Bu süreç bize şunu da gösterdi ki; kongre zamanlamamız berbat. Sezon ortasında kongre mi yapılır ya? Elin kolun bağlı, alternatif az.. Ne kadar saçma sapan iş var bizde zaten anasını satayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun Yanal,Thomass Schaaf ve Kurban hocamızın istatistikleri birbirine yakın ama Lucescu açık ara farkla önde. Lucescu seviye olarak çok ustte bir hoca.
Diğer yandan ersun yanalda istikrar yok çünkü yeterince işine veremiyor kendini. Antrenmana katılmadığı haberleri,karı kızla gönül eğlendirmesi gibi olaylar var.Uzun sure sıkıntı çıkmadan iş yapamaz bence.
Kurban hoca tarzıyla da bize yakın biri olabilir ama Lucescu veya benzeri kategorisine girmiyor.Lucescu tam bir winnner. Thomas schaaf hakkında bise diyemiyorum
Edit: Lucescu istatistik olarak Diego simione,jurgen kloop ve arsen wenger gibi isimleri geride bırakan bir hoca.En son SamZuk tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 15:12.
Yorum
-
Toplantıda ilk olarak yönetim kurulu görev dağıtımı gerçekleştirilecek. Görev dağılımının tamamlanmasının ardından futbolculara yapılması gereken ödemelerle ilgili konular görüşülecek. Ayrıca toplantıda teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun görevine devam etmesi konusunda resmi karar alınması bekleniyor. Yönetimin toplantının hemen ardından resmi siteden de açıklama yapacağı kaydedildi.
----
Yıllar sonra toplantı yapan bir yönetimimiz oldu...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum, ben de başka bi şey söylemedim. Ama dediğim gibi 20 yıldır alt yapıdan kaliteli topcu çıkmıyor. Yeteneksiz mi bizim çocuklar? Kesinlikle hayır. Ama yönetenler profesyonel değil. Yıllardır alt yapının başında olan hoca belli işte, böyle bir uygulamadan meyve beklemek boşuna.
Tabi hocaların oyunculara zihinsel açıdan destek verememeleri, bu konuda yetersiz olmaları da bir etken olabilir...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal,Thomass Schaaf ve Kurban hocamızın istatistikleri birbirine yakın ama Lucescu açık ara farkla önde. Lucescu seviye olarak çok ustte bir hoca.
Diğer yandan ersun yanalda istikrar yok çünkü yeterince işine veremiyor kendini. Antrenmana katılmadığı haberleri,karı kızla gönül eğlendirmesi gibi olaylar var.Uzun sure sıkıntı çıkmadan iş yapamaz bence.
Kurban hoca tarzıyla da bize yakın biri olabilir ama Lucescu veya benzeri kategorisine girmiyor.Lucescu tam bir winnner. Thomas schaaf hakkında bise diyemiyorum
Reis, bu çalıştırdığı takımlara ve lige göre değişiklik gösterir ama. Lucescu için "winner" tabiri doğru ancak bulunduğu lig, takımın yapısı ve ekonomik gücü ortada. Mesela Kurban hoca Rubin'i çalıştırmış, diğer rakiplere göre bütçeleri çok daha azdı. Bulunduğu bölgede futbol sevilmiyordu mesela, genelde boş tribünlere oynuyorlardı. Şimdi Rostov'da, içeride dışarıda yendiğimiz Rostov... Maddi imkanlar rakiplere oranla çok kısıtlı, kadro kalitesi rakiplerin çok aşağısında ama adam şampiyonluk yarışında. Sanırım sen yalnızca istatistiklere bakarak yorum yaptın, ama bence bu şekilde yorumlanmamalı. Futbolda bir çok etken etki ediyor başarıya..
Yorum
-
[MENTION=50390]SamZuk[/MENTION]
Doğrudur... ama sanki Kurban hoca daha çok başarılı olur bizde, bana öyle geliyor... Lucescu biraz sıkılınca çeker gider... KurbanBerdiyev kısıtlı kadrolarla daha iyi iş yapar... mesela bizim takımı ikisine ver, Kurban hoca daha iyi değerlendirir... üstelik Lucescu senelerdir 6 7 8 tane sağdan soldan göbekten yardıran brezilyalılar'la oynamaya alışık... bize gelincr aynı düzeni oturtması çok zor ve çok zaman alabilir...
Mâliyet açısından da, fayda/mâliyet açısından da Kurban hoca daha doğru tercih gibi geliyor banaErsun Yanal ise Kurban hocanın yanında hiçbir şey... Lucescu zaten ayrı ama bize göre değil sanki, mesele sadece bu
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 15:16.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis, bu çalıştırdığı takımlara ve lige göre değişiklik gösterir ama. Lucescu için "winner" tabiri doğru ancak bulunduğu lig, takımın yapısı ve ekonomik gücü ortada. Mesela Kurban hoca Rubin'i çalıştırmış, diğer rakiplere göre bütçeleri çok daha azdı. Bulunduğu bölgede futbol sevilmiyordu mesela, genelde boş tribünlere oynuyorlardı. Şimdi Rostov'da, içeride dışarıda yendiğimiz Rostov... Maddi imkanlar rakiplere oranla çok kısıtlı, kadro kalitesi rakiplerin çok aşağısında ama adam şampiyonluk yarışında. Sanırım sen yalnızca istatistiklere bakarak yorum yaptın, ama bence bu şekilde yorumlanmamalı. Futbolda bir çok etken etki ediyor başarıya..
Yorum
-
Yarım sezondan daha fazlası var önümüzde. Sene sonu gelecek Lucescu'dan ziyade önümüzdeki sezonda devam edecek hocayı getirmek her türlü daha mantıklı olur. Kaldı ki Lucescu'nun gelmesi zor. O yüzden geçici- emanetçi hoca değil gerçek bir hoca getirip bu sezon toparlanıp takım olup önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynanmalı.
Benim ilk tercihim tartışmasız Ersun Yanal. Üçüncü defa gelir mi bilemem.
Ondan sonra Yılmaz Vural. Bu da çok doğru bir tercih olur ama cesaret ister Yılmaz Hoca'yı takımın başına getirmek. Usta'da ben o cesareti göremiyorum, keşke cesaret edebilse.
Hikmet Karaman da belki olabilir.
Bu üç isim dışındakiler, Sadi, Tekke, Hami vs. fantaziden başka birşey değil ve çok zarar verir takıma.
Bu isimler olmuyorsa yabancı düşünülmeli. Kurban Berdiyev de Lucescu kadar mantıklı bir isim.
Benim tercihim Alman ekolünden yeni nesil bir hoca olabilir. Olabiliyorsa Klopp'un yardımcılarından felan bile olabilir. Gençlerle çalışmayı seven bir hoca mesela.
Tüm bunlar bir yana. Buradaki asıl soru, hocanın kim olacağı değil, gelen hocaya ne kadar tahammül edileceği, ne kadar destek olunacağı.
Son 2-3 yılda gönderdiğimiz hocalara bakıyorum, Şota, MRA ve Vahid dışındakilere yeterince destek verilseydi çok şey yapabilirlerdi gibi geliyor bana. İHO ilk başkan seçildiği gün gaza gelmeyip, Tolunay'ı kovmasaydı ve bugüne kadar da arkasında dursaydı, soruyorum sportif başarı olarak bundan daha kötü olur muyduk ? Borç olarak bundan daha kötü olur muyduk ? Ve hatta 3 yılın sonunda bir şampiyonluk bir şekilde bu kalitesiz ligde gelemezmiydi ? Ve daha da hattası, bugün belki İHO yine başkan seçilebilirdi. Her türlü, istikrarlı bir 3 yıl Tolunay için çok yeterli bir süre olabilirdi. Amacım keşke Tolunay kalsaydı demek değil. Amacım, her kim gelecekse yeni teknik direktör, onunla 3-4 yıl geçirebilmek.
Şöyle düşünün biz Şenol Güneş'İ 3-4 defa kovduk herhalde veya istifa ettirdik. Ama 3-4 defa da geri getirdik çiçeklerle karşılayarak, ve şimdi de beşiktaş'ta. Şimdi bu adam aynı adam oluğuna göre, bir yıldan diğerine değişmediğine göre soruyorum: Şenol Güneş iyi hocaysa neden 3-4 defa kovduk ? Yok kötü hocasysa neden sürekli geri getirdik ve bugün lider takımın hocası ? Soru çok basit, Şenol Güneş iyi hoca mı kötü hoca mı ? Eğer iyiydiyse neden kovuyoruz ? Problem yıpranmışlıksa işte o zaman neden destek olamıyoruz ?
Lucescu geldiği zaman iyi futbolun ve başarının garantisi yok arkadaşlar...
Lucescu veya bir başkası. Umarım en az 4 yıl takımın başında kalsa.
Bir dönem, 2007'li yıllarda, burada imzam şu şekildeydi "Ersun+Sabır+3 yıl = 7" Çok isterdim Ersun ile kesintisiz 3-4 yıl geçirmeyi. Nasip olmadı. Güçlü yönetim zora geldiği zaman hocayı kovan değil hocam ne lazım ne istersin diyebilen, taraftara seslenip hocaya sahip çıkın diyendir. Keşke böyle güçlü bir yönetimimiz olsa. Sadri Şener benim gördüğüm en başarılı başkandır burada kendisine çok söven olsa da, ama iki büyük hatası olmuştur biri Ersun'u kovmak diğeri Şenol'u tutamamak...İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban
Berdiyev
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş ne sadisi etmeyin hiç mi yüzümüz gülmeyecek yinemi kandırıldık. SAdi hocanın süperlig de takım yönetecek kapasitede olmadığını görmüyormu okadar adam
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=50390]SamZuk[/MENTION]
Doğrudur... ama sanki Kurban hoca daha çok başarılı olur bizde, bana öyle geliyor... Lucescu biraz sıkılınca çeker gider... KurbanBerdiyev kısıtlı kadrolarla daha iyi iş yapar... mesela bizim takımı ikisine ver, Kurban hoca daha iyi değerlendirir... üstelik Lucescu senelerdir 6 7 8 tane sağdan soldan göbekten yardıran brezilyalılar'la oynamaya alışık... bize gelincr aynı düzeni oturtması çok zor ve çok zaman alabilir...
Mâliyet açısından da, fayda/mâliyet açısından da Kurban hoca daha doğru tercih gibi geliyor banaErsun Yanal ise Kurban hocanın yanında hiçbir şey... Lucescu zaten ayrı ama bize göre değil sanki, mesele sadece bu
Ama Lucescu klube seviye atlatır ve bu sadece futbol olarak olmaz. Mesela kurban ve Lucescu Trabzonsporun basinda olsa aynı oyuncuyu istese futbolcu hangisine gelmeyi daha çok ister? Bu gibi faktörler de var. Yoksa kurban hoca başarılıdır ona lafım yok, oyun tarzida taraftarı memnun eder.
En son SamZuk tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 15:27.
Yorum
-
Şuan toplantı yapıyorlar, yöneticiler inşallah Ersun Yanal ı getirelim diye baskı yaparlar. Usta nın kafa yapısına uygun, istediğimiz oyunu oynatacak, Jurgen Klopp umuz olacak adam Ersun dur. Ülkede ondan başkada antrenör yoktur... Diğerlerini geçiniz.
Yabancı çok büyük risk. Ersun boşta işte git getir kafan rahat etsin yemişim Luce sini yaw Ersun dan iyi mi bilecek yabancılar süper ligi ? Lucescu ile görüşsünler gelirim derse Sadi ye razıyım ama gelmem diyorsa kesin bir şey söylemiyorsa cidden Hami, Tekke felan hiç gerek yok getir Ersun u."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ikinci ligde de yok. Adım gibi eminim, hiç bir ikinci lig takımından teklif dahi almamıştır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum