İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Eger bir futbolcu, oynanan oyuna ayak uyduramiyorsa, ayaklari yerine cenesini cali$tirir, Okan Buruk oynayabilecek durumda olsa gs yi secerdi bundan emin olun, kariyerinin sonuna gelmi$ oyunculardan care bekliyorsaniz, sizde yönetim gibi basit dü$ünüyorsunuz demekki, o zaman onlarida ele$tirmeyin, aldiklariyla yetinin. Okan futbol hayati boyunca yapmadigi cirkeflikleri bu sene bjk da yapti, sakin hirsindan yapti demeyin, caresizliginden yapti.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
-
[img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-19.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-20.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-21.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-22.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-23.jpg[/img]Lazaroni Trabzon?a geldi
Teknik
Direktörümüz Sebastiao Lazaroni, iki yardımcısı Carlito Macedo ve Jonas
Sampaio ile birlikte akşam saatlerinde THY?ye ait uçak ile Trabzon'a
geldi.

Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lazaroni, bugün
Başkanımız Nuri Albayrak ile bir araya gelerek iyi bir ekip kurmak için
kafa kafaya verdiklerini belirterek, "UEFA'da ve ligde Trabzon şehrini
ve Trabzonspor taraftarını iyi temsil edebilecek bir ekip kurmaya
çalışıyoruz. İki yardımcım ile birlikte Trabzon'a geldim. Önümüzdeki
günlerde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Almanya kampımız var. Bu kamp
çalışmasında önce burada efor ve kan testleri yapılacak. Lige hazır bir
şekilde tam anlamıyla girmek istiyoruz" dedi.
Mevcut kadroyu güçlendirmeleri gerektiğini söyleyen Lazaroni,
"Bunun içinde zaten yönetim kurulu birkaç tane yerli oyuncu aldı. İyi
yerli oyuncu bulunması durumunda yine takıma kazandırılabilir. Yabancı
oyuncu takviyesi de yapılması lazım. Tek amaç daha güçlü bir ekip
kurabilmek. Şu an için transferde bir isim söyleyemeyeceğim. Çünkü bir
sürü alternatifler var. Takımda eksik gördüğüm yerlerle ilgili olarak
ise bir kaç gün sabredelim bunu hep birlikte göreceğiz" şeklinde
konuştu.
Sahada savaşan ve terini son damlasına kadar akıtan bir ekip
kuracaklarını ifade eden Sebastiao Lazaroni, ?Brezilya?da transfer
çalışmaları ile ilgili olarak girişimlerim oldu. Bu konuda çalışmalar
yaptım. Bu çalışmalarım daha sonuçlanmadı. Çalışmalarımız sürüyor"
dedi.

vallah ben bu adamlardan korktun ya. Futbol adami mi yoksa mafia babalari mi?
[img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-9.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-10.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-11.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-12.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-14.jpg[/img][img]file:///D:/Dokumente%20und%20Einstellungen/Besitzer/Desktop/220606lazaroni3.jpg[/img]
[img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-15.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-16.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-17.jpg[/img][img]file:///D:/DOKUME%7E1/Besitzer/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-18.jpg[/img]
Edited by: Tomas Jun
Yorum
-
İlk olarak lazman tarafından gönderildihirvatlar gidiyo ya..Turnuvanin en iyi takimlarindan biri eleniyor....[img]smileys/smiley19.gif[/img]
turnuvanin en iyi takimlarindan biri olsa en azindan japonlari yenerlerdi.. üzülme arkadas....
Yorum
-
İlk olarak ismet61 tarafından gönderildiEger bir futbolcu, oynanan oyuna ayak uyduramiyorsa, ayaklari yerine cenesini cali$tirir, Okan Buruk oynayabilecek durumda olsa gs yi secerdi bundan emin olun, kariyerinin sonuna gelmi$ oyunculardan care bekliyorsaniz, sizde yönetim gibi basit dü$ünüyorsunuz demekki, o zaman onlarida ele$tirmeyin, aldiklariyla yetinin. Okan futbol hayati boyunca yapmadigi cirkeflikleri bu sene bjk da yapti, sakin hirsindan yapti demeyin, caresizliginden yapti.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Neden Okan Buruk'a bu kadar karsisiniz? Adamin kariyeri ortada. Sanki Okan Buruk kalitesinde 25 oyuncumuz var da kadroda ise yaramaz muamelesi görüyor. 11'e giremezse yedek bekler, ama bu kalitede bedava oyuncu kaçirilmaz.
Basit düsündügümü sanmiyorum. Okan Inter'de sakatlanmasaydi belki de hala orda oynuyor olacakti. Besiktas'ta ise oynayamayisinin sebebi baska.
Evvelki sezon futbolculara yönetim sözlesmelerindeki ücretlerinde büyük indirimler dikte ettirdi. Bir tek Okan bunu kabul etmedi. Hakki olan sözlesmenin uygulanmasini talep etti. Sirf o yüzden mecbur kalinmadikça kadroya dahi alinmadi. 2 3 maç oynamayan futbolcularin ilk çiktigi maçta ne derece aciz durumlara düstügünü düsünürsek neredeyse 1 sezon oynatilmamis bir futbolcuyu son maçlarina göre degerlendirmek yanlis olur. Okan agabeyligiyle, ortasahanin ortasi ve sag kanadinda oynayabilmesiyle, top çalmasiyla, presiyle, top dagitimiyla çok yararli olabilecek bir oyuncudur. Aksine, hayallerle yetinmek yerine gerçeklerle yasamayi tercih ederim. Okan gelirse futbol bilgisiyle ve yetisiyle çok faydali olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
MURAT'A KARSILIK ALI GÜZALDAL

ALI IMZALIYOR Trabzonspor yönetiminin Fenerbahçe'nin devreden
çikmasiyla Sali günü isini bitirdigi Murat Ocak için Istanbul
Büyüksehir Belediyespor'a genç golcü Ali Güzeldal'i [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img] ve bir miktar para
verdi. Bugün Istanbul'da Büyüksehir Belediyespor ile sözlesme
imzalayacak olan Ali Güzeldal'in yaninda Murat Ocak da yer alacak.
Milli oyuncu Murat Ocak, daha sonra Trabzon'a gelip Bordo-Mavili takim
ile sözlesme imzalayacak. Milli Takim kampinda bulunmasi nedeniyle
sezonu geç kapatan Murat Ocak'in kendi istegi dogrultusunda Trabzon'da
ki çalismalara katilabilecek.
Bu yönetim ne yapiyor yaa. Ali Güzeldal [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img] Umarim dogru haber degildir.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Viya tarafından gönderildi

ALI IMZALIYOR Trabzonspor yönetiminin Fenerbahçe'nin devreden çikmasiyla Sali günü isini bitirdigi Murat Ocak için Istanbul Büyüksehir Belediyespor'a genç golcü Ali Güzeldal'i [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img] ve bir miktar para verdi. Bugün Istanbul'da Büyüksehir Belediyespor ile sözlesme imzalayacak olan Ali Güzeldal'in yaninda Murat Ocak da yer alacak. Milli oyuncu Murat Ocak, daha sonra Trabzon'a gelip Bordo-Mavili takim ile sözlesme imzalayacak. Milli Takim kampinda bulunmasi nedeniyle sezonu geç kapatan Murat Ocak'in kendi istegi dogrultusunda Trabzon'da ki çalismalara katilabilecek.
Bu yönetim ne yapiyor yaa. Ali Güzeldal [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img] Umarim dogru haber degildir.
Imkansiz. Umarim dogru degildir. Veya kelime oyunu. Kiralik vermislerdirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Viya tarafından gönderildi

ALI IMZALIYOR Trabzonspor yönetiminin Fenerbahçe'nin devreden çikmasiyla Sali günü isini bitirdigi Murat Ocak için Istanbul Büyüksehir Belediyespor'a genç golcü Ali Güzeldal'i [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img] ve bir miktar para verdi. Bugün Istanbul'da Büyüksehir Belediyespor ile sözlesme imzalayacak olan Ali Güzeldal'in yaninda Murat Ocak da yer alacak. Milli oyuncu Murat Ocak, daha sonra Trabzon'a gelip Bordo-Mavili takim ile sözlesme imzalayacak. Milli Takim kampinda bulunmasi nedeniyle sezonu geç kapatan Murat Ocak'in kendi istegi dogrultusunda Trabzon'da ki çalismalara katilabilecek.
Aliyi veren yönetime ,ilktepkimi gösterir ve bunu eyleme geçiririm.
Gerçekligini bir ögreneleim.
Bu kadar diyorum.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Hadi canim yaa Ali güzeldal ne kokar ne bulasir ,Bence ali güzeldal Trabzonspor gibi büyük bir taskimn yükünü tasiyip yildiz olabilecek birisi degil.Lütfen arkadaslar ya evet Tayfun gecen sezon bize cok sac bas yoldurdu ama o kadar da hakkini yemeyelim genc milli takimin degismez elemanlarindan biri olan Tayfunu bu kadar koaly harcamayalim.
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak ismet61 tarafından gönderildiEger bir futbolcu, oynanan oyuna ayak uyduramiyorsa, ayaklari yerine cenesini cali$tirir, Okan Buruk oynayabilecek durumda olsa gs yi secerdi bundan emin olun, kariyerinin sonuna gelmi$ oyunculardan care bekliyorsaniz, sizde yönetim gibi basit dü$ünüyorsunuz demekki, o zaman onlarida ele$tirmeyin, aldiklariyla yetinin. Okan futbol hayati boyunca yapmadigi cirkeflikleri bu sene bjk da yapti, sakin hirsindan yapti demeyin, caresizliginden yapti.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Neden Okan Buruk'a bu kadar karsisiniz? Adamin kariyeri ortada. Sanki Okan Buruk kalitesinde 25 oyuncumuz var da kadroda ise yaramaz muamelesi görüyor. 11'e giremezse yedek bekler, ama bu kalitede bedava oyuncu kaçirilmaz.
Basit düsündügümü sanmiyorum. Okan Inter'de sakatlanmasaydi belki de hala orda oynuyor olacakti. Besiktas'ta ise oynayamayisinin sebebi baska.
Evvelki sezon futbolculara yönetim sözlesmelerindeki ücretlerinde büyük indirimler dikte ettirdi. Bir tek Okan bunu kabul etmedi. Hakki olan sözlesmenin uygulanmasini talep etti. Sirf o yüzden mecbur kalinmadikça kadroya dahi alinmadi. 2 3 maç oynamayan futbolcularin ilk çiktigi maçta ne derece aciz durumlara düstügünü düsünürsek neredeyse 1 sezon oynatilmamis bir futbolcuyu son maçlarina göre degerlendirmek yanlis olur. Okan agabeyligiyle, ortasahanin ortasi ve sag kanadinda oynayabilmesiyle, top çalmasiyla, presiyle, top dagitimiyla çok yararli olabilecek bir oyuncudur. Aksine, hayallerle yetinmek yerine gerçeklerle yasamayi tercih ederim. Okan gelirse futbol bilgisiyle ve yetisiyle çok faydali olur
Okan`in aldigi parada 1,4 milyondan, 700 bin euroya düsürüldü.
Kaldiki ben Eziklerden dislanmis hicbir oyuncuyu takimda görmek istemem. Zafer Biryol, Murat Hacioglu gibi Trabzonspor`u secmeyip, eziklere giden hicbir futbolcuyuda takimimda görmeye tahammül edemem.
Ikincisi Emrah, Volkan gibi bu formanin degerini bilemeyenleride takimimda istemem. Her Trabzonspor formasini giyen oyuncu bunun bilincinde olmasi gerekir. Oyuncular bugünü degil, yarini iyi düsünmeliler.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum