TV de verilen habere göre mondragon sakatlandı
4 hafa kadar sahalardan uzak kalacak
süper Yaa
buda Ajans Haberi
Mondragon şoku!
Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray'da, maçın ardından konuşan Galatasaray kalecisi Mondragon, karşılaşmanın son 4 dakikasını zor geçirdiğini ifade ederken, durumunun MR'dan sonra belli olacağını ama 4-6 hafta oynayamayacağını tahmin ettiğini ifade etti.
macta son dakıkalarda uzun bır atıs kullandı.top kontra atak olarak gerı dondu ama mondragon gerı kosamadı.ciddi bir sakatlıgı olabilir.
derbi demek büyük maç demek değildir aslında DERBİ MAÇ aynı şehrin iki takımı arasındaki müsabakaya derbi denir; örn:gençler b.- ankara g. gibi maçlarda derbidir dikkat edersen TRABZONSPOR umuzun rize veya samsunla yapacağı maçlarada kara deniz derbisi diyolar SAYGILARIMLA.
TFF veya MHK (tam hatırlamıyorum) tüzüğüne göre derbi; bir önceki sezonu ilk dört içersinde bitiren takımların birbiri ile yaptıkları müsabakalar derbi olarak geçiyor ve hakemlerde bu müsabakalardan farklı bir tarife ile ücret alıyor.
Ama genel olarak bilinen 4 büyüklerin veya il takımlarının birbiri ile yaptıkları maçlar derbi olarak belirtiliyor.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam."Dozer Cemil
Arkadaslar haftaya Okan Buruk , Ümit Karan cezali duruma düstü degilmi? Mondi de sakatmis. Eger dogruysa cok zevkli ve farkli bir mac olacak gibi.
Heyecanlandim simdi durup dururken.
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Arkadaslar haftaya Okan Buruk , Ümit Karan cezali duruma düstü degilmi? Mondi de sakatmis. Eger dogruysa cok zevkli ve farkli bir mac olacak gibi.
Bunların hepsi doğru...Zaten Konya maçı Gs maçından çok daha zor olacak...Konyayı geçtik mi, cinconu sileriz sahadan...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
tolga nın Gs deki halini görünce kesinlikle artık inanmaya başladım..
şehri hiçe sayıp trabzondan kaçan yerli hiçbir futbolcunun beli doğrulmuyor..
adamı şamar oğlanına çevirdiler resmen gs taraftarları...
2 sene önce bizdeyken tolga neydi.. şimdi ne...?
yazık.. kıymetini bilmiyorlar bazı şeylerin.. sonra kaybettiğini bulmak mümkün olmuyor...
arkadaşlar alişen iflas etti parasıda kalmadı ne yapsın böyle üzücü açıklamalar yaparak gündemde kalmaya çalışıyo hemde aziz yıldırım çelmeyi tktı alişene senin ekmeğini keserim dedi neden şimdi alişen azizin arkasından laf konuşmuyo geçenlerde aziz alişene ihala aldı verdi arkamdan konuşursam harcarım dedi.
Gercekten iyi oldu ama Fevzi'yi veya Aykut'uda kücümsememek lazim onlarda cok yetenekli kaleciler
tolga nın Gs deki halini görünce kesinlikle artık inanmaya başladım..
şehri hiçe sayıp trabzondan kaçan yerli hiçbir futbolcunun beli doğrulmuyor..
adamı şamar oğlanına çevirdiler resmen gs taraftarları...
2 sene önce bizdeyken tolga neydi.. şimdi ne...?
yazık.. kıymetini bilmiyorlar bazı şeylerin.. sonra kaybettiğini bulmak mümkün olmuyor...
Dogru. Ama bence Tolga'yi GS harcamadi. Tolga kendi kendini harcadi. Senol hoca Tolga'ya gitmeden demisti Avrupa'da basarili olmazsin diye Tolga dinlemedi hocasini gitti ve sonraki durumu malum. Shaktar'da yedek kaldi 4-5 macta bir oynadi. Senol hocanin dedigi gibi "Biz Tolga'yi kaybetmedik. Tolga bizi kaybetti"
söylemek istediğim de o zaten...
futbolculardan bahsediyorum bazı şeylerin kıymetini bilmiyorular derken..
küçük orhandan bu yana zaferler tamer tuna lar.. şimdi tolga...
bizdeyken el üstünde tutulup milli olanlar, değerini bilmeyip terk edince marizlenip geri geliyorlar..
Dogru. Ama bence Tolga'yi GS harcamadi. Tolga kendi kendini harcadi. Senol hoca Tolga'ya gitmeden demisti Avrupa'da basarili olmazsin diye Tolga dinlemedi hocasini gitti ve sonraki durumu malum. Shaktar'da yedek kaldi 4-5 macta bir oynadi. Senol hocanin dedigi gibi "Biz Tolga'yi kaybetmedik. Tolga bizi kaybetti"
saygilar
Kusura bakma da, hangi Avrupa???
Futbolculardaki bu sınırsız kompleks sonlanmadıkça daha çok burunları sürter öyle. Kendine bir hedef koy. "Çok para" de, "iyi takım" de, "dünyaca şöhret" de. Ama "Avrupa" ne yaw, böyle saçma sapan laf mı olur? İnsanın amacı nasıl körü körüne başka bir kıtada top oynamak olabilir? Koala değiliz ki biz Okaliptus'a bağımlıyız diye başka bir yeri kendimize hedef seçelim. Ne bileyim, operaya gidemiyorsun diye performansın mı düşüyor veya?
Hasılı, Tolga tam "tutturduğu" sırada "Avrupa" diye gide gide o dönem insanların dışarı çıkamadığı, becerip bir genel seçimi yapamadığı bir yere gitti. Ben o zaman kapasitesinin ne olduğunu az-çok anlamıştım, şu anki durumu sürpriz olmadı. Allah yolunu açık etsin, sanırım Giresunspor'la karyerine noktayı koyar...
Bizimde sınırda olan futbolcularımız var. Ceyhun , Gökdeniz ve Umut...ALLAH korusun üçüde önemli . Ne yalan söyliyim Ceyhun'dan korkuyorum. Daha kaç maçtır bizimle 4 sarı kart. Umarım kazasız atlatırız bu Konya maçını. Yoksa bence de gs kolay bizim için
Bizimde sınırda olan futbolcularımız var. Ceyhun , Gökdeniz ve Umut...ALLAH korusun üçüde önemli . Ne yalan söyliyim Ceyhun'dan korkuyorum. Daha kaç maçtır bizimle 4 sarı kart. Umarım kazasız atlatırız bu Konya maçını. Yoksa bence de gs kolay bizim için
inşallah bir sakatlık yaşamayız, özellikle cinconun panzehiri Gökdeniz dikkat etmeli. Umut ve Ceyhun itirazları yüzünden kart görüyorlar, dikkat ederlerse inşallah bir sıkıntı olmaz. Gökdeniz ise sinirlenir yaptığı gereksiz faullerle çok kart gördü, inşallah bugün tekrarlanmaz. ayrıca Ferhat da kart sınırında bunu nasıl atlarsınız
Gökdeniz, Ceyhun ve Umut’un yüksek performansıyla yüzü gülen Ziya Doğan, İbrahim Yattara ve Ömer Rıza’nın takıma dönüşüyle, formayı kime vereceğini şaşırdı!
Gökdeniz, Ceyhun ve Umut’un yüksek performansıyla yüzü gülen Trabzonspor Teknik Patronu, Yattara ve Ömer Rıza’nın takıma dönüşüyle, formayı kime vereceğini şaşırdı!
Ligde son 3 maçını galibiyetle kapatan, Türkiye Kupası’nda da yarı finalist olan Trabzonspor, bugün Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Atatürk Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak. Trabzonspor’da, cezalı Hüseyin ile birlikte sakatları süren Ersen Martin ve tedavi için İsveç’e giden Risp forma giyemeyecek. Bordo-Mavililerde, uzun süren sakatlık dönemi sonrası Ömer Rıza, Yattara ve Hasan Üçüncü ise maç kadrosuna alındı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın, Gökdeniz, Umut, Ceyhun, Yattara, Ömer Rıza gibi yıldızların hangisi kulübeye çekeceği merak konusu oldu. Tecrübeli hocanın, Umut’un arkasında Ceyhun ve Gökdeniz ikilisine görev vermesi, cezalı Hüseyin’in yerine de Ferhat’ı sahaya sürmesi bekleniyor.
Yorum