İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
derbi demek büyük maç demek değildir aslında DERBİ MAÇ aynı şehrin iki takımı arasındaki müsabakaya derbi denir; örn:gençler b.- ankara g. gibi maçlarda derbidir dikkat edersen TRABZONSPOR umuzun rize veya samsunla yapacağı maçlarada kara deniz derbisi diyolar SAYGILARIMLA.İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatik 2007 yilinin ilk derbisi diyor bugun. GS BJK maci yilin ilk derbisiymis. TS BJK maci neydi acaba?
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/ye...spx?hId=434665
Yorum
-
4=2 kaybettigimiz macti....aykut o macta hayatinin macini oynamisti...bu macta belkide fevzi oynar belli mi olur....İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sene once aykut kaleye gecmıstı trabzonda adam panter kesılmıstı yıne aynı olur o herıf.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-

Yattara Karar Verecek
Sakat Yattara, Konya maçında takımdaki yerini alabilecek mi #
Beşiktaş maçından bir gün önce sakatlanan Yattara, Konya sınavına yetiştirilmeye çalışılıyor.
Tedavisine devam edilen yıldız oyuncunun, maç günü tekrar kontrolden geçeceği belirtildi.
Gineli oyuncunun son kontrollerinin ardından oynayıp, oynayamayacağına kendisinin karar vereceği ifade edildi. Kendisini kötü hissetmesi halinde sağ kanatta yerine Mustafa Keçeli forma şansı bulacak..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Ali Şen'den çarpıcı açıklamalar
"Türkiye’yi yöneten bir kişi olsam Kürdistan’ın kurulmasını savunan ilk kişi ben olurdum"
03.03.2007 22:59
Yayın hayatına yeni başlayan Fox TV'de Korkmaz Karaca ile Pazar Sohbeti’ne ünlü işadamı ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen konuk oldu.
İŞTE O AÇIKLAMALAR
Pazar günü saat 11:05'de ekrana gelecek olan programda Ali Şen'in çarpıcı açıklamaları uzun süre gündemde yer alacak gibi gözüküyor.
7. cumhurbaşkanı Kenan Evren'in "Türkiye 8 eyalete bölünsün, üniter devlet kurulsun" açıklamalarından sonra Fenerbahçe eski başkanı, işadamı Ali Şen'den de ilginç açıklamalar geldi.
Ali şen, gerçeklerden kaçılmaz diyerek başladığı konuşmasında Kuzey ırak'ta bir Kürt devleti kurulmasının Türkiye’nin yararına olacağını vurguladı ve "Türkiye’yi yöneten bir kişi olsam Kürdistan’ın kurulmasını savunan ilk kişi ben olurdum" dedi.
bunlar tozuttu
Yorum
-
Ali Şen Türk değil zaten...sanırım göçmen...bu adamlardan herşey beklenir..."Haddini bilen merttir, vatan bölünmez tektir, cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran namerttir, Ne Mutlu Türk'üm Diyene"İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Şen'den çarpıcı açıklamalar
"Türkiye’yi yöneten bir kişi olsam Kürdistan’ın kurulmasını savunan ilk kişi ben olurdum"
03.03.2007 22:59
Yayın hayatına yeni başlayan Fox TV'de Korkmaz Karaca ile Pazar Sohbeti’ne ünlü işadamı ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen konuk oldu.
İŞTE O AÇIKLAMALAR
Pazar günü saat 11:05'de ekrana gelecek olan programda Ali Şen'in çarpıcı açıklamaları uzun süre gündemde yer alacak gibi gözüküyor.
7. cumhurbaşkanı Kenan Evren'in "Türkiye 8 eyalete bölünsün, üniter devlet kurulsun" açıklamalarından sonra Fenerbahçe eski başkanı, işadamı Ali Şen'den de ilginç açıklamalar geldi.
Ali şen, gerçeklerden kaçılmaz diyerek başladığı konuşmasında Kuzey ırak'ta bir Kürt devleti kurulmasının Türkiye’nin yararına olacağını vurguladı ve "Türkiye’yi yöneten bir kişi olsam Kürdistan’ın kurulmasını savunan ilk kişi ben olurdum" dedi.
bunlar tozuttu"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
@ıloveyouszymek,İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gineli oyuncunun son kontrollerinin ardından oynayıp, oynayamayacağına kendisinin karar vereceği ifade edildi. Kendisini kötü hissetmesi halinde sağ kanatta yerine Mustafa Keçeli forma şansı bulacak.
Hocam Yattara'yı bu gece kaçırın,gönlünü hoş tutun,bara mara götürün ki yarın keyfi yerinde olsun da oynasın
Keçeli'yi izlemeyelim,ne olur
Yorum
-
WERTHeR
Yattara kaçtımı daha bulamazsınız bir iki ayİlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ıloveyouszymek,
Hocam Yattara'yı bu gece kaçırın,gönlünü hoş tutun,bara mara götürün ki yarın keyfi yerinde olsun da oynasın

Yorum
-
operasyon için bekliyoruz arkadaşlar...Ziya Hoca yatmadı daha...Otelle bizim ev yakın...Ziya Hocanın odasının ışığı yanıyor...O yatsın Yattarayla Konya gecelerine akacaz inşallah...İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ıloveyouszymek,

Sözleştik onla...Otel 20 katlı...Aşağıya çarşaf sarkıtacak...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
abim ne göz varmış maşallah allah zeval vermesin adam lar 1 saat mr makinesinde duruyo sen bi baktın gördün ne var ne yokİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözlerimle gördüm bugün...Yattara takımla birlikte öçalıştı,Ceylan gibi sekiyor valla, hiçbirşeyi yok yani...Ziya Hoca oynatırsa oynar...sorun yok...
Evet gericiyiz, geride kalanlara deh demek için...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum