İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüzde 3.14159265359
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın o zaman daha 2 yıl kontratı vardı ve büyük ihtimal İstanbul basının balon haberlerinden biriydi, zaten maaşında bile orta noktayı bulamıyoruz malum Hasan Şaş 4, Giray (ve Tonya) 8, Barış 5 der. Korkarım yakında 10 alıyor diyen biri çıkacak.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu %100'e yuvarlayalım
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sayıyı küçümseme. Her yere girip her formülü çözüyor mübarek. Canını yediğimin Pi'si.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezalet ya, bu adamın bir sözleşmesi yok mu, elden mi alıyor maaşını
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter çoştu
#JajaGeriDönsünkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya İspanya İngiltere gibi yerlerde bile rahatlıkla 5 milyon euro alır lucescu Ukrayna ya ne için gitti gelen astronomik teklif için gitti yani 2 milyon euro deyip güldürmeyin.
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCosturdum de bari [emoji1][emoji1]
Yorum
-
Kendimi Lucescu nun yerine koyuyorum, buraya gelmek için hiçbir sebep bulamıyorum. Eşsiz güzelliğe sahip yaylalarımız hariç.) Lucescu hayır derse hiç macera aramadan, getirmeleri gereken hocayı biliyorlardır diye umut ediyorum. Luce yada Ersun dışında hiçbir seçenek bize ilaç olamaz. Sistem sistem diyoruz, ülkede belkide tek sistem hocası boşta, biz hala yok ispanyoldu yok almandı yok latindi...
Gelecek adama ver Yusuf u, Özer i bak 3 maç sonra seni ve oyuncuları nasıl taraftarın önüne atıyor. Yine aynı şeyleri yaşayacağız işte, ne gerek var ? Bu oyuncuları kullanmak isteyen, makul istekleri olan, takımın tüm ihtiyaçlarını bilen, gelir gelmez neşteri vurup transfer + gidecek ve kalacak listesini sunabilecek gerçekçi tek hedef Ersun. Atom parçalıyoruz sanki... Ünlü bir iki kulüpte kupalar kaldırmış, sonra dünya turuna çıkmış hocayı ne yapayım bana zararı olduktan sonra ? Ne antrenörler geldi ülkeye, arkalarında enkaz bırakıp tazminatı cebe indirip güle oynaya gittiler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya İspanya İngiltere gibi yerlerde bile rahatlıkla 5 milyon euro alır lucescu Ukrayna ya ne için gitti gelen astronomik teklif için gitti yani 2 milyon euro deyip güldürmeyin.
Yani herkes bişey diyor. Tümer de doğum gününde 250.000 euroluk saat gidiyor demişti. Hey Allahım saatini biliyorsun da sözleşmesini niye bilmiyorsun?
İnşallah Usta Lucescu'yu alır gelir de herkesin ağzı açık kalır. İnşallah da devre arası olur. Gerekirse tazminatı da verilsin, kaç para la bi tazminat?
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendimi Lucescu nun yerine koyuyorum, buraya gelmek için hiçbir sebep bulamıyorum. Eşsiz güzelliğe sahip yaylalarımız hariç.) Lucescu hayır derse hiç macera aramadan, getirmeleri gereken hocayı biliyorlardır diye umut ediyorum. Luce yada Ersun dışında hiçbir seçenek bize ilaç olamaz. Sistem sistem diyoruz, ülkede belkide tek sistem hocası boşta, biz hala yok ispanyoldu yok almandı yok latindi...
Gelecek adama ver Yusuf u, Özer i bak 3 maç sonra seni ve oyuncuları nasıl taraftarın önüne atıyor. Yine aynı şeyleri yaşayacağız işte, ne gerek var ? Bu oyuncuları kullanmak isteyen, makul istekleri olan, takımın tüm ihtiyaçlarını bilen, gelir gelmez neşteri vurup transfer + gidecek ve kalacak listesini sunabilecek gerçekçi tek hedef Ersun. Atom parçalıyoruz sanki... Ünlü bir iki kulüpte kupalar kaldırmış, sonra dünya turuna çıkmış hocayı ne yapayım bana zararı olduktan sonra ? Ne antrenörler geldi ülkeye, arkalarında enkaz bırakıp tazminatı cebe indirip güle oynaya gittiler.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep varsayımlar üzerine konuşuyoruz hocam, yok mudur bu adamın bir sözleşmesi, devlet sırrı mı bu?
Yani herkes bişey diyor. Tümer de doğum gününde 250.000 euroluk saat gidiyor demişti. Hey Allahım saatini biliyorsun da sözleşmesini niye bilmiyorsun?
İnşallah Usta Lucescu'yu alır gelir de herkesin ağzı açık kalır. İnşallah da devre arası olur. Gerekirse tazminatı da verilsin, kaç para la bi tazminat?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum