Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaragücü maçını Aytekin Durmaz yönetecek
    Takımımızın, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasın da Ankaragücü’yle Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacağı karşılaşmayı Aytekin Durmaz’ın yöneteceği açıklandı.
    MHK tarafından yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın diğer maçlarında görevli hakemler şöyle belirlendi:

16 MART CUMA:
    Konyaspor - Galatasaray: hakan Sivriselvi

17 MART CUMARTESİ
    Vestel Manisaspor-Sakaryaspor: Cüneyt Çakır
    Kayserispor-Antalyaspor: Frat Aydınus
    Denizlispor-Gençlerbirliği: Bülent Demirlek
    Trabzonspor-Ankaragücü: Aytekin Durmaz
    Ankaraspor-Sivasspor: Cemil Şenöz
    Gaziantepspor-Çaykur Rizespor: Bület Yıldırım
    Bursaspor-Fenerbahçe: Mustafa Kamil Abitoğlu

18 MART PAZAR
    Beşiktaş-Erciyesspor: Cem Deda
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Ya bu sakatlik nedir , hoca sevmedigi futbolculari gidip tekmekliyomudur nedir..
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• acaba ankaragücü macı için 11 kişilik kadro cıkıyomu

Yorum

• sakatlarla birlikte tahmini son durum..

-----------------Tolga------------------
          Ferhat-------Milan----Erdinç------Celaleddin
          ----------Hüseyin-------Ayman----------
          Yattara---------Ceyhun--------Gökdeniz
          -------------Ersen (Cem)----------------
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sizin gibiler yüzünden bu takım 23 yıldır şampiyon olamıyor zaten !Gökdeniz gibi bi adam satılır mı?hey gidi hey!
            maalesef bzizm gibiler yüzünden değil gökdeniz gibiler yüüznden, adam gitmek istiyor biz ne yapalım, kafası gitmekte olan adamın bize yararı olmaz, ümit karanı da galatasaray yolladı amaadam gs hastası olduğu için etti eyledi geldi geri ve neler yaptı, bizde onun haminin ünalın gibi adam lazım GDNZ gibi değil. . .

Yorum

• ya da

-----------------Tolga------------------
              Ferhat-------Milan----Erdinç------Celaleddin
              ----------Ayman--Hüseyin---Keçeli-------
              ------- Gökdeniz---------Ceyhun
              -------------Ersen (Cem)----------------
              #7 King of Kings

Yorum

• arkadaslar kusura bakmayin burasi yanlis yer ama kendimi size yakin hissettigimden mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum,baba oldum cok sevincliyim oglum metehan dünyaya gözlerini acti cenabi allah dinimize vatanimiza hayirli evlat yetisdirmeyi nasip eder insallah
                Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• inşallah gökdeniz gider...

Yorum

• burda gökdenizi begenmiyenler futboldan anliyormu diye cok merak ediyorum...su takimda kac haftadan beri gökdeniz ve umuttan baska top oynayan var mi Allah askina size soruyorum?
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak ottoman empire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar kusura bakmayin burasi yanlis yer ama kendimi size yakin hissettigimden mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum,baba oldum cok sevincliyim oglum metehan dünyaya gözlerini acti cenabi allah dinimize vatanimiza hayirli evlat yetisdirmeyi nasip eder insallah

amin...Allah analı babalı büyütsÜn...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inşallah gökdeniz gider...
                        Nasil gitsin? Hangi amacla gitsin diyorsun?
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

arkadaslar kusura bakmayin burasi yanlis yer ama kendimi size yakin hissettigimden mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum,baba oldum cok sevincliyim oglum metehan dünyaya gözlerini acti cenabi allah dinimize vatanimiza hayirli evlat yetisdirmeyi nasip eder insallah
                          Ben daha önce tebrik etmistim kaancim yine simdiden tebrik edeyim, allah anali babali büyütsün.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• amin insallah bilal
                            tekrar tessekür ederim
                            Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

gözünüz aydın abi allah analı babalı büyütsün

Yorum

Allah bağışlasın.Trabzonspor bir taraftar daha kazandı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X