Özkan Sümer, Giray Bulak vb. isimlerin ortaya atılmasının tamamen yönetimi yıpratmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben misal Ersun hocaya muhalif değilim ama yerel medyada Ersun hocayı daha ilk günden bombalayacak çok adam var. Trabzon'da rahat bırakmazlar Ersun hocayı...
Ersun Hoca ,Lucescuyla anlaşma olmazsa şu güzelim yönetimin ve aklı başında taraftarın ufkunu temsil edebilecek tek adamdır.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Katılıyorum ek olarak TS TV en büyük darbe olur bu yapıya.
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten Ersun Yanal'ı alırsak Muharrem başkanın yerel medyadaki çakallarla uğraşması için bir ekip kurması gerekiyor.Yönetimde medya alanında söz sahibi isimler var ama benim dediğim siber saldırı ekibi gibi birşey olmalı şöyle anında 1-2 twitle cevatgiller tayfasının bütün alıcı ayarlarını bozacak
Ersun Hoca ,Lucescuyla anlaşma olmazsa şu güzelim yönetimin ve aklı başında taraftarın ufkunu temsil edebilecek tek adamdır.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz daha devam et bakiim, bi kıpırdanma oldu sanki... Galiba tahrik oluyorum.
Ersun kısmına bişey diyemem sen daha iyi bilirsin abi ama erkan zengin bana göre zihinsel olarak yeterince beslenirse tek başına sana bütün derbileri aldırabilecek bir adam..
Usta'nın dediği gibi takımda yanlız bırakılmışlık havasını atmaları ve babacan bir teknik direktörle yeniden kendilerine güvenmeleri lazım.
Hangi maçtı hatırlamıyorum, bu takım aynı futbolcularla oyunun bir bölümünde topu öyle hızlı çevirmeye başlamıştı ki dedim bunlar birbirine alışsın bu takımı kimse tutamaz..
Ayrıca erkanın eskişehirde şikecilerle bir maçını izlemiştim, tek başına erkan alay ediyordu adamlarla..
Başkan sıkıntıları doğru tespit etmiş ve çözümüde güzelce uygulayacaktır. Zekiyi getirip ortasahayı teslim etse bile ben bişey demem vardır bir bildiği derimYâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum ek olarak TS TV en büyük darbe olur bu yapıya.
Şöyle ki, Trabzonspor Tv'de oluşacak iş imkanından faydalanmak isteyecek çok adam çıkacaktır. Görev alabilmek adına önce başkanı yalayacaklardır ve akabinde görev alamayanlar başkana yerel medya üzerinden saldırıya geçecektir.
Trabzonspor Tv konusunda başkanın ve yönetimin her türlü yalama yeteneği olan kişilere dikkat etmesi gerekir...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten Ersun Yanal'ı alırsak Muharrem başkanın yerel medyadaki çakallarla uğraşması için bir ekip kurması gerekiyor.Yönetimde medya alanında söz sahibi isimler var ama benim dediğim siber saldırı ekibi gibi birşey olmalı şöyle anında 1-2 twitle cevatgiller tayfasının bütün alıcı ayarlarını bozacak
Ersun Hoca ,Lucescuyla anlaşma olmazsa şu güzelim yönetimin ve aklı başında taraftarın ufkunu temsil edebilecek tek adamdır.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırkından sonra tahrik olanı teneşir paklar
Ersun kısmına bişey diyemem sen daha iyi bilirsin abi ama erkan zengin bana göre zihinsel olarak yeterince beslenirse tek başına sana bütün derbileri aldırabilecek bir adam..
Usta'nın dediği gibi takımda yanlız bırakılmışlık havasını atmaları ve babacan bir teknik direktörle yeniden kendilerine güvenmeleri lazım.
Hangi maçtı hatırlamıyorum, bu takım aynı futbolcularla oyunun bir bölümünde topu öyle hızlı çevirmeye başlamıştı ki dedim bunlar birbirine alışsın bu takımı kimse tutamaz..
Ayrıca erkanın eskişehirde şikecilerle bir maçını izlemiştim, tek başına erkan alay ediyordu adamlarla..
Başkan sıkıntıları doğru tespit etmiş ve çözümüde güzelce uygulayacaktır. Zekiyi getirip ortasahayı teslim etse bile ben bişey demem vardır bir bildiği derim
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ekibi kurmak 5 dakikamı alır. Hem de tamamı bu forumdan. Yemin ediyorum yerel medyanın atarlı oğlanları, 2 ay sonra emekliliğini isteyip Çanakkale'de meyve işine girer...
Ersun Hoca gelirse böyle birşey şart hakikaten yapabilirseniz sadece Trabzonsporu değil Trabzonu ...hatta insanlığı kurtarmış olursunuz.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Haklısın Kaya abi. Sancısız olmayacak şüphesiz ancak değişim şart. Büyük saldırılar. İlginç tuzaklar ve yalama denemeleri olacaktır. Burada yönetim güçlü ve kararlı olmalı. Yerel medya denen yapının bize şuan hiçbir faydası yok. Trabzonspor TV'nin kaliteli yayınları sonrasında zamanla onlar da ya kendini düzeltir ya da yok olur.
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Tv nasıl darbe oluru iyi irdelemek lazım.
Şöyle ki, Trabzonspor Tv'de oluşacak iş imkanından faydalanmak isteyecek çok adam çıkacaktır. Görev alabilmek adına önce başkanı yalayacaklardır ve akabinde görev alamayanlar başkana yerel medya üzerinden saldırıya geçecektir.
Trabzonspor Tv konusunda başkanın ve yönetimin her türlü yalama yeteneği olan kişilere dikkat etmesi gerekir...Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Tv nasıl darbe oluru iyi irdelemek lazım.
Trabzonspor Tv konusunda başkanın ve yönetimin her türlü yalama yeteneği olan kişilere dikkat etmesi gerekir...
Yönetim görevlendirmelerine dikkat edilirse zaten boşuna adam yazılmamış neredeyse..
Herkesin kendi yeteneğine göre bir görevi var, tv yapımcısı tamda bu konu için yönetime alınmış belli.. yani bu yapıdan yerel medya tadında bir tv çıkmayacağını şimdiden söyleyebilirizYâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
Başarılı yerli hocalar kimlerdir: 1- Fatih Terim ki bize yaramaz. 2- Şenol Güneş ki gelemez gelse de rahat çalışamaz. 3- Ersun Yanal ki iki defa geldi yarım kaldı ama iyi intiba bıraktı, gene gelir mi zor. 4- Hamza Hamzaoğlu ki GS'yi çok sıkıntıda aldı ve şampiyon yaptı. 5- Ertuğrul Sağlam ki kimse adını anmıyor. 6- Reşit Akçay ki UEFA'da Trabzonspor'a rekor kırdırdı, benim gönlümdeki hoca ama yerel basın ne der. 7- Lucescu ki küçük Lucescu çok acemi büyüğü çok yaşlı. 8- Berdiyev ki ben tanımam etmem ama çok iyi istatistikleri var.
SONUÇ: Reşit Akçay veya Ersun Yenal'dan birisi bana göre gelmeli. LAKİN Muharrem Başkan en iyisini yapacaktır. Bizim ki beyin cimnastiği.
Yorum
-
-
Gallardo en büyük adayım ve bu takımı ayağa kaldırabileceğinden hiç şüphem yok. Burada adının geçmemesini güney amerika liglerini izleyen fazla üye olmamasına bağlıyorum. Genç yaşında kazanmadık kupa bırakmadı çok çok farklı bir kişilik.
Diğer adayım Sampaoli. Gallardo'ya nazaran daha fazla adı geçiyor forumda. Bielsa'nın taktiğini mükemmel bir seviyeye taşıyan isimdir kendisi. Takımla istediği gibi oynayabilen bir teknik adam ve bunu dünyada en iyi yapan 2-3 hocadan birisi. İlk tercihim olmamasının en önemli nedeni kıtadan ayrılmaya sıcak bakmaması.
Hücum futbol oynayan yaptığı presle rakibi boğan bir teknik adam istiyorsak bu iki teknik adamı değerlendirmemiz gerekir.
Lucescu iyi hoca tabiki gelmesini isterim ancak oğlunun adı geçtiği için biraz soğudum kendisinden. Ersun Yanal'ı filan zaten düşünmüyorum.
Bu düşündüğüm iki kişiden biri gelir inşallah.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum