Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'dan açıklama: Middlesbrough ile nezaketen görüştük
    Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Gökdeniz Karadeniz'i satmak istemediklerini belirterek, İngiltere'nin Middlesbrough Kulübü yöneticileriyle nezaketen bir görüşme yaptıklarını söyledi.
    Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tuncay'ın transfer olduğu İngiliz kulübü yetkililerinin İstanbul'a geldiğini ve kulüp başkanı Nuri Albayrak'tan görüşme talep ettiklerini belirterek, ''Başkanımız da bu görüşme için beni görevlendirdi. İngiltere'den geldikleri ve kulüp yetkilisi oldukları için onlarla nezaketen bir görüşme yaptım'' dedi.
    Görüşmede Gökdeniz'i satmayacakları yönündeki düşünceleri İngiliz kulübünün yetkililerine hemen ilettiklerini ifade eden Başer, ''Dolayısıyla herhangi bir pazarlık olmadı. Fiyat söylenmedi. Gökdeniz'e talip olacak kulüpler varsa da bu görüşmeyi dikkate alsınlar. Gökdeniz'i satmak istemiyoruz. Bundan sonra nezaketen de olsa görüşme yapmayacağız'' diye konuştu.

Milliyet

Yorum

• Gökdeniz transferi için yetkiyi kulübüne bıraktı...
      Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, ''Transferimde karar mercisi ben değilim, kulüptür'' dedi.
      Gökdeniz, İngiltere'nin Newcastle United ve Middlesbrough kulüplerinden transfer önerileri aldığı şeklindeki haberler üzerine www.medyatrabzon.com sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile sözleşmesinin devam etiğini belirterek, şu anda tatil yapıp bir yılın yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştığını kaydetti.
      Transfer konusuna fazla değinmek istemediğini ifade eden Gökdeniz, ''Çünkü benim Trabzonspor ile olan sözleşmem devam ediyor. Transfer tekliflerinin geldiğini ben de duydum ve öğrendim. İnanın detayını bilmiyorum. Sonuçta bu konuda karar mercisi ben değilim, kulüptür. Kulübün menfaatleri neyse yönetim ona karar verir'' dedi.
      Kulübün önemli oyuncularından biri olduğunu belirten Gökdeniz, şöyle devam etti:
      ''Üstelik ekonomik olarak katkı sağlayacak bir oyuncuyum. Benim transferim kulübe önemli bir gelir sağlayacaksa elbette giderim. İngiltere ligi önemli bir lig. O ligde oynayacak ilk Trabzonlu olma unvanını almak isterim. Orada Trabzonspor'u, Trabzon'u temsil etmiş olacağım. Eğer bu transfer gerçekleşirse 61 numaralı formayı orada da giyerim. Ama dedim ya transferle ilgili kararı yönetim verecek, ben değil.''

SAYİTOĞLU: ''GÖRÜŞME YOK''
      Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ise 2009 yılına kadar sözleşmeleri süren Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti.
      Gökdeniz konusunda kimse ile bir masaya oturmadıklarını ifade eden Sayitoğlu, ''Hep duyumlar var. Gelen resmi bir teklif yok'' dedi.
      Daha önce yıldız oyuncuları satmayacaklarını açıkladıklarını vurgulayan Sayitoğlu, ''Daha önce ne dediysek aynısı geçerli'' diye konuştu.

Milliyet

Yorum

• Helal Kasimpasa'ya

Kasımpaşa'ya 4 gurbetçi!

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa, kadrosuna 4 gurbetçi oyuncuyu dahil etti. Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hollanda Birinci Ligi takımlarından Ajax'tan Murat Yıldırım, Almanya Birinci Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'dan Mehmet Akgün, Almanya İkinci Ligi takımlarından Essen'den Barbaros Barut ve Greutherfürth'ten de Ali Yetkin'i kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Mehmet Akgün icin Kasimpasa ile kiran kirana gecen transfer pazarligindan hüzünle ayrildik
        En son FANATIK61 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 18:03.
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• TS'ye Başkan Ol Baskısı

Trabzonspor'un önde gelen isimleri Başkan olması için Usta'ya baskı yapıyor
          Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta'ya adaylık baskısı.

Arsinspor eski kulüp başkanı ve TFF yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten İbrahim Usta'ya Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulda başkan adayı olması için baskı yapıldığı öğrenildi.

Trabzonspor'da en son yapılan Olağanüstü Genel Kurulda adaylık için ismi gündeme gelen ancak, kendisini hazır his etmediği için yapılan baskıları geri çeviren Usta, Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulda oluşan baskılar nedeni ile nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Arsinspor'u zor şartlar altında ikinci lige çıkararak spor kamuoyunun büyük takdiri toplayan İbrahim Usta'nın Trabzonspor camiasında başarılı iş adamı kimliği ile de tanınıyor.

Trabzonspor'da daha önce yöneticilik yapmış ve bordo-mavili camianın önde gelen isimlerinin de İbrahim Usta'ya başkan adayı olması için baskı yaptığı öğrenilirken, halen daha TFF yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Usta'ının önümüzdeki günlerde kendisine aday olması için yapılan baskılar nedeni ile bir açıklamada bulunması bekleniyor.

Yorum

• Galiba Çağdaş(?)

Telekız Pazarlığındaki oyuncu kim..?

Emniyetin yaptığı bir soruşturmada, Trabzonspor ’lu futbolcu Ç’nin kadın ticaretinden sabıkalı Mustafa adlı kişi ile yaptığı telefon görüşmesi ilginç diyaloglarla dolu.. Yurtdışından getirdikleri fotomodel kızların pasaportlarına el koyarak İstanbul’da erkeklere pazarladıkları iddia edilen şebekeyle ilgili soruşturma kapsamında hazırlanan fezlekede, aralarında şebekenin lideri olduğu ileri sürülen Volodymyr R.’nin de bulunduğu 19 kişi hakkında “insan ticareti yapmak”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “örgüte üye olmak”, “örgüte bilerek yardım etmek”, “ fuhuş a aracılık etmek” suçlarından 11 yıldan 22 yıla kadar değişen hapis cezaları istendi.

İşte o konuşmalar
            --------------------------------------
            24.02.2007 Saat: 13.09
            Mustafa (Kadın satıcısı): Almanya’dan Türk bir kız geldi. Almanya 2005 Playboy güzeli. İstersen Salı günü gönderebilirim sana.

Futbolcu Ç.: Pazar günü Konya maçım var. Pazar günü maçtan sonra olur.

04.03.2007 Saat: 23.25
            Futbolcu Ç: Trabzon’dayım. Şehir dışına çıkmam yasak.

Mustafa: Kız elimde. Ama senin için bir şey yapamam. Beş posta ...tım.

Futbolcu Ç.: Tamam anlatma. Zaten bunalıma girdim. Kaç gündür buna konsantre olmuştum.
            En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 00:25.

Yorum

• Nuri Albayrak, Carle ile görüşecek

Trabzonspor'un uzun zamandır aradığı 10 numara özlemi son buluyor. Fenerbahçe Kulübü'nün transfer haberini yalanladığı Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle'nin, yarın İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve kurmayları ile bir araya geleceği öğrenildi.
              Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin de görüşeceklerini doğruladığı 26 yaşındaki futbolcu, Newcastle Jets takımında forma giyiyor. 3 kez de Avustralya Milli Takımı'nın formasını giyen Carle için Trabzonspor'un eski kalecisi Petkovic'in de görüşünün alındığı öğrenildi. Petkoviç' in, "Alınması gereken bir futbolcu" diye rapor verdiği Carle'nin fiyatının da oldukça düşük olması, Trabzonspor'un bu transfere sıcak bakmasına neden oldu.
              Yarın gerçekleşecek transfer görüşmesinden Başkan Nuri Albayrak'ın oldukça umutlu olduğu belirtilirken, teknik direktör Ziya Doğan'ın da futbolcuya sıcak baktığı öğrenildi...

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Trabzonspor Nick Carle'i İstanbul'a getirdi

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Avusturalyalı oyuncu Nick Carle'nin İstanbul'a geldiği bildirildi.

İstanbul'a akşam saatlerinde gelen Nick Carle ve menajeri ile bordo-mavili yöneticiler bir görüşme yaptı. Görüşmede tarafların büyük oranda anlaştığı ve yarın son bir görüşmeden sonra transferin netlik kazanacağı belirtildi. Avusturalya'da geçen sezon yılın futbolcusu seçilen Nick Carle'nin Newcastle Jets Takımında 10 numaralı formayı giydiği kaydedildi.
                AA

Yorum

• Trabzonspor'un, adı Fenerbahçe ile de anılan Avustralyalı Nick Carle ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Avusturalyalı oyuncu Nick Carle, bordo-mavili yöneticilerle görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

Nick Carle ve menajeri ile bordo-mavili yöneticiler bir görüşme yaptığı ve tarafların büyük oranda anlaştığı belirtildi. Transferin bugün yapılacak son bir görüşmeden sonra netlik kazanacağı belirtildi.

Avusturalya'da geçen sezon yılın futbolcusu seçilen Nick Carle'nin Newcastle Jets Takımında 10 numaralı formayı giydiği kaydedildi.
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• F.Bahçe'ye niyet Trabzon'a kısmet

F.Bahçe'ye niyet Trabzon'a kısmet

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile görüştü. Başkan Albayrak'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşmede maddi konular ele alınırken, Carle ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Carle'ye daha önce faks aracılığıyla 3 yıllık ön sözleşme imzalattırıldığı öğrenilirken, futbolcunun transferiyle ilgili küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Avustralyalı oyuncunun transferi, yarın yapılacak görüşmelerin ardından netlik kazanacak. Trabzonspor, Carle'nin transferi ile uzun süredir sürdürdüğü 10 numara arayışına da son verdi. Mevcut yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yönetim, elindeki futbolcuları düşük bonservis ücretleriyle gönderip, Carle ve Jabi'yi renklerine katmayı planlıyor.

15.06.2007
                    Kaynak : DHA

Yorum

• Trabzon'un kamp programı değişti

Trabzonspor'un 20 Haziranda Bolu'nun Gerede ilçesinde başlayacak kampına, milli ve sakatlığı süren oyuncuların haricindeki as kadronun da katılacağı bildirildi. Teknik direktör Ziya Doğan ile kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın dün akşam bir araya geldiği ve kamp programında değişikliğe gidildiği öğrenildi.
                      Trabzonspor'un 20 Haziranda Gerede'de başlayacak kampına milli oyuncular Hüseyin, Gökdeniz, Stepanov, Yattara ve Jabi, sakatlıkları bulunan Musa ve Risp ile özel nedenlerinden dolayı izin verilen Ceyhun'un katılmayacağı belirtildi.
                      Milli oyuncu Umut ile yeni transferler Serkan ve Adnan'ın da kamp kadrosunda yer alacağı öğrenildi.
                      Daha önceki programa göre Trabzonspor'un, 20 Haziranda yapılacak kampının 23 genç ve 5 yabancı oyuncudan oluşacağı, bu kadroyla İntertoto Kupası'nda mücadele edeceği açıklanmıştı.
                      Trabzonspor'un, UEFA İntertoto Kupası'nda as kadrodaki futbolculardan yararlanacağı ve bazı genç oyuncuların da bu kadroya ilave edilebileceği öğrenildi.
                      Kamp programının ve detaylarının ise bu akşam tam olarak netleşerek açıklanacağı belirtildi.

15.06.2007
                      Kaynak : AA

Yorum

• İsveç'te 11. sırada

İRFAN KURTULMUŞ / Kopenhag
                        İsveç gazeteleri, Linderoth'un, coşkulu bir şekilde karşılanmasını manşetlere taşıdı. Expressen, "Linderoth Türkiye'ye indiğinde kaos" başlığını atarak İsveç Milli Takımı kaptanının, İstanbul'a iner inmez Türkiye'deki ateşli futbol kültürüyle tanıştığını yazdı. Haberde, "Hayalindeki maaş" başlığı altında ünlü oyuncunun yıllık 10 milyon İsveç kronu (yaklaşık 1.1 milyon euro) alacağına dikkat çekildi. Linderoth'un bu paranın 450 bin euroluk kısmını peşin olarak aldığı da vurgulandı.
                        Yurt dışında oynayan İsveçli futbolcuların yıllık kazanç listesini yayınlayan gazete, Linderoth'u 11. sırada gösterdi. Trabzonspor'da forma giyen Fredrik Risp ise 1.4 milyon euro ile 7. basamakta yer aldı. Aftonbladet gazetesi, Linderoth'un İstanbul'da büyük coşkuyla karşılandığını yazdı ve bir dönem Fenerbahçe forması giyen Kennet Andersson'un, "O bir yıldız ve bu yüzden takımı Linderoth'dan çok şey bekliyor" sözlerine yer verdi. İsveç televizyonu SVT ise "Linderoth krallar gibi karşılandı" yorumunu yaptı.

Vaybe Risp e ne kadar çok para veriyormuşuz

Yorum

• Adnan 25 numarayı giyecek

Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.

15.06.2007 15:43:00
                          Kaynak: Resmi Site

Yorum

• Trabzonspor, Fenerbahçeli Uğur Boral’a teklif götürmeye hazırlanıyor

TRABZONSPOR yönetimi, İstanbul’a gelen Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile prensip anlaşmasına varırken, bu futbolcu hakkındaki son kararı, kasetlerini incelemeye alan teknik direktör Ziya Doğan verecek. Sol kanat için de arayışlara giren bordo mavililer Fenerbahçeli Uğur Boral’a kanca attı. Kale için teklif yapılan Dudek’ten ise cevap bekleniyor.
                            İsmi Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gidip gelen Avustralyalı futbolcu Nick Carle için Trabzonspor, son adımları atmaya hazırlanıyor. Dün akşam yapılan ön görüşmede futbolcu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilen Trabzonspor yönetiminin, son görüşmeyi yapmadan önce teknik direktör Ziya Doğan’ın sunacağı raporu beklediği öğrenildi. Doğan’ın futbolcunun kasetlerini incelemeye aldığı öğrenilirken, tecrübeli hocanın alternatif isimler üzerinde de durduğu belirtildi. Albayrak ve kurmaylarının Carle’nin kasetlerini izlediği ve bu futbolcuyu beğendiği vurgulandı. Bonservis bedeli 550 bin dolar olan Carle için yönetim son kararı yarın verecek. Trabzonspor yönetimi şu ana kadar bu transferi doğrulamazken, bazı yönetim kurulu üyeleri Carle’nin transferinin sonlandığını ancak yabancı kontenjanı sorunu çözülene kadar, resmi açıklama yapılmayacağını söylediler. Trabzonspor yönetimi şimdi Tomas Jun, Djokaj ve Musampa’yı gönderip, yeni transferler Kayseri Erciyesspor’dan Jabi ve Newcastle Jets takımından Nick Carle’ye yer açmanın planlarını yapıyor. Carle ile her konuda anlaşan yönetimin Avrupalı bir yıldız ismin peşinde olduğu bu futbolcunun alınması durumunda Carle’den vazgeçilebileceği açıklandı.

UĞUR BORAL’A TEKLİF HAZIRLIĞI
                            Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir'' diye açıklama yapmasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral’a teklif getirmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos ve Wederson’u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen yönetim, Serkan Balcı’dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor. Boral’ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği’nin genç sol kanat oyuncusu Eren’e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim, Ersun Yanal’ın “Veremem'' demesi üzerine transferden vazgeçmişti.

DUDEK’TEN CEVAP BEKLENİYOR
                            Kaleci arayışlarını da sürdüren Trabzonspor, daha önce teklifte bulunduğu Liverpool’un ikinci kalecisi Dudek’ten cevap bekliyor. Dudek’in yüksek fiyat istemesi üzerine bu oyuncudan vazgeçtiğini açıklayan yönetim, yeni bir teklif sundu. Dudek’in son kararını vermesini isteyen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobodilla ile de temasa geçti.
                            Öte yandan Trabzonspor’da ismi kiralık olarak gönderilecek futbolcular arasında geçen isimlerin, rahatsızlık duymamasını istemeyen Doğan’ın, bu futbolcuları arayarak, “Hepiniz bana lazımsınız, ben gidecek futbolcuların ismini vermedim. Siz rahat olun'' dediği öğrenildi.

Kaynak:Milliyet
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 16:35.

Yorum

• Trabzonspor H.Berlin ile oynayacak

Trabzonspor hazırlık kampı çerçevesinde Almanya'nın Hertha Berlin ekibiyle karşılaşacak. Alman ekibi Berlin'de Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark'da Trabzonspor ile 27 Haziran'da bir hazırlık maçı oynayacağını açıkladı.
                              15.06.2007
                              Kaynak : Sporx.com

Yorum

• Nick Carle'ye onay çıktı

Nick Carle'ye onay çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
                                Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.
                                KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce Gerede'de iki grup halinde yapmayı planladığı kampı tek döneme indirdi. Doğan, milli takım kamplarından yorgun dönen Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Risp, Yattara, sakatlıkları devam eden Risp, Stepanov ve Musa ile izinli olan Ceyhun dışındaki tüm futbolcuları 20 Haziran'da Gerede'ye davet etti.
                                Ziya Doğan, İnter Toto maçlarında gençlere şans vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım. Ancak Milli takım kampları nedeniyle yorgun olan ve sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Bu futbolcuları daha sonra kampa davet edeceğiz. Genç futbolcuların idman performansına göre İnter Toto için bir takım kuracağım. Eğer onların performansı beni memnun ederse bir iki takviye ile yine o futbolcu arkadaşlarımızla İnter Toto'da mücadele edeceğim. Ancak memnun etmezlerse As takım futbolcularnı da kadroya dahil edeceğiz. Ancak ben gençlere güveniyorum, onların da beni pişman etmeyeceğini biliyorum" dedi.

15.06.2007
                                Kaynak : DHA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X