Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Potada mutlu son

Trabzonspor Erkekler Basketbol Takımı, Trabzon şampiyonu olarak nisan ayının ilk haftasında Rize'de gerçekleştirilecek olan bölge elemelerine gitmeye hak kazandı. Antrenör Osman Ekici, "Hedefimiz Trabzon'a yakışır bir şekilde mücadele etmek. Bu hedefimizin ilkini başardık" diye konuştu.

Bu fotomaç'ın haberi

Gençler Trabzon Şampiyonu
    Genç Erkekler Basketbol takımımız, Trabzon Şampiyonu olarak Nisan ayının ilk haftasında Rize'de gerçekleştirilecek olan Bölge Elemeleri'ne gitmeye hak kazandı.
    Antrenör Osman Ekici ligi lider olarak bitirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Hedefimiz Trabzonspor'a yakışır bir şekilde mücadele etmek. Şuana kadar bu hedefimizin ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Şimdi sırada bölge elemeleri var. Orada da başarılı sonuçlar almak istiyoruz" dedi.

Bu da resmi site haberi

Basın, konu Trabzonspor haberleri olunca ne kadar özensiz davrandığını bir kez daha ortaya koyuyor. Resmi siteden "Kes yapıştır" yapıyorsunuz da neden "Gençler" olduğunu atlıyorsunuz? Bari değil mi?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bunların hepsi 'hayali' Federasyon eski yöneticisi Hüsnü Hayali’nin sözlerine 2. Başkan Hacıosmanoğlu’ndan sert yanıt geldi. 07.02.2007

Sadece FANATİK’e

Futbol Federasyonu eski yöneticisi Hüsnü Hayali’nin yönetimi eleştiren açıklamalarına Trabzonspor İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan sert yanıt geldi. Sadece FANATİK’e konuşan Bordo-Mavililer’in yöneticisinin sözlerini noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz: “Bu eleştirileri başkası yapsa dikkate değer buluruz. Fakat televizyona çıkıp yıllarca kader birliği yaptığı hemşehrisini kamuoyunun önüne atan biri Trabzonspor’un hiçbir kademesinde görev yapamaz. Trabzon başkanlığı bu kadar ucuzlamamıştır...”

‘Kültürü unutmuş!’
      “Bu kişi, bırakın başkanlığı Trabzonspor’da yöneticilik dahi yapamaz. Uzak kalmanın sonucunda Trabzon kültüründen koptuğunun göstergesidir eylemleri. Kamuoyunun önünde bu söylemlerde bulunması, ne Trabzonluluk’la ne de Trabzonsporluluk’la bağdaşır. Bunu halk ve camia asla kabul etmez. Kendisi diyor ki, Aziz Yıldırım Ulusoyla iyi geçinse şampiyondu. Trabzonspor’un arası Ulusoyla hiç kötü olmadı. Başkan da Trabzonludur, kendisi de. Ama Trabzonspor’un elinden şampiyonluklar çalınırken acaba nerelerdeydi!...”

‘Görevden alamaz’
      “Gelelim tribünde yaşanan bu kavga olayına... Bu hareketi onaylamak mümkün değil, hatta hazmedilemez. Olay anından itibaren istifası istendi ama o bunu yapma erdemini göstermedi. Başkan, seçilen yöneticisini görevden alamaz. Ancak disiplin kurulu cezası gerekir. O arkadaş şimdi disiplin kuruluna sevk edildi. Ceza alırsa gider. Fakat gönül isterdi ki, olayın ardından istifa etsin ve hem kendi hem de yönetim kurulunun itibarını kurtarsın. Yapmadı, bu insanlara konuşma şansı tanıdı...”

‘Kaos besliyor...’
      “İstifa etmeliler, demiş... Biz her türlü eleştirilere açık insanlarız. Hatta taraftarlarımız bizim aleyhimizde bağırırken de, hakları var, takımı iyi yerlerde görmek istiyorlar, dedik. Ama bir şeyi daha istedik, yönetimi eleştirin ama takıma sahip çıkın. Çünkü bizler gideriz ama bu takım sizin. Bu mu eleştiriye açık olmamak! Bazıları hep böyle anlarda ortaya çıkıp kaostan besleniyor. Birçok takviye yaptık, işler yoluna girecek. Birkaç hafta sonra bu insanların susacağına inanıyorum.”

Serhat DEMİRTAŞ
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Szymek'i Taraftar Tepkisi Kopardı

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Szymek ve Marcelinho’nun takımdan ayrılmasını yenilgiyle sonuçlanan maçlardan sonra takım otobüsünün taşlanması ve yumurta atılması olayına bağlıyorum” dedi.

Ahmet Uğur Zihni Trabzon’da yayın yapan Trabzon TV kanalında katıldığı spor programında, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçı dönüşü Havaalanında Trabzonspor kulübü otobüsünün taşlandığını ve yumurta atıldığını hatırlatarak, “Burada taraftarlar tarafından futbolculara gösterilen tepki sonucu yabancı futbolcularımız bu olaydan olumsuz etkilendi. Hatta Szymek bu yumurta hadisesinde ben burada artık kalamam, burada artık futbol oynayamam dediğini de şahit oldum” dedi.

Szymek’in Trabzonspor’dan ayrılmasını futbolcular üzerinde taraftarların oluşturduğu baskının olduğunu iddia eden Zihni, “Szymek, tarftarların yapmış olduğu olumsuz hareketleri hak etmediğini, bu gibi olaylar kendisini Trabzondan soğuttuğunu söylei. Özellikle taraftarın olumsuz davranışları yabancı futbolcular üzerinde etki yaptı. Yabancılar Trabzonspor’dan kopmasını taraftarın bu olumsuz davranışlarına bağlıyorum” diye konuştu.

!!Yorumsuz!!
        Szymek'e dava açacakmışız. Hiç zahmet etmeyin. Kendi yöneticisi böyle konuştuktan sonra o davayı kazanmamız mümkün değil. Yönetici demeye bin şahit aranıyor

Yorum

• Fatih bombaladı

Trabzonspor'la yollarını ayırarak Gençlerbirliği ile anlaşan Fatih Akyel, Ziya Doğan'a yüklendi, "Büyük bir camiadan ayrılmama yol açtı" dedi

İLHAN GÜLER

Ara transferin son gününde Gençlerbirliği'ne imza atan Fatih Akyel, Trabzonspor'dan eski hocası Ziya Doğan ile Başkanvekili İbrahim Hacıosmanoğlu'nu topa tuttu.
          Bordo - mavili taraftarlar ile camianın kendisi için çok değerli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Ziya Doğan futbolculara eşit davranmıyordu. Takım içinde işine gelen olayları görmemezlikten geliyor, işine gelmeyenleri ise abartıyordu. Hacıosmanoğlu ve Doğan bana karşı dürüst davranmadılar. Hiç istemediğim halde böylesine büyük bir camiadan kopmama yol açtılar" diye konuştu.
          Fatih Akyel, Fenerbahçe'de oynarken teknik patron Christoph Daum ile de bazı sıkıntılar yaşadığı söyledi. Deneyimli oyuncu, "Ben oynamak istiyordum ancak Daum buna karşıydı. Fenerbahçe'den forma giyemediğim için ayrıldım. Galatasaray ile UEFA Kupası'nı alarak bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük başarılardan birine imza attım. Galatasaray'a tekrar dönmek gibi bir düşüncem yok. Niyetim Gençlerbirliği'nde jübilemi yapmak" ifadelerini kullandı.

İstedi ve gitti!

Gaziantep'le geçen hafta oynanan kupa maçının devre arasında eski genel sekreter Yusuf Ziya Yılmaz ile kavga eden Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Bordo - mavili yönetim, önceki gün yazılı açıklama yaparak disipline verilmeyi isteyen Altuntaş'ın başvurusunu kabul etti. Olay nedeniyle Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na da verilen Kahraman Altuntaş, yazılı savunma gönderdi.

Szymkowiak'a dava

Trabzonspor, devre arasında gittiği ülkesi Polonya'da futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak hakkında dava açıyor. Bordo - mavili yönetim, kendisinden yaklaşık 2 aydır haber alınamayan oyuncu hakkında bordo - mavili takımı zarara uğrattığı gerekçesiyle dava açılması için kulüp avukatlarına yetki verdi. Kısa süre içinde FIFA bünyesinde açılacak davanın en az 600 bin euroluk olacağı belirtildi.

Grip darbesi

Trabzon, Gaziantep maçının hazırlıklarını 8 oyuncusundan yoksun olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Gribal enfeksiyon geçiren Ceyhun, Musampa, Ufukhan ve Ersen ile milli takımlarının kampında bulunan Yattara, Stepanov, Hüseyin ve Gökdeniz çalışmada yer almadı. Bu arada Atletico Madrid, Eller'in transferi için bordo-mavililere 450 bin euro ödeme yaptı.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• arkadaşlar szymek in Trabzondan ayrılmasının sebebi kesinlikle ne taraftar baskısı ne hoca nede para meselesidir ben inanmıyorum.kendi şahsi meseleleri var bence özellikle eşi ve kendi psikolojik durumu futboldan uzaklaştırmıştır szymek i.marce de mutsuzdu fatih akyelde,Fatih Tekke de ve daha nice aynı şartlarda top oynayan adamımız vardı hiç birisi futbolu bırakıyorum demedi gitti başka takımlarda mutluluğu aradı.szymek olayı farklı bizlere yansıtmak istemiyorlar bence.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hacıosmanın açıklamalarının bazı kesimlerini sizin için inceleyelim

1) Fakat televizyona çıkıp yıllarca kader birliği yaptığı hemşehrisini kamuoyunun önüne atan biri Trabzonspor’un hiçbir kademesinde görev yapamaz

Bırakın yıllarca kader birliğini aynı yönetim kurulunda aynı ülkü uğruna yer alması gereken kişiler için bir ton alavere dalavere çeviren, her türlü yapılan yanlışı başkalarının üzerine yıkma sevdasında olan Takımın batışına sadece kendi getirdiği teknik direktör için sahip çıkan bir zihniyet malisef ki başkasını bu şekilde eleştiremez eleştirirsede böyle komik duruma düşer.Kaldıkı Habertürkde Transfer komitesinden ayrılıp da ikinci başkan olarak kaldığı bir dönemde Transferlerle ilgili bir soruya ben bilmem de karışmamda bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim diyen (ki Transferin bitmesine 2 gün kalmışken) bir kişi kimleri kamunun önüne attığını idrak edebiliyormu aceba?

2) Trabzon başkanlığı bu kadar ucuzlamamıştır...

Evet Trabzonspor Başkanlığı Bu kadar ucuzlamamalıdır ama malisef Başkanları bu kadar ucuzlamıştır. Makam yüce ama gelenler cüce kalıyorlar makamda.

3) Bu kişi, bırakın başkanlığı Trabzonspor’da yöneticilik dahi yapamaz.

Sayın Hacıosmanın yönetici olabildiği ve dhi başkanlık hayalleri kurduğu bir ortamda kusura bakmayın ama Hayali şahsiyetlerde pek ala bu kulube yöneticide olurlar başkanda.Malisef bu yolu sizler açtınız sayın Hacıosmanoğlu ve arkanızdan gelecek olan sayısı korkarım ki az olmayacaktır.

4) Kamuoyunun önünde bu söylemlerde bulunması, ne Trabzonluluk’la ne de Trabzonsporluluk’la bağdaşır.

Siz Kamuoyunun önünde asbaşkanla - Yönetim Kurulu üyeleriyle ağız dalaşı yaparken Bu ağız dalaşınız Trabzonsporu uçuruma doğru sürüklerken milyonlarca dolar zarar sebep olurken Başkanı ben seçtirdim ben ne dersem o olur derken
              Bu yapılanlar Hangi Trabzonsporlulukla Bağdaşmaktadır?

5) Trabzonspor’un arası Ulusoyla hiç kötü olmadı. Başkan da Trabzonludur, kendisi de. Ama Trabzonspor’un elinden şampiyonluklar çalınırken acaba nerelerdeydi!...”.

Bu cümleyi Aslında İbret vesikası olarak asmak lazım evin girişine
              Ulusoyun Trabzona sahip çıkmadığını söylüyorsunuzda ne diye her platformda ulusoya şovalyelik yapıyorsunuz?
              Ne diye Paralı askerleri ulusoy diye Bağırttırıyorsunuz?
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.02.2007, 09:41.

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikçileri Federasyonu'nun (IFFHS) Ocak ayı değerlendirmesinde yükselişe geçti. 184. sırada yer alan Bordo-mavili takım 20 basamak yükselerek 91.5 puan ile 164. sırada yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, Ocak ayı içinde oynadığı 1 Lig ve 2 de Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası aldığı sonuçlarla IFFHS'nin Ocak ayı değerlendirmesinde yükselişe geçti. Ocak ayı içinde ilk maçını Fortis Türkiye Kupası maçında Konyaspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen turu geçen taraf olan Trabzonspor 28 Ocak Pazar günü oynadığı Kayserispor maçından ise 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Fortis Türkiye Kupası Çeyrek final maçında kendi evinde Gaziantepspor'u 1-0 yenerek tur için avantaj elde eden Bordo-mavili takım, bu sonuçlar sonrası IFFHS Ocak ayı değerlendirmesinde 91.5 puanla 20 basamak yükselerek 184. sıradan 164. sıraya yükseldi.

Ocak ayı değerlendirmesinde Türk takımlarından Fenerbahçe 189 puan ile 23. sırada, Beşiktaş 155.5 puanla 50. sırada, Galatasaray 130.5 puanla 76. sırada ve Kayserispor ise 125.5 puanla 88. sırada yer aldı.

bir zamanlar en başarılı takımdık türkiyede dünya sıralamasında nerelere geldik yaaa...

Yorum

• Fatih Tekke, Avrupa'da bazı kulüplerden daha önce teklifler aldığını belirterek, ''16 yaşında Ajax, 22 yaşında Altay'da oynarken Bayern Münih, 28 yaşında da Everton'dan teklif aldım. Ajax'a Trabzonspor vermedi.

Altay'da oynarken Bayern Münih'den teklif geldiği hafta maçta ayağım kırıldı. Everton'dan en başarılı olduğum dönemde teklif geldi, ancak bu transfer de gerçekleşmedi.

Sonunda Zenit'e transfer olduk. Belki bir gün Avrupa'ya da giderim hiç belli olmaz'' dedi. Rusya'da dil bilmediği için sıkıntı yaşadığını belirten Fatih Tekke, ''Orada, Trabzon'daki takım arkadaşlarımdan biri olsa mükemmel olur. Çünkü konuşacak birine ihtiyacım var. Oradaki hayatımın büyük bir bölümü kulüpte geçiyor. Oyuncular var, ama yabancı dil bilmediğim için onlarla konuşamıyorum ya da çat pat konuşuyorum. Çok özlüyorum Trabzon'u ve arkadaşlarımı. Bu özlemimi internetten bir şeyler araştırarak gidermeye çalışıyorum. Kendimi böyle avutuyorum. Bir Türk oyuncu olsa mükemmel olur. İnsanın bir sıkıntısını, derdini paylaşacak, aynı dilden konuştuğu birine ihtiyacı var'' diye konuştu.

''TRABZONSPOR, 3-4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALI''

Trabzonspor'da şu an işlerin iyi gitmediğini ifade eden Fatih Tekke, şöyle devam etti: ''Daha önce bu takım ikinci yarıya çok iyi başlamalı diye söyledim. İlk maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıydılar, fakat Avni Aker'de ilk maçta Kayserispor ile berabere kaldılar. Trabzonspor'daki oyuncuların yapısını iyi bilirim. Bir iki kötü sonuçta birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olacak. Galip gelememek kötü bir şey, bu bazen büyük kulüplerde futbolcuların konsantrasyonlarını daha çok kaybetmesine neden oluyor.'' Galip gelememenin futbolcular üzerinde baskı oluşturduğunu kaydeden Fatih Tekke, ''Trabzonspor, 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamalı. Yoksa sonunu iyi görmüyorum. Bu durum hiç hoş değil. Yarın hiç istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz'' diye konuştu. Fatih Tekke, Rusya liginde sezonu 20 golle tamamlamayı hedeflediğini kaydetti.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Sen bi tanesin zaten Tekke.Sana çok ihtiyacımız var
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• hüseyin ve gökdenizi verelim yalnızlık çekmesin fatih herşey zenit için !

Yorum

• Szymeke tazminat davası açmak çok yanlış bence. Adam zaten futbolu bırakmış canını mı alcaksınız.Ayıptır nerelere ne paralar heba edildi Szymketen gelecek üç kuruş paraya mı kaldı koca Trabzon.Siz önce kendinize açın o davaları. Kulübü zarara uğratmaktan suçlusunuz çünkü.

Yorum

• Küfüre ağır fatura çıktı
                          Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), dünkü toplantısı sonrasında birçok dosyayı karara bağlarken, Trabzonspor’a gelen haberler hiç de iyi değildi. Kayserispor ile oynanan Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında Bordo-Mavili taraftarların küfürlü ve çirkin tezahüratta bulunduğunu tespit eden gözlemcilerin raporu doğrultusunda Trabzonspor’a ağır para cezası geldi. Karadeniz temsilcisi, tam 35 bin YTL (35 milyar) ödemeye mahkum edildi.
                          Bordomavi.net

Yorum

• serkan trabzonda??

Trabzonspor’da yönetim kurulu gelecek sezon için kolları sıvadı. Bu sezon ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefleyen bordo-mavililerde, yeni sezonda ilk transfer Fenarbahçe’den Serkan Balcı olacak...

GELECEK SEZON İÇİN
                            Devre arası yaptığı üç transferle ikinci yarı öncesi biraz olsun umutlanan Trabzonspor’da yönetim gelecek sezon için kolları sıvadı. Olağan kongre yapılana kadar göreve devam etme kararı alan Trabzonspor’da yönetim kurulu ise ilk transfer olarak Fenarbehçe’nin baş arılı sağ kanat oyuncusu Serkan Balcı ile prensip anlaş masına vardı. Bu transfer için Fenerbahçeli yöneticiler ile de masaya oturulduğu ve “Olur” sözü alındı.

DOĞAN’IN SON KOZU
                            Bu sezon ligi en kötü ihtimalle ilk 6 takım arasında bitirmeyi hedefleyen yönetim bu hafta sonu oynanacak olan Gaziantepspor maçında da galibiyet çıkmaması halinde radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Yönetim içinde bazı isimler Gaziantepspor maçı için Teknik Direktör Ziya Doğan’ın son ş ansı olduğu kanaatinde. Baş kan Albayrak’ın ise bu baskılar karş ısında ne kadar direnebileceği merak ediliyor.

taka
                            Bordomavi.net

Yorum

• lazoroni=ziya
                              lazo 4 mac yaptı ziya sayısız,
                              haksızlık etmişiz biz lazoroniye,
                              yok takım çalışmamış,yok kondisyonu yok ,cak kıda cakka kimi kandirıyor bu ziya,sen geldin kondisyon yukledin adamlar pas atmayı unutdu hersey sahada at gibi kosmayla olmuyor ziya,,
                              türkiyede basarı kolaymış,hadi ordan ine basarın varki ,gelecek basarılarda kolaymış,
                              bu adam beni hasta ediyor artık
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• taka gazetesine inanmayın arkadaşlar bundan 1 ay öncede kocaman başlık atmıştı ...serkan yarın trabzonda diye...bu gazete taktı kafayı serkana
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X