Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un hedefi oynadığı her maçı kazanmaktır. Avrupa kupalarına katılmamız şart bu sezon. Yeteneksiz alt yapı mahsullerini izlemek isteyen 1461'i izlesin trt'den.
    Su anda Trabzonsporun hazir futbolcu alipta sampiyonluga oynayacak gücünün oldugunu hic
    sanmiyorum, cünkü hazir futbolculari ne kadar plansiz programsiz aldigimiz ortada. Bir yönetim
    geliyor menajerlerin önerdigi futbolculari dolduyor takima, adamlarin paralarini dogru türüst ödemezler
    sonrada o futbolcudan basari beklerler, cogu yabanci futbolcularla fifalik olduk, futbolu biraktirdigimiz
    yabancilarda oldu, hemde en verimli döneminde.
    En son salihismet tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 13:35.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Trabzonspor için bu sezon kayıp sezon veya feda sezonu olmamalı, önümüzde 20 haftalık 60 puan ve Türkiye Kupası var, kayıp,feda sezonu diyerek ümit kesmemek lazım, şampiyonluk olmazsa Şampiyonlar ligi, Avrupa ligi hepsi bizim için hedef olmalıdır ayrıca unutmayalım maddi sıkıntıların tavan yaptığı bu dönemde her üç puan 1,2 milyon TL ve her hafta itibarın yükselmesidir unutmayalım.

Yorum

• Boşta olan birkaç teknik direktör;

- Luciano Spalletti

- Marcello Lippi

- Felix Magath

- Dirck Advocaat

- Thomas Schaaf
        .

Yorum

• Ben yeni gelen gencleri zevkle izliyorum, sirf bu yüzden maclara bile gittigim oldu. Bu son
          zamanlardaki Trabzonsporun doldur bosalt zihniyetiyle yönetildigini gördügüm icin fazla bir
          beklenti icine kendimi sokmuyorum. Dortmund veya baska bir modeli örnek alacagiz laflarini
          cok duydum, ve hic bir zaman bunlari söyleyenler bu yönde bir adim atmadilar. Trabzonspor
          istanbulu örnek ladigi müddetce yerinde saymayi birak dahada geriye gider. Benim sahsen hic bir
          yönetime Ustaya güvendigim kadar güvenmedim, ancak süphelerimde yok degil. Birincisi onu
          rahat birakmayanlara karsi direnci ne kadar olur bilemiyorum. Bu cok önemli, inandigin dogru
          isleri baskalari istemiyor diye yapmaktan vazgecmeyeceksin, yada basarisizsan iho gibi kalmak icin
          direnmayacaksin...
          En son salihismet tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 13:54.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Operasyona başlamışsın hayırlı olsun
            Aynen
            Yazilan çizilen isimler arasinda fayda/mâliyet açisindan en iyisinin o oldugunu düsünüyorum, basarili olma ihtimali de digerlerinden fazla, belki Lucescu hariç... Ama Lucescu çok mâliyetli olur, Berdiyev daha az ister sanki... ve Rusya'dan getirtecegi "asker" gibi topçular da tam bizim lige göre... Lucescu 2 3 brezilyali ister, aldiramayinca da Vahid gibi gider, gibime geliyor
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boşta olan birkaç teknik direktör;

- Luciano Spalletti

- Marcello Lippi

- Felix Magath

- Dirck Advocaat

- Thomas Schaaf
              Bu adamı sevmiyorum Zenıt'deyken Tekke'yi kadro dışı bırakmıştı boşverin bunu

Yorum

• Diese ist die Profilseite des Trainers Kurban Berdyev. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.

Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2016

Kop gel Kurban hocaaaa

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Boşta olan birkaç teknik direktör;

- Luciano Spalletti

- Marcello Lippi

- Felix Magath

- Dirck Advocaat

- Thomas Schaaf
                  Isteyecekleri yillik çoktur, teknik heyetleri için de çok para isterler... Lucescu ucuz kali bunlarin yaninda...
                  En iyisi, Kurban Berdiyev

Yorum

• Konuyla Alakalı değil ama Yattara 2016 Survivorda yer alacakmış

Yorum

• Bu Kurban Berdiyev ne yapmis, futbolmu cok ilerledi ben mi geri kaldim? Fatih Tekkenin
                      oynadigi takimin hocasimiydi, öyle bir seyler hatirliyorumda...
                      En son salihismet tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 14:06.

Yorum

• Kurban Berdiyev , iç sahada 10 karsilasma, 6 galibiyet - 4 beraberlik - 0 maglubiyet ------ atilan gol 12 ; yenilen gol 6
                        Kurban Berdiyev , dis sahada 8 karsilasma, 4 galibiyet - 0 beraberlik - 4 maglubiyet------- atilan gol 11 ; yenilen gol 10

Rostov cska'nin 3 puan gerisinde 34 puanla 2. sirada , ama alttakiler epey yakin, 32 puanli Lok.Mosk ve 30 puanli Sp.Mosk ve Krasnodar ve Zenit var , ve 28 puanli Terek

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Kurban Berediev ne yapmis, futbolmu cok ilerledi ben mi geri kaldim? Fatih Tekkenin
                          oynadigi takimin hocasimiydi, öyle bir seyler hatirliyorumda...
                          Kisitli imkanlarla, ve "dandik" topçularla çok sey yapmis birisi, Kazan'i avrupa'ya tanitan kendisi, 2 kere üst üste sampiyon oldu, simdi de dandik Rostov ile sampiyonluga oynuyor... sampiyon olursa sasirmam, Kazan ile 1 kere sampiyon oldu bir daha olmaz dedim bir daha oldu... 3 kere oldu mu bilmiyorum ama sanirim yok...
                          Rostov'un oyuncularina bakiyorum, 2 3 tane eski topçularinin haricinde hep vasat isimler, nasil o kadar basarili oluyor anlamiyorum

Yorum

• Ben bu yonetime guveniyorum. Avrupanin buyuk takimlarinin sistemlerinin benimsenecegini dusunuyorum.

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hami juve'ye iyi oynamis ta falan da filan da... Kurban hocanin avrupa'da 10larca karsilasmasi vardir, çogunda da iyi oynamistir, barcelona'yi ispanya'da yenmistir, yenildiginde de ezilmemistir... yap 3 4 senelik sözlesmeyi, birak isi Kurban reise, gelsin puanlar gelsin basarilar gelsin avrupa kupalarinda üst turlar

Yorum

• Sadi hoca kalacak haberleri var, yapmayın etmeyin ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X