Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Lucescu gerçekten bunu söylediyse harika haber. Luce antrenör, yardımcısı da oğlu... Luce eli değince belki bir şeye benzeriz. Adam gs ye kupaları getirdi, şutlandı. Bjk ye 100. yılda destansı bir sezon yaşattı, sonrası malum. Eee Aziz ile arası yok fb ye düşman olduğu biliniyor.

Daha ne olsun... Gel p.tesi başla Razvan abi... Baba oğul halledersiniz bu işi. Eğer doğruysa özevlatlar çıldırır. )) Ama acele etmek lazım, ya evet ya hayır. Luce ile görüşülmeli ve kesin karar verilmeli. Adam gelmem derse alternatiflere bakarız, zaman kaybetmemeliyiz.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bekliyorum kardeşim. Yazarsan derhal listeye ekliycem.

Abi Lucescu ile ilgili pozitiv birseyler yazmayin [MENTION=50434]tonya55[/MENTION] renkdasimizin zoruna gidiyor
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayırdır la senin sıkıntın ne?
        Yavuz'um, Lucescu gelirse ilk bunu kovacak. Kocaelispor'a filan gider diye ödü kopuyo. Anlayış göster, sev onu... Sevgiye ihtiyaç duyuyor şu an...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Lucescu ile ilgili pozitiv birseyler yazmayin [MENTION=50434]tonya55[/MENTION] renkdasimizin zoruna gidiyor
          Bi de bozuk para istedi çocuk. Yardım toplamak lazım.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırdır la senin sıkıntın ne?
            Zoru büyük, muharrem ustaya gicigi var, secimi kaybeden tarafin gercek yüzünün sahalara yansimasi...
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Yavuz'um, Lucescu gelirse ilk bunu kovacak. Kocaelispor'a filan gider diye ödü kopuyo. Anlayış göster, sev onu... Sevgiye ihtiyaç duyuyor şu an...
              Ahahaha doğru diyorsun abi fakat dayanılacak gibi değil keşke ............... ............. kullansaydı özelden yazacağım
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Hayat sevince güzel sevince tatlı gunler, bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter..

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi Lucescu ile ilgili pozitiv birseyler yazmayin @tonya55 renkdasimizin zoruna gidiyor
                  Ahh Nazımım ah ))

Yorum

• Usta, bu adamın Tonya ile alakası yok. Olamaz da. İlk gün buna dedim değiş şu adını diye. Adam almış Trabzon il haritasını seçmiş bir ilçe. Tonyalı adam zeki olur en azından. Siz değiştirin adını yeter yahu.

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oda spreyi gibi aynı şeyi tekrarlamana gerek yok tonya kardeş
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayat sevince güzel sevince tatlı gunler, bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter..
                      La Koray, sende neler varmış oğlum :-)))) Bi sevgili mektubu yazsana benim yerime. Yakında lazım olacak. :-)))

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta, bu adamın Tonya ile alakası yok. Olamaz da. İlk gün buna dedim değiş şu adını diye. Adam almış Trabzon il haritasını seçmiş bir ilçe. Tonyalı adam zeki olur en azından. Siz değiştirin adını yeter yahu.

Konuyla alakasiz ama Sadri Sener Tonyali miydi ?
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Arkadas su fenerede gicik oluyorum pozisyonu yok yeniyor..birazda bu baldan bizde olsa... bide kadrosu yetersizmis..pehhhh

Yorum

• Bu forumdaki tüm trolleri teker teker öpeceğim Bana Troll Öpücü görevini verirseniz sevinirim ismimin altına öyle yazın
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Danışmanlık fikrine çok karşıydım oğlunun tecrübesi ne de takım emanet edeceğiz diye iki menajer tanıyor diye Luce'ye kaldıysak veririz ücretini saat başı danışmanlık alırız.

Ama bunlar spekülasyonmuş oğlu yarım dönem gelip önümüzdeki yıl için takımı hazırlayıp rapor çıkartacaksa bu zaten bizim için en iyi ihtimal. yani Luce bunu diyor da biz mi kabul etmiyoruz anlamadım. nedir olay yarım sezon Luce'nin oğluyla çalışmak mı bütün mesele zaten o gelmezse Hami ya da Tekke gelecek yani Ersun gelmeyecek ya yarım sezon için.

Ayrıca hazır Ümit abi, Olgun abi, Arif abi yönetime bu kadar yakınken ve önerileri iletebiliyorken bunu daha sistematik hale getirmemiz lazım. Her aklına futbolcu gelen ''abi şunları söyle'' muhabbeti yapmamalı elemeliyiz biraz. 6 Aralık seçiminden önce üye olanların girebileceği ve ziyaretçilerin göremeyeceği bir beyin fırtınası başlığı olabilir. Orada öne çıkan ve çoğunluk tarafından onay alan düşünceler forumun abileri tarafından özet bir şekilde yönetime iletilebilir. Böyle olmuyor her futbolcu beğenen Ümit abiye söylerse bu iş olmaz.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim olur bilmem de, Türkiye'den şapka takan bir antrenör olmasın . Şapkayı takan kendini Jürgen Klopp sanıyor bu ülkede
                                Bu mesaja çok güldüm ya : ))))))
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X