Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarım dönemlik hocamız hayırlı olsun inşallah.
    Çok şey değişmeyecektir. Kim gelirse gelsin değişmeyeceği gibi.
    Ama daha kötü de olmayacaktır.
    Asıl maç gelecek sezon başlıyor.
    ...

Yorum

• Hami'nin gelmesiyle gelecek sezonu da kaybediyoruz
      Sezon sonu Hami görevi büyük ihtimal yabancı hocaya bırakacak
      Gelecek hoca şehri takımı tanıyım derken bir sezon daha çöpe gidecek

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Sadi hoca'da aciklamis, Hami hayirli olsun. Sezon sonuna kadar Hami gelecekse hic sorun yok yönetim dogru hamle yapti. Yazin gidecegini bile bile kimse bir takimin basina gecmez. Ersun hoca dahi. Burda yönetimin tek hatasi Hami veya Ünal gibi isimlerle bir ay önce anlasmamasi. Sene sonuna kadar Hami, Ünal veya baska hoca gelse iyi olurdu gibi takinti yapmayacagim cünkü gelenin tek hedefi takimi idare etmek olacak. Ortada yönetilecek veya planli programli calisilacak takim yok. Hedef ilk 4 olmali ama bunun gerceklesmesi mucize gibi birsey olur. Kupa'yi zaten alacagimiza hic inanmiyorum. Hami sadece alabildiigi kadar puan alsin ligde ve eldeki genclere sans versin.

Yönetimin bu saatten sonra yapabilecegi en dogru hamle mayis ortasindan haziran ortasina kadar uzun vaade calisabilecegi bir proje hocasiyla anlasmak olur. Hoca isi temmuz ayina kadar uzamamali.
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Yahu millet başkan seçimden öncede aynı lafları etdi boşuna sallamayın önümüzde 2 yol var ya 3.5 senelik bir hoca yada yarım sezon 1 hoca 3 sene başka hoca 2 sinden biri olacak dedi zaten dediğini yapıyor yani yok başkan dediğini yapmadı yok cuvalladı yok gözümden düşdü yok mıçdı falan hemen gömün arkadaş yahu bu klüp tarihinde bukadar düzgün yönetilmedi sinyallerinide yavaş yavaş küçük küçük gösteriyor derdiniz ne İHO gibilerinimi istiyorsunuz hoş bize öyleleri müstahak... Asıl mıçanlar başkanı seçdik artık ona destek olmalıyız diyip arkasından iş çevirenlerdir...
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu millet başkan seçimden öncede aynı lafları etdi boşuna sallamayın önümüzde 2 yol var ya 3.5 senelik bir hoca yada yarım sezon 1 hoca 3 sene başka hoca 2 sinden biri olacak dedi zaten dediğini yapıyor yani yok başkan dediğini yapmadı yok cuvalladı yok gözümden düşdü yok mıçdı falan hemen gömün arkadaş yahu bu klüp tarihinde bukadar düzgün yönetilmedi sinyallerinide yavaş yavaş küçük küçük gösteriyor derdiniz ne İHO gibilerinimi istiyorsunuz hoş bize öyleleri müstahak... Asıl mıçanlar başkanı seçdik artık ona destek olmalıyız diyip arkasından iş çevirenlerdir...
            1. Seçenek doğru
            2. Seçenek yanlıştı
            Yönetim yanlışı seçti

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rudi Garcia hayal midir bu sartlar altinda? Iho enkaz birakti malum.
              Hayalmi bilmem ama mutlaka hedef olmalı.Bielsa,garcia,favre,sampaoli ne adamlar bosta biz hala Hamiyle ugrasıyoruz.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu unutuluyor aga.yakın zamanda juvenin cl de final oynamasından kısa süre önce juveyi deplasmanda yarı sahasına hapsedip sağlı sollu ataklarla perişan etmek.hami nin işi idi.bu görülemedi.zaten türkiyede iyi bişey yaptın mı hemen cezalandırılıyor.hami gitti vahid geldi.sonun başlangıcı ve kırılma noktası
                ironi mi bu?

juveyi hapismi etmişiz

akşam akşam iyi güldüm

Yorum

• Arkadaş siz gerçek misiniz, önce baskı yapıyorsunuz yönetime Sadi hoca ile olmaz diye, adam da sizin baskınıza dayanamayıp yarım sezon için Hami Hoca ile anlaşıyor. Şimdi de diyorsunuz ki bu mudur vizyon falan.. Ne yapacaktı Ahmedov'u vurup Lucescu'yu silah zoruyla Trabzon'a mı getirecekti? Belli ki ön protokol imzalanmış, bir durun da İHO'ya 3 sene sabredip şu gül gibi adamı 2 ay olmadan astınız..

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1. Seçenek doğru
                    2. Seçenek yanlıştı
                    Yönetim yanlışı seçti
                    Sana göre doğru sana göre yanlış, doğrunun yanlışın doğru ya da yanlış olabileceğini bilmeden bu kanıya nasıl varabiliyorsun? Kendi fikirlerine göre mi doğruyu yanlışı belirliyorsun...
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Yönetim çok sistematik hareket edecek diye beklerken sanki anlık kararlarla hareket ediyorlarmış gibi geliyor bana.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim çok sistematik hareket edecek diye beklerken sanki anlık kararlarla hareket ediyorlarmış gibi geliyor bana.
                        abi sana oyle geliyor bu yarim donem icin olabilecek senaryolari soyledi baskan. herhangi bir supriz yok.

Yorum

• Antalyasporda elinde ligden yeni düşmüş,iyi saılabilecek bir kadro ile 1.ligde 12 mac 5 galibiyet 4maglubiyet 3 beraberlik

Gercekten muthis bir hoca.İnanılmaz.

Yorum

• Yonetimin hoca konusun da saçmaladığını kabul edelim.
                            Madem Hami gelecekti 2 ay ne için beklenildi.Hami ile devre arasını geçirip 2.yarıya hazırlanmak daha iyi olmaz mıydi ?
                            Şimdi ne olacak Hami sihirbaz mi bir an da adamin omuzlarına bu kadar yük bindirmeye gerek var mı ilk maçı bjk ile kötü bir sonuçla biterse vay Hami'nin haline.

Yorum

• Hayır madem hami gelecekti neden ilk yarı sonunda gelmedi de şimdi ? Bursa dan 4 yedik diye mi ? Skora göre mi karar veriyoruz artık ? Burada problem Sadi veya hami değil zaten. Vizyon beklerken günü birlik skora dayalı kararlar almaya döndük iho gibi, mesele bu...
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sana göre doğru sana göre yanlış, doğrunun yanlışın doğru ya da yanlış olabileceğini bilmeden bu kanıya nasıl varabiliyorsun? Kendi fikirlerine göre mi doğruyu yanlışı belirliyorsun...
                                Biz 2. seçeneğin yanlış olduğunu olduğunu çok kısa zaman önce yaşayarak anladık
                                (bkz:Vahid Halilodzic)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X