Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bencillik konusunda fırçayı atan gökdenizle yattara olunca gelde gülme komik bi haber
    asparagas bi habere benziyor
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Evet dün Ceyhun bir kaç pozisyonda paz vermedi. Ama olur böyle şeyler. Bunların tartışılması yanlış. Maşallh diyelim. İnşallah Beşiktaşıda yeneriz.

Yorum

• gÖKDENIZDEN DAHA BENCILI VARMI?? BENCE KISKANCLIKDAN ÖTE BIR DURUM DEGIL!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• TRABZON BÜYÜK TAKIM OLDUĞUNU HATIRLATTI

Rıdvan Dilmen

Tarih: 18.02.2007 Saat: 19:23:20 (333 okuma)

Trabzonspor Denizlispor maçını kazanınca Antep maçının anlamı oldu.
          Skor enteresan(3-4) olsa da Trabzonspor maçtan 3 puanla ve avantajlı olarak ayrıldı.

Maçın başında çizgi halinde savunma yapan ve bunu zaman-zaman orta alana kadar çıkaran Trabzonspor 2 erken gol bularak büyük avantaj yakaladığı maçta ilk yarıyı bu skorla bitirseydi farka gidebilirdi. Ama üst üste yenilen goller rakibi maça ortak etti.

Duran toptan ikinci golü buluyorsun ama duran toptan gol yiyorsun. Bana göre Trabzonspor’da en önemli eksiklik bu gözüktü.

Trabzonspor artık pozisyon üretmekte zorlanmıyor. Trabzon takımı ligin ilk devresindeki Trabzon’a göre çok olumlu. Ancak gereksiz pozisyonlar veriyor. Bu, şu anki en önemli olumsuz gelişme. Beşiktaş maçında buna dikkat..

Umut’un ikinci yarıdaki çıkışı devam ediyor. Fizik gücü yerinde. Yattara için şunu söylemek isterim. Yüzde yüz futbolcu..
          Ceyhun’un takıma katkısı var ama diriplinglerini yaparken Gökdeniz, Yattara ve Umut’un koşularında topu geç kullanıyor. Bu da özellikle Gökdeniz’in oyundan düşmesine neden oluyor. Gökdeniz maçta o kadar doğru koşular yaptı ki, işte o anda Gökdeniz’i topla buluştursa birkaç pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalabilirdi.

Dünkü maçta devamlılık açısından çok önemliydi. Trabzonspor’un büyüklüğünü hatırlatması açısından önemliydi.
          Şimdi hissediyorum, başkan, taraftar ve en önemlisi Ziya Doğan gözünün bir ucuyla
          bakıyor ve şöyle diyorlar, ‘Acaba Beşiktaş’ı yenersek yukarıları zorlayabilir miyiz?

Bugünleri görmek, Trabzon camiası için önemli. Ama, enkazken bir takıma sahip çıkmak, o takımı 6 kez yenildiğinde desteklemek var ki, bunu hiçbir kulübün taraftarı yapamıyor.
          Trabzonspor takımı, sahiplenme duygusu üst düzeyde olan bir taraftara sahip olduğu için şanslıdır.
          Denizli maçı skor ve keyif açısından mükemmel oldu. Ama dikkat diyorum! Trabzonspor
          her zaman yediği 3 golün altından kalkamayabilir.

takagazete.com
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Cnnturk'te Manşet programında "Futbol'da Şiddet" konusu tartışılıyor. Telefonda bilirkişi konuşuluyor. Ekranda da olaylar gösteriliyor. Olayların olduğu kareler de Feybe, gs bjk var. Ama olay olmayan bir karede de Trabzonspor taraftarı atkısını açmış. Atkıda "Trabzonlu Gençler" yazıyor. Ama olay yok taraftar sadece kameraya atkılarını gösteriyor. Bütün o olay dolu karelerin arasında olay olmayan tek karede Trabzonspor taraftarı var. Adımız çıkmış 9a inmez 8e mi desem? Çok üzücü. Medya önyargılı bize karşı
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 19.02.2007, 17:30.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hürriyet gazetesinin bugünkü spor sayfasında(ege bölgesindeki baskı) trabzonspora ayırdığı köşede şu ifade vardı.

" umutun ofsaytrtan attığı golle trabzonspor galip geldi."

Ne denirki bunlara.
              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hürriyet gazetesinin bugünkü spor sayfasında(ege bölgesindeki baskı) trabzonspora ayırdığı köşede şu ifade vardı.

Ne denirki bunlara.
                ankarada aynı yazı vardı..sabah sabah bizi sınırlendırmek için ugrasmıslar..
                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ankarada aynı yazı vardı..sabah sabah bizi sınırlendırmek için ugrasmıslar..
                  Bide ofsayt olan kim orda onu anlamadım. Evet umutun ilk pozisyonu ofsayt da top sağa yattaraya veriliyor. Umut yattara kendini topla geçene kadar geri gitti sonra hareketlenip golü attı. Bence derslik bir pozisyon. Gözümle gördüm
                  HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar Unal Karamanin durumunu bilen varmi?

Ben googledan arattirdim bisey cikmadi.
                    Ünal Karaman açılışa katıldı..

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman, Beylikdüzü'nde Akçaabat Köftecisi'nin açılışına katıldı..

19 Şubat 2007, 17:00
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRABZON BÜYÜK TAKIM OLDUĞUNU HATIRLATTI

Rıdvan Dilmen

Tarih: 18.02.2007 Saat: 19:23:20 (333 okuma)

Trabzonspor Denizlispor maçını kazanınca Antep maçının anlamı oldu.
                      Skor enteresan(3-4) olsa da Trabzonspor maçtan 3 puanla ve avantajlı olarak ayrıldı.

Maçın başında çizgi halinde savunma yapan ve bunu zaman-zaman orta alana kadar çıkaran Trabzonspor 2 erken gol bularak büyük avantaj yakaladığı maçta ilk yarıyı bu skorla bitirseydi farka gidebilirdi. Ama üst üste yenilen goller rakibi maça ortak etti.

Duran toptan ikinci golü buluyorsun ama duran toptan gol yiyorsun. Bana göre Trabzonspor’da en önemli eksiklik bu gözüktü.

Trabzonspor artık pozisyon üretmekte zorlanmıyor. Trabzon takımı ligin ilk devresindeki Trabzon’a göre çok olumlu. Ancak gereksiz pozisyonlar veriyor. Bu, şu anki en önemli olumsuz gelişme. Beşiktaş maçında buna dikkat..

Umut’un ikinci yarıdaki çıkışı devam ediyor. Fizik gücü yerinde. Yattara için şunu söylemek isterim. Yüzde yüz futbolcu..
                      Ceyhun’un takıma katkısı var ama diriplinglerini yaparken Gökdeniz, Yattara ve Umut’un koşularında topu geç kullanıyor. Bu da özellikle Gökdeniz’in oyundan düşmesine neden oluyor. Gökdeniz maçta o kadar doğru koşular yaptı ki, işte o anda Gökdeniz’i topla buluştursa birkaç pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalabilirdi.

Dünkü maçta devamlılık açısından çok önemliydi. Trabzonspor’un büyüklüğünü hatırlatması açısından önemliydi.
                      Şimdi hissediyorum, başkan, taraftar ve en önemlisi Ziya Doğan gözünün bir ucuyla
                      bakıyor ve şöyle diyorlar, ‘Acaba Beşiktaş’ı yenersek yukarıları zorlayabilir miyiz?

Bugünleri görmek, Trabzon camiası için önemli. Ama, enkazken bir takıma sahip çıkmak, o takımı 6 kez yenildiğinde desteklemek var ki, bunu hiçbir kulübün taraftarı yapamıyor.
                      Trabzonspor takımı, sahiplenme duygusu üst düzeyde olan bir taraftara sahip olduğu için şanslıdır.
                      Denizli maçı skor ve keyif açısından mükemmel oldu. Ama dikkat diyorum! Trabzonspor
                      her zaman yediği 3 golün altından kalkamayabilir.

takagazete.com
                      helal olsun ya rıdvan dilmenden bunları duymak güzel bişey geçen haftada ntv de trabzonsporun büyüklügünü kimseyle tartışmam demişti gözlerim yaşardı yani bişeyi merak ettim bu taka gazetesi karadenizde çıkan bi gazete degilmi? rıdvan dilmenin bizle ne işi var??
                      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                      **ARSİNLİ AKREP**
                      **61*77**

Yorum

• rıdvan haklı da biz pozisyon vermiyorduk neden gene vermeye başladık anlamak güç

ben bunda hüseyin in sarı kart sınırında olmasına bağlıyorum

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rıdvan haklı da biz pozisyon vermiyorduk neden gene vermeye başladık anlamak güç

ben bunda hüseyin in sarı kart sınırında olmasına bağlıyorum
                          olabilir hic aklima gelmemisti, gökdenizde ondan belkide form düsüklügü yasadi, bari su bjk macinda problem yapmasalarda önümüzdeki 3 maci kayipsiz atlatsak

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cnnturk'te Manşet programında "Futbol'da Şiddet" konusu tartışılıyor. Telefonda bilirkişi konuşuluyor. Ekranda da olaylar gösteriliyor. Olayların olduğu kareler de Feybe, gs bjk var. Ama olay olmayan bir karede de Trabzonspor taraftarı atkısını açmış. Atkıda "Trabzonlu Gençler" yazıyor. Ama olay yok taraftar sadece kameraya atkılarını gösteriyor. Bütün o olay dolu karelerin arasında olay olmayan tek karede Trabzonspor taraftarı var. Adımız çıkmış 9a inmez 8e mi desem? Çok üzücü. Medya önyargılı bize karşı

İstanbul mesyası bizi iyi olarak görürse o zaman korkun vardır o işte bir şey diye. Demek durum normal boşverin...

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gÖKDENIZDEN DAHA BENCILI VARMI?? BENCE KISKANCLIKDAN ÖTE BIR DURUM DEGIL!
                              Bu çocuk kimseden çekmedi taraftardan çektiği kadar. Ceyhuna nasıl sahip çıkılıyorsa bunada öyle sahip çıkılsın.Rıdvanın yazısında var Ceyhun gökdeniz diyaloğu...

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hürriyet gazetesinin bugünkü spor sayfasında(ege bölgesindeki baskı) trabzonspora ayırdığı köşede şu ifade vardı.

Ne denirki bunlara.
                                İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bide ofsayt olan kim orda onu anlamadım. Evet umutun ilk pozisyonu ofsayt da top sağa yattaraya veriliyor. Umut yattara kendini topla geçene kadar geri gitti sonra hareketlenip golü attı. Bence derslik bir pozisyon. Gözümle gördüm
                                o pozisyonun tekrarını izleyemedim ama gördüğüm kadarı ile topa denizlili oyuncu vurdu top bizim oyuncuya çarpıp yattaraya geldi.
                                ben böyle gördüm.ama tam emin değilim.

ikiside topa hamle yaptı denizlili oyuncu vurdu bizimkinden top yattaraya geldi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X