Sadi hocanın oyuncu tercihleri, değişiklikleri, taktik teknik bilgisi bence gerçekten çok yetersiz. Onunla olacak iş değil bu abi, mutlaka yeni biri gelmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol menejer oynuyorsun herhalde kardesim.,cok iyi gelisim gosteren forvetlerMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yaşın genç değil bizde çalıştığı ve oynattığı felat futbolu hatırlaman lazım .inliyordu tribün her maç Kiray pulak istifa Kiray pulak istifa üstündeki montu çıkarıp yere vurmuştu sahamızda ki bir gs maçı sonrası....
felafet demiyelim bence
o dönem takım atak yapıyordu,3 pas yapıyordu,
kısaca 2-3 yıldır oynamış olduğumuz kişiliksiz futbol yoktu.
çok net.
**
bana inanmanızı istiyorum,istisbarat çok ama çok kuvvetli
o dönem takımın en önemli ismi bazı taraftar gruplarını
giray hocaya karşı aleyhine bağırtmışlar,daha sahaya çıkmadan
maç başlamadn yuhlama ve ıslık sesleriyle sahaya çıkıyorlarmış...
Yorum
-
Sadi ile sezon sonuna kadar devam etmek demek, ben sezon sonu için Lucescu ile anlaştım ve onu getireceğim demek.
Bunun dışında eğer Luce den söz alınmamışsa, Ersun Yanal ı getirsinler kafamız rahat etsin. Gerçekten Ersun hoca boştayken Luce ''hayır'' diyorsa başka bir antrenörü beklemeye gerek yok çünkü yabancı hocalar kolay kolay bizim ligde tutmuyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Eleştiririm abi, Sadi ile devam etme kararını eleştiririm. Tamam elinde sinirli değnek falan yokta, takım harbiden çok kötü üç haftadır. Bundan daha kötüsü ise Sadi hocanın tercihleri. Hem oyuncu, hem diziliş hem de oyun felsefesi inanılmaz kötü. Beyler, lig sonuncusu Eskişehir bizden daha çok pas yaptı, daha çok topla oynadı biliyor musunuz? Ben bunu kaldıramam birader.
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle****
felafet demiyelim bence
o dönem takım atak yapıyordu,3 pas yapıyordu,
kısaca 2-3 yıldır oynamış olduğumuz kişiliksiz futbol yoktu.
çok net.
**
bana inanmanızı istiyorum, istihbarat çok ama çok kuvvetli
o dönem takımın en önemli ismi bazı taraftar gruplarını
giray hocaya karşı aleyhine bağırtmışlar,daha sahaya çıkmadan
maç başlamadan yuhalama ve ıslık sesleriyle sahaya çıkıyorlarmış...
Ayrıca söylediğinizin tam aksine bırakın aleyhte hareketi, takım mağlup olduğu deplasmanlardan dönüşünde bile Menekşe Hanım organizasyonlarıyla Hava Alanında çiçeklerle karşılanıyordu. Alex Loebe bile; "Biz ne yaptık ki?" diyerek hayretini belirtmişti...En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 14:58.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenelerdir bu takımda yerli diye oynayanlar da var, vasıfsız yabancılar da var. Açıkça seçici problemi var. Seçen hoca iyi olduğunda bir problem kalmaz.8. Kuşatma
Yorum
-
Lucescu gelecek diye Sadi hoca ile devam edilecekse eh bir nebze kabul edebilirim... yoksa başlarım lan öyle işe...
Celil başkana o kadar laf attık... şimdi Muharrem başkana taviz göstermek kıvırmak falan yakışmaz... Fatih Tekke gelsin takım canlansın, Sadi hoca ile olmaz bu işlerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum