Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük hayallerle göreve başlayan Pep,

Gördüğü tablo karşısında,

Aklını kaybetti...

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yapar demedimki zaten
      öyle bir hayali var

ama man cityde adama 10 milyon üzeri teklif ediyor yilda
      parami hayalmi
      Bayern yıllık 24 milyon önerdi uzatmak için ve zaten şu an yıllık 18 alıyor bildiğim kadarıyla. 10 milyon üzeri etmezse zaten ilginç olan bu olur. Guardiola meselesi de kapansın yani adam dünyanın bir numarası.

Yorum

• Bielsa gelse bizim yerlileri gördükten sonra yüzlerine hakaret eder.Yapmaz demeyin Bielsa yapar.Luce gönlümde 1 no inşallah gelir ama 70 yaşında adam artık emekliliği düşünecekken adama bu yerlileri verip günaha girmeyelim.Ya kadroyu düzeltelim ya da adamı uğraştırmayalım.Aşçı ne kadar iyi olursa olsun çürük malzemeyle yemek olmaz.
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi benim korkum Lucescu gelecek sezon 71 yaşında olacak. 71 yaşında adamla 5 yıllık bir proje yapmak ne kadar mantıklı olur? Yani 2 sene geçip tam işler rayına otururken kendimizi cenaze namazında Fatiha okurken bulabiliriz.
          kredi ile alsak sigorta yapmazlar
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Bielsa bizde çalışabilirmi acaba Adamın felsefesi tam bizlik aslında Ekol takımları uçuşa geçirme üzerine baya başarılı.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İşte bu ya! Aklın yolu bir ,bizi ihtiyar delikanlı kurtarır.Lucescu diyenleri gördükçe mest oluyorum.

( Ne o öyle elde tespih ,ağızda rus maltepesi karagümrük çetesi gibi adamları tavsiye ediyorlar. Luce Luce Luce!!! hurrrraaaa )
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Inadina tesbihli Kurban Berdiyev
                (((tesbihsiz gelecekse hiç gelmesin ))) ahahaha
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=13149]baki[/MENTION] ahahahahahaha Allah iyiliğini versin
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Devre arası

Hami MANDIRALI Teknik Direktör
                    Fatih TEKKE Sportif Direktör

olması kesin gibi
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devre arası

olması kesin gibi
                      Kesinse olmasin o is

Yorum

• acaba lucenin haberi varmı onunla ilgilendiğimizden.yada luce şimdi diyormudur.seneye burada yokum.trabzona gitsemmi diye
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          acaba lucenin haberi varmı onunla ilgilendiğimizden.yada luce şimdi diyormudur.seneye burada yokum.trabzona gitsemmi diye
                          Ben bugün bir haber aldım zafer abi bilmiyorum.%99 doğru deniliyor.Dünde yazdı zaten Lucescu ıı Ukrayna'dan.Arkadaşımla konuştum,Lucescu bitmiş.Bitmiş.Hayırlı olsun Trabzonspor'a.Lucescu bitmiş.Bitmiş.Lucescu'da Lucescu'da Lucescu'da ıııı bitmiş.Hatta ve hatta ııı Lucescu bitmiş.
                          En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 09:35.
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bugün bir haber aldım zafer abi bilmiyorum.%99 doğru deniliyor.Dünde yazdı zaten Lucescu ıı Ukrayna'dan.Arkadaşımla konuştum,Lucescu bitmiş.Bitmiş.Hayırlı olsun Trabzonspor'a.Lucescu bitmiş.Bitmiş.Lucescu'da Lucescu'da Lucescu'da ıııı bitmiş.Hatta ve hatta ııı Lucescu bitmiş.
                            Demek ki yas konusunda hakli olan kardeslerimiz abilerimiz varmis. 70 yasindaki adam bitmis diyorlar di inanmiyorduk, simdi ise aldigin habere gore de bu adam bitmis diyorsun.

Yorum

Devre arası

olması kesin gibi
                              Allah korusun! boyle bir hataya dusmeyiz umarim.
                              Olur da Lucescu gelir ve yardimcisi Hami veyahut Tekke olur, iste o zaman omru kisa olur diye dusunuyorum.

Yorum

Devre arası

olması kesin gibi
                                Hamiyle Tekke pek hoşlanmazlar birbiriyle diye biliyorum, bilmem doğrusu var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X