Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antep macında yenilsede topu gitse ,hemde farklı yense antep
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Szymeke tazminat davası açmak çok yanlış bence. Adam zaten futbolu bırakmış canını mı alcaksınız.Ayıptır nerelere ne paralar heba edildi Szymketen gelecek üç kuruş paraya mı kaldı koca Trabzon.Siz önce kendinize açın o davaları. Kulübü zarara uğratmaktan suçlusunuz çünkü.
      Bu forumda Szymek i en çok sevenleredenim...nickimden de anlaşılıyordur...ama şunu üzülerek söylüyorum ki Szymek ayıp etmiştir...sorun her ne olursa olsun onu bu kadar seven taraftarına bir elveda demeliydi...ve Trabzonsporun Szymek in bonservis bedeline verdiği 800 bin Euro Trabzonsporumuz için kayıptır...Bu kayıp Szymek ten bir şekilde temin edilmelidir...Sorunu her neyse söylesin...biz onun her sorununu çözerdik taraftar olarak...Ondan çok kimseyi sevmedik...ayıp etti...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ''HAKAN ŞÜKÜR VE YATTARA'YI BEĞENİYORUM''

Turkcell Süper Lig'de beğendiği futbolcularla ilgili bir soruya Bobo, ''Hakan Şükür ve Yattara'yı çok beğeniyorum. İkisi de çok iyi futbolcu. Onlarla birlikte oynamak isterdim. Büyük futbolcularla oynamak kendi futbolunuzu da geliştirir'' dedi.
        Bobo, takım olarak artık özgüven sorunlarının kalmadığını, bunu da iki Vestel Manisaspor galibiyeti ile gösterdiklerini ifade etti.

bobo yattara yı beğeniyomuş
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bobo yattara yı beğeniyomuş
          onu beğenmiyen mi var. Kel hariç
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Genel Saymanımızdan transfer açıklaması
            Genel Saymanımız Emin Kahraman bir açıklama yaparak Ocak döneminde yaşanan transfer hareketlerinin mali dökümü konusunda bilgi verdi. Kahraman böylesi bir açıklamaya toplumun doğru bilgilenmesi ve şeffaflık ilkesinden hareketle gerek duyulduğunun altını çizdi.

Genel Saymanımız Emin Kahraman’ın verdiği bilgilerden hareketle transfer dönemindeki mali durum şöyle oluştu:

Satılan OyuncularSatış Bedeli Marcelinho Dos Santos2 milyon 750 bin Euro (Wolsburg)Fabiano Eller Dos Santos1 milyon Euro (Atletico De Madrid)Fatih Akyel250 bin YTL. (Gençlerbirliği)Aykut Akgün- (Zeytinburnuspor)Can Parlayan- (Değirmenderespor)Muharrem Kaya - (Değirmenderespor)Süleyman Altuntaş- (Değirmederespor)Sinan Sarıkurt- (Yalovaspor) Transfer Edilen Oyuncular Bonservis Bedeli S. Bedeli Ayman Mohamed Abdelaziz 1 milyon Euro (Gençlerbirliği) 850 bin DolarLars Frederick Risp 1 milyon Euro (Gençlerbirliği) 600 bin EuroCeyhun Eriş 750 bin YTL.+Murat Ocak (Kiralık) 1.100.000 YTL (Ankaragücü)Erdinç Yavuz Sakaryaspor 260.000 YTL. Kiraya verilen Oyuncular Kiralayan KulüpEnis Kahraman A.SebatsporFeridun Sungur SamsunsporArda Demiral SürmenesporYavuz Otabaşı Sürmenespor

BORDO MAVİ

Yorum

• Bakan Şahin’den tarihi çağrı

Uğur TENEKECİOĞLU / ANKARA (DHA)

SPORDAN Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, son haftalarda artan olaylar, kulüpler arası gerginlik nedeniyle, Türk futbolunda lokomotif(!) görevi gören Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüp başkanları ile biraraya gelip barışın sağlanması yönünde önerilerde bulunacak.
              Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in ziyareti sırasında söylediği, "Birbirine selam vermeyen kulüp başkanları, protokol tribününde eski yöneticiye kafa atan yeni yöneticiler, Belediye Başkanı ile kavga eden kulüp başkanı Türk futbolunun kötüye gidişinin göstergesi" şikayetlerinden yola çıkan Bakan Şahin, her konuda futbolda lokomotif(!) görevi gören "3 Büyük Kulüp başkanını" bir toplantıda bir araya getirme kararı aldı.
              Şahin’in, biraraya geleceği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’den, İtalya’da hafta sonu yaşanan olayları da örnek göstererek hem kendilerinin hem de yöneticilerinin daha itidalli davranmasını isteyeceği, taraftarı tahrik etmekten kaçınmalarını, mücadelelerini dostluk içinde sürdürmeleri gerektiğini söyleyeceği öğrenildi. Şahin’in, başkanların birbirleriyle ilgili sorunları da dinleyeceği ve o toplantıda çözüm arayacağı kaydedildi.

Yorumlu

Mahlukatın birisine Sormuşlar Neren Eğridir diye
              Nerem doğru ki demiş

Sahi Şahinlerin neresi Doğrudur aceba?

Yorum

• Tolga ve Hasan ile 3 yıl daha..

Trabzonspor, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Hasan Üçüncü ve Tolga Zengin'in sözleşmelerinin 3'er yıl uzatıldığı bildirildi..

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, gribal enfeksiyon geçiren Umut ve Ersen Martin ile milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Stepanov ve Yattara katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Celaleddin takımdan ayrı koşu yaparken, Ayman kondisyon salonunda çalıştı.

Gribal enfeksiyon geçiren Umut'a evinde serum tedavisi uygulandığı bildirildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

-SAYİTOĞLU: ''ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ''-
                Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçıyla çıkışa geçmeyi ve rahat nefes almayı umduklarını söyledi.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda takıma takviyeler yapmaya çalıştıklarını belirten Sayitoğlu, ''Ancak 2 haftada aldığımız sonuçlar iyi değil. Umarım, Gaziantepspor maçıyla bir çıkışa geçer ve rahat nefes alırız'' dedi.

Sayitoğlu, yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile kulüp eski genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz arasındaki kavga ile ilgili olarak, ''Altuntaş, bundan dolayı arkadaşımızdan özür diledi. Disiplin kurula sevk edilmeyi talep etti ve biz de onu disiplin kurula sevk ettik. Bu olayın çok konuşulması Trabzonspor'a zarar verir'' diye konuştu.

-HASAN VE TOLGA'NIN SÖZLEŞMELERİ UZATILDI- Trabzonspor'da, Hasan Üçüncü ve Tolga Zengin'in sözleşmelerinin 3'er yıl uzatıldığı bildirildi.

Bordo-mavili kulüp yarın Hasan Üçüncü ve Tolga Zengin ile basın önünde 3 yıllık sözleşme yapacak.
                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                Sizler var ya .....

Yorum

• Fatih Tekke'den mesaj var

Trabzonspor'dan sezon başında Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke, bir gün Avrupa'ya gidebileceğini söyledi.

Fatih Tekke, Avrupa'da bazı kulüplerden daha önce teklifler aldığını belirterek, ''16 yaşında Ajax, 22 yaşında Altay'da oynarken Bayern Münih, 28 yaşında da Everton'dan teklif aldım. Ajax'a Trabzonspor vermedi. Altay'da oynarken Bayern Münih'den teklif geldiği hafta maçta ayağım kırıldı. Everton'dan en başarılı olduğum dönemde teklif geldi, ancak bu transfer de gerçekleşmedi. Sonunda Zenit'e transfer olduk. Belki bir gün Avrupa'ya da giderim hiç belli olmaz'' dedi.

Rusya'da dil bilmediği için sıkıntı yaşadığını belirten Fatih Tekke, ''Orada, Trabzon'daki takım arkadaşlarımdan biri olsa mükemmel olur. Çünkü konuşacak birine ihtiyacım var. Oradaki hayatımın büyük bir bölümü kulüpte geçiyor. Oyuncular var, ama yabancı dil bilmediğim için onlarla konuşamıyorum ya da çat pat konuşuyorum. Trabzon'u ve arkadaşlarımı Çok özlüyorum . Bu özlemimi internetten bir şeyler araştırarak gidermeye çalışıyorum. Kendimi böyle avutuyorum. diye konuştu.

''TRABZONSPOR, 3-4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALI''

Trabzonspor'da şu an işlerin iyi gitmediğini ifade eden Fatih Tekke,
                  ''Daha önce bu takım ikinci yarıya çok iyi başlamalı diye söyledim. İlk maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıydılar, fakat Avni Aker'de Kayserispor ile berabere kaldılar.Trabzonspor, 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamalı. Yoksa sonunu iyi görmüyorum. Bu durum hiç hoş değil. Yarın istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz'' diye konuştu.
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• dk 38 gurcistanin topu direkten dondu

milliler dokuluyorrr ayni trabzon gibi ruh yok
                    En son nesta61 tarafından düzenlendi; 07.02.2007, 19:42.
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'dan sezon başında Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke, bir gün Avrupa'ya gidebileceğini söyledi.

Fatih Tekke, Avrupa'da bazı kulüplerden daha önce teklifler aldığını belirterek, ''16 yaşında Ajax, 22 yaşında Altay'da oynarken Bayern Münih, 28 yaşında da Everton'dan teklif aldım. Ajax'a Trabzonspor vermedi. Altay'da oynarken Bayern Münih'den teklif geldiği hafta maçta ayağım kırıldı. Everton'dan en başarılı olduğum dönemde teklif geldi, ancak bu transfer de gerçekleşmedi. Sonunda Zenit'e transfer olduk. Belki bir gün Avrupa'ya da giderim hiç belli olmaz'' dedi.

Rusya'da dil bilmediği için sıkıntı yaşadığını belirten Fatih Tekke, ''Orada, Trabzon'daki takım arkadaşlarımdan biri olsa mükemmel olur. Çünkü konuşacak birine ihtiyacım var. Oradaki hayatımın büyük bir bölümü kulüpte geçiyor. Oyuncular var, ama yabancı dil bilmediğim için onlarla konuşamıyorum ya da çat pat konuşuyorum. Trabzon'u ve arkadaşlarımı Çok özlüyorum . Bu özlemimi internetten bir şeyler araştırarak gidermeye çalışıyorum. Kendimi böyle avutuyorum. diye konuştu.

''TRABZONSPOR, 3-4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALI''

Trabzonspor'da şu an işlerin iyi gitmediğini ifade eden Fatih Tekke,
                      ''Daha önce bu takım ikinci yarıya çok iyi başlamalı diye söyledim. İlk maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıydılar, fakat Avni Aker'de Kayserispor ile berabere kaldılar.Trabzonspor, 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamalı. Yoksa sonunu iyi görmüyorum. Bu durum hiç hoş değil. Yarın istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz'' diye konuştu.
                      bundan sora avrupa yalandır fatih için zenit ten sorası belki TRABZONSPOR olur
                      biz akılda istemiyoruz bizi terkedip gitmeseydi

Yorum

• Gökdeniz ve yine karşı karşıya kaçan bir gol
                        ne zaman atacak merak ediyorum

Yorum

• ikinci yari fatih tekke gokdeniz girdi , gokdeniz yuzde yuzluk golu kacirdi kaleci ile bas basa kacirdi :d

Yorum

• milli takima bir bakin allahiniz severseniz takimin yuzde 80 karadenizli

Yorum

• Ahanda GOL...Gürciler adti bize
                              Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• ya maçmı war da bnm haberim yok hangi knalda

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X