de zor geliyor...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar renktaslar ,ben avrupada yasiyorum bügün noel bayrami hiristiyanlar icin yarin ve öbürgünüde devam edecek..
            yani avrupada suan her yer kapali noel babayi bekliyorlar lucescuda dahil ..
            bu yüzden gelecek üc dört gün birsey beklemeyin yabanci hoca olacaksa ..haftayada yilbasi ? sahsi düsüncem önümüzdeki yedi sekiz gün veya on gün birsey olmaz ..
            birsey olmaz derken yabanci hoca icin gecerli tabiki..bu bizim icin iyi degil hoca konusunda gec kaldik tahminimce ..
            hoca kim olacaksa olsun artik Transfer Zamani var kim gidecek kim kalacak ?? simdik yeni hoca gelir ve derse önce soneri izlemeliyim sonra serdar gürler oynasin ..bunlar olacak gec kaldik gec..
            en iyi ihtimal sadi tekelioglu devam etmesi veya ersun yanaldir gerisi bos
            rumenlerin cogu ortodoks hristiyani
            onlarin noeli 7 ocakda
            yani aslinda yilbasindan itibaren o 10 günde kimse luceden haber beklemesin
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu gidişle ankette Luce YANAL'ı geçecek yakında
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Dün Trabzonspor' a takipçi kasmasından belliydi. Luce ile anlaşmış, büyük paralar dökecek. Gaza geldi, takipçi kastı.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Mehmet Karagöz Luce sezon sonu gelecek, ikinci yarı Sadi devam edecek diyor. Ayrıca M. Demir için Cenk Tosun gibi şimdi anlaşılıp sezon sonu alınabilirmiş.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Lucescu bizim Başkan gibi sonradan açıldı ankette
                    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• diktatör hoca isterük...

Yorum

• Ziya Doğan: " Duydum ki Trabzonspor'un bir sisteme ihtiyacı varmış topladım ekibi, göreve hazırım "

.

Yorum

• Ziya Doğan Lucescu gibi hocalar ptt 1. Ligde çok var dememiş mi
                          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Erdinç, Çağdaş, Celalettin, Aymaninho. En baştaki bıyıklı amca da Nevzat Şakar'a benziyor. O mu yoksa?
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Anasını satayım tazminat ödemediğimiz bir Batman Petrolsporun sol beki kaldı. Lucescunun tazminatınıda ödeyelim devre arası getirelim ne olacak
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yunus Emre Sel kolay kolay böyle zor topa girmezdi. Hadi hayırlısı bakalım.
                                Oscar CARDOZO
                                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X