Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an başkan basın mensupları ile bir kahvaltıdalar. Konuşmalardan anlaşılan halen net bir şey olmadığı. Bir şeyler var ama sonuçlanmamış.

Son konuşulanlardan sonra bu sayfalarda hepimiz Luce ile ilgili umutlu olarak bekliyoruz ancak, olumsuz bir duruma da hazır olmak gerek. Anlaşılamadı haberi gelirse yeniden bir kaos içine düşmemek gerek. Anında cadı kazanına dönüyor ve felaket habercileri basıyor burayı.

İnşallah başkan olumsuz ihtimali de düşünüp çalışmalarını buna göre planlamıştır.
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Medyada çıkan "Yıllık şu kadar milyon €'ya maloluyor" haberlerine de inanmıyorum. Kaldı ki bir forvet transferi yapacaksınız, ne kadar ödeyeceksiniz?

N'Doye'yi şehre getiren Trabzonspor, golcü futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli futbolcunun bonservis ücreti olarak Hull City'ye 3 milyon 150 bin euro ödeneceği açıklandı. N'Doye ise yıllık 2.5 milyon euro alacak.

N'Doye'yi şehre getiren Trabzonspor, golcü futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli futbolcunun bonservis ücreti olarak Hull City'ye 3 milyon 150 bin euro ödeneceği açıklandı. N'Doye ise yıllık 2.5 milyon euro alacak.

12 maç 2 asist.

Lucescu gelseydi N'Doye gelebilir miydi? Alın işte artıya geçtik şimdiden
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkan şu sıralar basın mensupları ile sabah kahvaltısında, açıklamalarda bulunuyor;

TRABZONSPOR SK @Trabzonsporuz 2 dk.2 dakika önce
        Muharrem Usta: Şike sürecindeki mücadele aynı şekilde devam ediyor.

TRABZONSPOR SK @Trabzonsporuz 1 dk.1 dakika önce
        Muharrem Usta: Trabzonspor'un tek sorunu teknik direktör değil kendimizi baskı altında hissetmeden karar vermeliyiz.

Muharrem Usta: M'Bia ile yola devam ediyoruz.

Muharrem Usta: M'Bia bizim için önemli. Şu anda yeni bir sayfa açarak yoluna burada devam ediyor. Büyük zarardan kar ederek devam ediyoruz.

.

Yorum

• Ukrayna basınına göre sözleşme imzalandı ve 10 Ocak'ta açıklanacak. İyice kitlendik 10 Ocak'a
          www.x.com/zykmda

Yorum

• http://www.61saat.com/futbol/lucescu...i-h259756.html

Lucescu'nun can sıkan tek isteği

Lucescu'nun tüm sözlerine katılan Başkan Muherrem Usta'nın tek sıkıntısı ise Rumen teknik adamın takımın başına gittiği hiçbir takımda başarısı olmayan oğlu Razvan Lucescu'yu getirmek istemesi. Bunu camianın kolaylıkla kabul edemeyeceğini Lucescu ile paylaşan Usta'nın eğer bu tarz bir uygulamaya gitmek istiyorsa kendisine Hami Mandıralı veya Fatih Tekke ile yola devam edebileceklerini anlattı.

Bold yaptığım kısımlara dikkat. Şimdi de bahsedilen isimlerin kariyerlerine bakalım:

Razvan Lucescu(46):
            -Romanya kupası x2 (Kupa finali x3)
            -Romanya ikinci lig şampiyonluğu
            -Romanya lig ikinciliği x2
            -Romanya milli takım teknik direktörlüğü
            -Yunanistan kupa finali (Skoda Xanthi: 7500 kişilik bir stadyum, 10 milyon euroluk kadro değeri)

Fatih Tekke(38):
            -K. Erciyes: 9 maç 7 puan
            -Özevlatlık x14656821546878

Hami Mandıralı(47):
            -Antalyaspor: 12 maç 18 puan (ptt ligi)
            -Trabzonspor: 16 maç 24 puan
            -Özevlatlık x25845333387341

İşte araştırmacı gazetecilik, işte yerel basının gücü, işte Yeni Türkiye!
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Eskiden yazilarin cogunu okuyamazdim simdi pek yazan yok...neyse 1kac gune senlenir buralar.....

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskiden yazilarin cogunu okuyamazdim simdi pek yazan yok...neyse 1kac gune senlenir buralar.....
                Geçen hafta bu pazartesiyi işaret etmiştiniz. Yeni bir tarih var mıdır?

Yorum

• Lucescu+Razvan gelirse uyum olur.

Yorum

• Lucescu çok çok iyi olacaktır. As takıma getireceği yetenekler için herkesin ne kadar heyecanlanacağını söylemeye gerek bile yok tabii ki.

Ancak;
                    Beni en çok heyecanlandıran 1461 projesi şuan için. Olur mu olmaz mı bilemem ancak benim tahminim Lucescu orayı çok iyi kullanabilir. Bu adamın muhakkak 18 - 19 yaşlarında gelişimini merak ettiği çok ucuz futbolcular vardır ve onları alıp kendi eli altında takip etmeyi eminim çok ister. Yani diyorum ki, bence Lucescu dönemi yaşar isek, 1461'in yabancıları için heyecanlanmaya hazır olmalıyız.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Gecen persembe cezam bitmisti....carsamba konismistum uazmistimda 1.hafta icinde.aciklicaz.dediler bana direk gun vermediler yani... surekli yazdim yine yazim hoca belli anlasma tamam...

Yorum

• Biraz önce başkanın röportajını okudum, hakikaten kulübün ekonomisi içler acısı. Başkana her zaman destek olmak lazım. Mbiae meselesini nasıl çözdü ise her şeyi usulüyle halledebilecek kapasitede. Hep destek tam destek ve verdiği kararlara saygı duymamız gerekiyor. Mesela Marin gidebilir. O kadar para, o bölge için bu ekonomik şartlarda gerekli mi, başkanın kararına saygı duyalım.

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Lucescu iyidir
                          trabzonspor

Yorum

Gecen persembe cezam bitmisti....carsamba konismistum uazmistimda 1.hafta icinde.aciklicaz.dediler bana direk gun vermediler yani... surekli yazdim yine yazim hoca belli anlasma tamam...
                            Bir sorum olacak öyleyse. Yılbaşı gecesi Perşembe günüydü ve siz o gece bu gece uzun olabilir dediniz yılbaşı gecesi bir sürpriz olabilir gibisinden. Bir gün vermediyseler o akşam niye öyle yazdınız?

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir sorum olacak öyleyse. Yılbaşı gecesi Perşembe günüydü ve siz o gece bu gece uzun olabilir dediniz yılbaşı gecesi bir sürpriz olabilir gibisinden. Bir gün vermediyseler o akşam niye öyle yazdınız?
                              Dikkatli olman cok iyi evet kendimve bi beklentiydi 1 hafta icinde aciklicaz diyince yilbasi icin bise olabilirmi de dedim.. bu biraz sahsi dusunceydi....

Yorum

Dikkatli olman cok iyi evet kendimve bi beklentiydi 1 hafta icinde aciklicaz diyince yilbasi icin bise olabilirmi de dedim.. bu biraz sahsi dusunceydi....
                                Tamam.
                                En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 12:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X