Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz bu yüzden kaybediyoruz Trabzonsporla 4. Lük realistlikse Sadi hoca devam etsin bence

Tamamda sampiyon olacak kadro var olmayacak kadro var misal elimizdeki su kadroya ilave yapmadan nasil sampiyon olacaksin ???? Kim cikip der ki bu kadro sampiyon olur diye??? sol beki hic yok, dogru düzgün skora katki veren kanat oyuncusu yok, yedek forvet hic yok, simdi cikip Ersun ben bu kadroyu sampiyon yaparim derse inanir misin o yüzden dedim realistic yaklasmis diye.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya da bakacak zaman bulamamış.

Adam cok yogun fazla üstüne gitmeyin az rahat kalsa bakacak rahatca ama

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocalık değil estetik yapıyor o.Vıcık vıcık bi şey oldu

böyle bisey oldu yani hahaha, saka bir yana Maradona nereye giderse gitsin cok büyük reklami olur
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hoca işini netleştirip lig 3. Kovalayalım 3.gs ile aramızda sadece 6 puan var.

Yorum

• Ersun dahil gelecek hoca ile en az 2.5 yillik sözlesme yapilmali, ve böyle cok olaganüstü durumlar haric gelecek adam kesinlikle gönderilmemeli.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              az önce facebuk sayfamdan Muharrem Usta ile yazistim, gecen tv de aglayan Giray Bulaka cok üzülmüs, Kasimpasa macindan hemen sonra büyük bir imza töreni ile yillik 2,3 milyon euroya Giray Bulak ile anlasilmis, Hayirlisi olsun ne diyelim, bu arada Giray Bulakin Transfer listesi de hazirmis, zaten buda cok önemli bir faktör olmus kendisinde karar kilinmasinda, bu arada listedeki bazi isimleride söyledi Baskan, Sivasin sol beki Sisinho ve Basaksehirin forveti Mehmet Batdal listenin en öndeki isimleriymis, bilgi yeni taze bilgi.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

az önce facebuk sayfamdan Muharrem Usta ile yazistim, gecen tv de aglayan Giray Bulaka cok üzülmüs, Kasimpasa macindan hemen sonra büyük bir imza töreni ile yillik 2,3 milyon euroya Giray Bulak ile anlasilmis, Hayirlisi olsun ne diyelim, bu arada Giray Bulakin Transfer listesi de hazirmis, zaten buda cok önemli bir faktör olmus kendisinde karar kilinmasinda, bu arada listedeki bazi isimleride söyledi Baskan, Sivasin sol beki Sisinho ve Basaksehirin forveti Mehmet Batdal listenin en öndeki isimleriymis, bilgi yeni taze bilgi.
                Fırından yeni çıkmış bilgiler.. Teşekkürler renktaş..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu hafta başkan usta ile görüşeceğim
                  iletmemi istediğiniz şeyler varsa iletebileceklerimi aktarayım
                  tabi ki ersun hoca hakkında bildiklerimi ve kanaatimi aktaracağım
                  renktaş formalar hakkında şöyle değişik fikirler iletebilirsin;
                  yılın belirli ayların da gelecek sezonun forma tasarımlarıyla ilgili bi yarışma düzenlenir, sonra bir anket düzenlenir ve o yarışmada sunulan en güzel üç tasarım (çubuklu, parçalı ve özgün forma gibi ) oylamaya sunularak seçilir. seçilen tasarımların sahibine de ödül olarak kombine,indirim,üyelik gibi ödüller verilebilir.. bu acizane benim fikrim tabi başkan ve ekibindekiler bunu çok daha güzel bir etkinliğe dönüştürebilir. ne bileyim bi farklılık bi renk olur bize.. düşünsenize Trabzonspor taraftarı formasını seçiyor sloganı.. sizinde bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum..

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tek tek oyuncularla ilgili öneri vermem için uygun ortam olur mu bilmiyorum ama olursa daha iyilerini tercih ederim . büyük düşünelim derim
                    valla size göre buyuk dusunmek nasıl oluyor pek cozemedim.Bu yazdıgım 3 ismin neredeyse her macını 90 dakika izliyorum.

Guray ı cok uzun zamandır takip ediyorum.Cok onemli bir isim.Buyuk dusunmek icin sadece isim mi onemli sizlere göre?

Yorum

• Murat yakın Murat yakın Murat yakın
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoca işini netleştirip lig 3. Kovalayalım 3.gs ile aramızda sadece 6 puan var.
                        hakemler adil olsa cincon su an ilk 10 da kendine yer bulamazdı.

Yorum

Ersun dahil gelecek hoca ile en az 2.5 yillik sözlesme yapilmali, ve böyle cok olaganüstü durumlar haric gelecek adam kesinlikle gönderilmemeli.
                          Bu olağanüstü durumlara örnek verir misin?

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Murat yakın Murat yakın Murat yakın
                            murat yakin vfb stuttgarti da calistirmisti degilmi??
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu olağanüstü durumlara örnek verir misin?

5-6 maclik seri maglubiyetler, sene basinda hedeflenen yerinde cok uzaginda olmak gibi sportif durumlardan bahsediyorum

Yorum

Tamamda sampiyon olacak kadro var olmayacak kadro var misal elimizdeki su kadroya ilave yapmadan nasil sampiyon olacaksin ???? Kim cikip der ki bu kadro sampiyon olur diye??? sol beki hic yok, dogru düzgün skora katki veren kanat oyuncusu yok, yedek forvet hic yok, simdi cikip Ersun ben bu kadroyu sampiyon yaparim derse inanir misin o yüzden dedim realistic yaklasmis diye.
                                Valla ersun a göre Yusuf iyi bi sol bek
                                elin oğlu Sabri ile 3 kupa aldı sen o takımı içerde dışlarda yendin ama hoca şampiyonluk lafı bile edemedi
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X