Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadi hocanın oyuncu tercihleri, değişiklikleri, taktik teknik bilgisi bence gerçekten çok yetersiz. Onunla olacak iş değil bu abi, mutlaka yeni biri gelmeli.

Yorum

• Sadi Hoca ile ilk 4 tehlike.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu sene şampiyon mu olacağız da yeni hoca gelsin diyorsunuz. Neyi var Sadi hocanın ? Boşa masraf çıkartıyorsunuz.
        Bırakın da Türkiye Kupasını alsın.
        keyif adamı ..

Yorum

• ne sadi hoca kalacak ne ersun gelecek...

Yorum

• Şu an yönetim kurulu toplantı yapıyor sanırım. Toplantı sonrası teknik direktör açıklanır,sabırlı olun
            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Ünal Karaman diyorlar bilmiyorum doğruluk payı nedir
              .

Yorum

• Ya, şu sosyal medyayı çok iyi kullanmamız lazım bizim. Yarım saatte bir tivit atılmalı, paylaşalım falan yapılmalı. Teknoloji çağında dünyadan haberimiz yok.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbol menejer oynuyorsun herhalde kardesim.,cok iyi gelisim gosteren forvetler
                  Evet oynuyorum ama gerçektede takip etmeye çalışıyorum çünkü bazı oyuncular sadece fm efsanesi olarak kalıyor
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• Haber61 e gore sadi ile sezon sonuna kadar devam edilecekmis. Ne bahtsız taraftarız biz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi yaşın genç değil bizde çalıştığı ve oynattığı felat futbolu hatırlaman lazım .inliyordu tribün her maç Kiray pulak istifa Kiray pulak istifa üstündeki montu çıkarıp yere vurmuştu sahamızda ki bir gs maçı sonrası....
                      felafet demiyelim bence
                      o dönem takım atak yapıyordu,3 pas yapıyordu,
                      kısaca 2-3 yıldır oynamış olduğumuz kişiliksiz futbol yoktu.
                      çok net.
                      **
                      bana inanmanızı istiyorum,istisbarat çok ama çok kuvvetli
                      o dönem takımın en önemli ismi bazı taraftar gruplarını
                      giray hocaya karşı aleyhine bağırtmışlar,daha sahaya çıkmadan
                      maç başlamadn yuhlama ve ıslık sesleriyle sahaya çıkıyorlarmış...

Yorum

• Sadi ile sezon sonuna kadar devam etmek demek, ben sezon sonu için Lucescu ile anlaştım ve onu getireceğim demek.

Bunun dışında eğer Luce den söz alınmamışsa, Ersun Yanal ı getirsinler kafamız rahat etsin. Gerçekten Ersun hoca boştayken Luce ''hayır'' diyorsa başka bir antrenörü beklemeye gerek yok çünkü yabancı hocalar kolay kolay bizim ligde tutmuyor.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eleştiririm abi, Sadi ile devam etme kararını eleştiririm. Tamam elinde sinirli değnek falan yokta, takım harbiden çok kötü üç haftadır. Bundan daha kötüsü ise Sadi hocanın tercihleri. Hem oyuncu, hem diziliş hem de oyun felsefesi inanılmaz kötü. Beyler, lig sonuncusu Eskişehir bizden daha çok pas yaptı, daha çok topla oynadı biliyor musunuz? Ben bunu kaldıramam birader.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            felafet demiyelim bence
                            o dönem takım atak yapıyordu,3 pas yapıyordu,
                            kısaca 2-3 yıldır oynamış olduğumuz kişiliksiz futbol yoktu.
                            çok net.
                            **
                            bana inanmanızı istiyorum, istihbarat çok ama çok kuvvetli
                            o dönem takımın en önemli ismi bazı taraftar gruplarını
                            giray hocaya karşı aleyhine bağırtmışlar,daha sahaya çıkmadan
                            maç başlamadan yuhalama ve ıslık sesleriyle sahaya çıkıyorlarmış...
                            Abi saygısızlık etmek istemem ama istihbarat kaynağınızı gözden geçirin bence. Bırakın aleyhinde bağırmayı Sir Giray Fountain taraftara açık antrenmanlarda oyunculara ağız dolusu küfürler edecek kadar gemi azıya almıştı. Murat Bölükbaşı ve Metin Aktaş'ın ağlayarak antrenmanı terk ettiği anları gözler.
                            Ayrıca söylediğinizin tam aksine bırakın aleyhte hareketi, takım mağlup olduğu deplasmanlardan dönüşünde bile Menekşe Hanım organizasyonlarıyla Hava Alanında çiçeklerle karşılanıyordu. Alex Loebe bile; "Biz ne yaptık ki?" diyerek hayretini belirtmişti...
                            En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 14:58.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senelerdir bu takımda yerli diye oynayanlar da var, vasıfsız yabancılar da var. Açıkça seçici problemi var. Seçen hoca iyi olduğunda bir problem kalmaz.
                              Katılıyorum, ben de başka bi şey söylemedim. Ama dediğim gibi 20 yıldır alt yapıdan kaliteli topcu çıkmıyor. Yeteneksiz mi bizim çocuklar? Kesinlikle hayır. Ama yönetenler profesyonel değil. Yıllardır alt yapının başında olan hoca belli işte, böyle bir uygulamadan meyve beklemek boşuna.
                              8. Kuşatma

Yorum

• Lucescu gelecek diye Sadi hoca ile devam edilecekse eh bir nebze kabul edebilirim... yoksa başlarım lan öyle işe...
                                Celil başkana o kadar laf attık... şimdi Muharrem başkana taviz göstermek kıvırmak falan yakışmaz... Fatih Tekke gelsin takım canlansın, Sadi hoca ile olmaz bu işler
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X