Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Nazım.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konuyla alakasiz ama Sadri Sener Tonyali miydi ?
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Bence foruma yeni bir uygulama gelsin, [MENTION=50434]tonya55[/MENTION] gibi troll üyelere oy birligi yüzde 75 in üzerinde evet oyu cikarsa forumdan atalim adamlar bizim gibi entellektüel, elitist bir forumun kalitesini düsürüyor resmen, yönetici arkadaslardan ricamdir
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Devre arası Ravzan ve Tekke gelir.Razvan babasıyla iletişim halinde kadro planlamasını yapar,bilgileri aktarır.Oyuncular ve rakipler hakkında da bilgi sahibi olmuş olur.Sezon sonu Mircea gelir,Ravzan yardımcılığa.. Tekke de ateşleyici güç 3-4 sene sonra Mircea emekli olur Küçük Luce ve Tekkeyle devam Hayallerimiz güzel ama
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence foruma yeni bir uygulama gelsin, [MENTION=50434]tonya55[/MENTION] gibi troll üyelere oy birligi yüzde 75 in üzerinde evet oyu cikarsa forumdan atalim adamlar bizim gibi entellektüel, elitist bir forumun kalitesini düsürüyor resmen, yönetici arkadaslardan ricamdir
          Hahahahahahahahahahahaa
          ulan benden başka bi elitist daha çıktı :-)))))

Yorum

Bence foruma yeni bir uygulama gelsin, @tonya55 gibi troll üyelere oy birligi yüzde 75 in üzerinde evet oyu cikarsa forumdan atalim adamlar bizim gibi entellektüel, elitist bir forumun kalitesini düsürüyor resmen, yönetici arkadaslardan ricamdir
            Katılıyorum Bu arada @Hakan reis geçici bir süreliğine de olsa gereğini yapmış kendisine teşekkürü bir borç bilirim ve rep vermeye çalıştım ama veremedim bu rep verme olayının bi sınırı mı var ?
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Danışmanlık fikrine çok karşıydım oğlunun tecrübesi ne de takım emanet edeceğiz diye iki menajer tanıyor diye Luce'ye kaldıysak veririz ücretini saat başı danışmanlık alırız.

Ama bunlar spekülasyonmuş oğlu yarım dönem gelip önümüzdeki yıl için takımı hazırlayıp rapor çıkartacaksa bu zaten bizim için en iyi ihtimal. yani Luce bunu diyor da biz mi kabul etmiyoruz anlamadım. nedir olay yarım sezon Luce'nin oğluyla çalışmak mı bütün mesele zaten o gelmezse Hami ya da Tekke gelecek yani Ersun gelmeyecek ya yarım sezon için.

Ayrıca hazır Ümit abi, Olgun abi, Arif abi yönetime bu kadar yakınken ve önerileri iletebiliyorken bunu daha sistematik hale getirmemiz lazım. Her aklına futbolcu gelen ''abi şunları söyle'' muhabbeti yapmamalı elemeliyiz biraz. 6 Aralık seçiminden önce üye olanların girebileceği ve ziyaretçilerin göremeyeceği bir beyin fırtınası başlığı olabilir. Orada öne çıkan ve çoğunluk tarafından onay alan düşünceler forumun abileri tarafından özet bir şekilde yönetime iletilebilir. Böyle olmuyor her futbolcu beğenen Ümit abiye söylerse bu iş olmaz.
              Açık söyleyeyim, bahsi geçen arkadaşlarımızın haricinde gelen isimleri kendi süzgecimden geçirmeden sunamam. Şu ana kadar elime ulaşan isim listesi 100'e dayandı. Gülerler bize sonra... Önerinizi destekliyorum...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                La Koray, sende neler varmış oğlum :-)))) Bi sevgili mektubu yazsana benim yerime. Yakında lazım olacak. :-)))
                Hahah yazarım abi sıkıntı yok. Aşk adamiyiz.. bu daha fragmanim abi..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devre arası Ravzan ve Tekke gelir.Razvan babasıyla iletişim halinde kadro planlamasını yapar,bilgileri aktarır.Oyuncular ve rakipler hakkında da bilgi sahibi olmuş olur.Sezon sonu Mircea gelir,Ravzan yardımcılığa.. Tekke de ateşleyici güç 3-4 sene sonra Mircea emekli olur Küçük Luce ve Tekkeyle devam Hayallerimiz güzel ama
                  Hersey hayal etmeyle baslar... 2017 sampiyon trabzon... cok etkili adam yiyen iki kanat...daha hayale gerek varmi biz inanalim yeter....

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadas su fenerede gicik oluyorum pozisyonu yok yeniyor..birazda bu baldan bizde olsa... bide kadrosu yetersizmis..pehhhh
                    Lucescu gelince aynı oyun ve aynı skorları biz de alacağız insallah. Tam sampiyonluk oyunu. Bence gayet güzel , önce arkaya sağlama alıp gol yememek sonra da ön taraftaki yıldızlarla bir şekilde gol atmak. Sistem budur. Lucescu'nun en sevdiğim özelliği ve başarılı olmasındaki ana etkenlerden bir tanesi . Ama böyle takımlarda on tarafta en az 3 tane kreatif adam olacak. O da başkanın isi artık , 2 kanat , 1 forvet işimizi görür.

Yorum

Hahahahahahahahahahahaa
                      ulan benden başka bi elitist daha çıktı :-)))))
                      Abi Elitizm her türlü sosyal olgunun icinde vardir, burda bile var, sen misal o Elit grubun icindesin keske Trabzonsporuda yöneten üst akil sahibi Aristokrat bir Elit grup olsaydi mektepli olmamama ragmen, bu buram buram Elitizm kokan Alayli tarafimi da cok seviyorum

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Katılıyorum Bu arada @Hakan reis geçici bir süreliğine de olsa gereğini yapmış kendisine teşekkürü bir borç bilirim ve rep vermeye çalıştım ama veremedim bu rep verme olayının bi sınırı mı var ?
                        Ben verdim sana rep aramızda lafı olmaz Rep verdikten sonra 10 farklı kişiye daha vermen lazim diye biliyorum şike yapılmasın diye

Yorum

Abi Elitizm her türlü sosyal olgunun icinde vardir, burda bile var, sen misal o Elit grubun icindesin keske Trabzonsporuda yöneten üst akil sahibi Aristokrat bir Elit grup olsaydi mektepli olmamama ragmen, bu buram buram Elitizm kokan Alayli tarafimi da cok seviyorum
                          Nazım'ım, o bahsettiğin taraflarına hastayım ama sende en çok Pakistan'lı muhabbetini seviyorum :-))))) O neydi lan:-))))))

Yorum

Aristokrasi zamanla oligarşiye dönüşmeye mahkumdur sarkastik Nazım : ) Ama katılmamak elde değil ya en ufak şeye ''tahrik'' adı altında ceza veren yöneticiler adamların barız tahrik amaçlı trollüğüne ciddi anlamda göz yumuyor uzun süredir. Yani bir yönetim aristokrasisi vardı ama eskiden soy ile geçen bu yöneticilik yetkileri şimdi de anladığım kadarıyla torpil ve arkadaşlık ile geçiyor ve çoktan oligarşi halindeyiz. Forum yöneticilerine selam olsun bu arada.

Yorum

Nazım'ım, o bahsettiğin taraflarına hastayım ama sende en çok Pakistan'lı muhabbetini seviyorum :-))))) O neydi lan:-))))))

Ehehhe öhöhöh seviliyorsun Ümit abi en yakin zamanda bir görüsmemiz lazim

Yorum

• Lucenin teklif güzel oğlu yarın gelsin başlasın.Yol+yemek+sigortası bizden.Şapkalıya dayanacak takatim yok artık.
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X