Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadi hoca kalacaksa sene sonu Lucescu gelir demek oluyor bence... yani nasilsa Lucescu gelecek simdilik Sadi hoca idare etsin bizi diyorlardir... yanlistir belki ama gerçekten Lucescu kesinse, çok ta itiraz etmem... sonunda kandirilmis olmayalim da Ha Kurban reis gelecekse Lucescu kalsin sorun yok
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadi hoca kalacak haberleri var, yapmayın etmeyin ya.
      Bıraktı gorevini

Yorum

• İlk olarak ilkeryasinz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bıraktı gorevini
        İdmana çıkmış usta adam, ne bırakması..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genç oyuncu oynamasın demiyorum ben de. Ama yıllardır sadece Trabzonlu diye bu takımda oynayan adamlar var. İyilerse oynarlar bu kadar basit. Sadi hoca bu takımın hocası değil. Tekrar söylüyorum. Geçen hafta takımın başında sen ben çıksam takım en fazla o kadar kötü oynardı yine. Trabzonspor'un "ya nasıl olsa bu sezon bitti, bu hoca devam etsin" gibi bir politikası olamaz. Usta'ya vizyon sahibi diye oy verdi insanlar. Böyle vizyon olmaz.
          Senelerdir bu takımda yerli diye oynayanlar da var, vasıfsız yabancılar da var. Açıkça seçici problemi var. Seçen hoca iyi olduğunda bir problem kalmaz.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İdmana çıkmış usta adam, ne bırakması..
            Kalacak diyorlar dogru mu?

Eger dogruysa bu vahim bir hata olur aman diyorum.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Thomas Schaff tam bize göre bir hoca..W.Bremen'de yaptıkları ortada.En son E.frankfurt'u çalıştırdı diye biliyorum

Yorum

• Ama Celil baskani yerden yere vuruyorduk giray bulak'i getirme ihtimali var diye... eger Sadi kalirsa Muharrem baskani da epey elestirmek lazim, kimse kusura bakmasin... birine taviz yoksa digerine de olmamali...

Tekrarliyorum

Sana deniz kenari
                Ayarlayalim bi ev
                Gel sampiyon yap bizi
                Türkmen Kurban Berdiyev

Yorum

• Kalsa bile 3 maclik olur yine.... acele etmiyip zaman kazanmak icin

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalsa bile 3 maclik olur yine.... acele etmiyip zaman kazanmak icin
                    Bu olabilir, bir nebze kabul edilebilir

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalacak diyorlar dogru mu?

Eger dogruysa bu vahim bir hata olur aman diyorum.
                      Şuan haberler o yönde abi. Haber61 de Sadi ile yola devam haberi yapmış. Devam ederse bence de büyük sıkıntı.

Yorum

• Bugun yarin netlesir beyler sabir. Tekke nin aciklamasi var gorusecegiz diye

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ersun gelsin. Genç bir takım kursun.

Yorum

• Sadi Hoca ile devam etme kararı çok büyük bir yanlıştır. Sadi Abi ile hiç bir şekilde ileri gitme şansımız yok. İnşalllah haberler doğru değildir.

Yorum

• Şu tüzüğü de değiştirelim artık.Aralıkta seçim olursa böyle karmaşa yaşanır işte.Seçim Mayıs da olsa hocayı rahat bulurduk.Bu zamanda hocayı doğru bulmak çok zor.Benim için sene sonunda bizi avrupa ligine götürecek hoca bulsunlar kafi.Gerisine mayıs da bakarız.
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun gelsin. Genç bir takım kursun.
                                Genc takim kurmak yine masraf öyle sil bastan yaritalacak bir takimimiz yok... sol bek stoper sag acik forvet... motive edilse sol bek bile yeter
                                Onur
                                Cavanda aykut douglas ?
                                Ekici mbia okay marin
                                Ndoyr cardozo
                                Esteban yusuf besir abdulkadir erkan yumlu aytac özer 19 topcumuz var yeter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X