Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence de ama Ceyhun belki oyuna girdikten sonra en iyilerdendi belki buna tepki vermiştir diye düşünüyorum
    zaten bence bir futbolcu en iyi cevabı sahada verir, hatta vermeside lazımdır
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

HÜCUM HÜCUM HÜCUM

Tarih: 06.02.2007, 09:55:03 (620 okuma)

Sadece gol sorunu kalan bordo-mavili takımda bu haftaki G.Antep maçında Ceyhun, Yattara, Gökdeniz, Umut , Ersen Martin, Musampa ve Cem Demir gibi hücum özelliği olan futbolcuların oynaması bekleniyor...

ANTEP YİNE KAPANACAK
      Kupa maçında olumsuz hava şartları ve ağır sahaya rağmen G.Antep karşısında fazla hucum oyuncusuyla oynayıp çok sayıda fırsat yakalayan Trabzonspor’un aynı mantaliteyle oynaması bekleniyor.Pazar günü yine G.Antepspor’u konuk edecek olan bordo-mavili takım da hucum özelliği olan tüm oyuncuların birlikte oynatılması isteniyor.

KALE, SAVUNMA SAĞLAM
      Trabzonspor ligin ilk yarısında önemli sorunlar yaşadığı özellikle kale ve savunmasını toparladı.Bu mevkilerde alternatif oyunculara sahip olan teknik direktör Ziya Doğan’ın artık gol sorununa bir çözüm bulması bekleniyor.Önümüzdeki hafta Ceyhun’uda ilk 11 de sahaya sürecek olan Doğan Yattara, Ceyhun, Gökdeniz, Ersen, Cem Demir ve Umut Bulut tan gol bekleyecek.

ziya bu futbolcuların hepsini aynı anda oynatsın ben de bu adamı hiç tanıyamamışım demektir...keçeli ferhat hasan...üçünden biri kesin kadroda tine...hüseyin ayman zaten banko...kalan 3 kişi için de haberdeki 7 kişinin 3 ünü savunma görevi de vererek oynatır Ziya...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• yalan haber
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Bunlarda tam uçtu. Böyle bir kadro ile ziya doğan maça başlayacak he. Güldürdüler beni.

---------------Tolga----------------
          ----Stepanov---risp----çağdaş(erdinç)
          --------------Musampa--------------
          ---Yattara---- Ceyhun------Gökdeniz--
          ---------------Cem-------------------
          ----Ersan--------------umut----------

Bu kadroylamı ziya hoca maça başlayacak. Bu kadroyla başlarsa ben korkarım. Dünyanın sonu mu geldi diye.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

HÜCUM HÜCUM HÜCUM

Tarih: 06.02.2007, 09:55:03 (620 okuma)

Sadece gol sorunu kalan bordo-mavili takımda bu haftaki G.Antep maçında Ceyhun, Yattara, Gökdeniz, Umut , Ersen Martin, Musampa ve Cem Demir gibi hücum özelliği olan futbolcuların oynaması bekleniyor...

ANTEP YİNE KAPANACAK
            Kupa maçında olumsuz hava şartları ve ağır sahaya rağmen G.Antep karşısında fazla hucum oyuncusuyla oynayıp çok sayıda fırsat yakalayan Trabzonspor’un aynı mantaliteyle oynaması bekleniyor.Pazar günü yine G.Antepspor’u konuk edecek olan bordo-mavili takım da hucum özelliği olan tüm oyuncuların birlikte oynatılması isteniyor.

KALE, SAVUNMA SAĞLAM
            Trabzonspor ligin ilk yarısında önemli sorunlar yaşadığı özellikle kale ve savunmasını toparladı.Bu mevkilerde alternatif oyunculara sahip olan teknik direktör Ziya Doğan’ın artık gol sorununa bir çözüm bulması bekleniyor.Önümüzdeki hafta Ceyhun’uda ilk 11 de sahaya sürecek olan Doğan Yattara, Ceyhun, Gökdeniz, Ersen, Cem Demir ve Umut Bulut tan gol bekleyecek.
            Şu alıntıda en başta bulunan cümleye bakın Allahınızı severseniz, "sadece gol sorunu kalan bordo mavili takım" diye bir tabir geçiyor. Yahu arkadaş bir takım gol atamadıktan sonra başka bir soruna gerek var mı ki acaba??? "Trabzonspor çok iyi bir takım, bir de futbol oynamaya başlarsa tam süper olacak" diyor adamlar yani...
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• ceyhun ayman hüseyin yattara musampa keçeli gökdeniz .... 3ü,2si oynayamayacak sonuçta o haber masa başında yazılmıs sanki
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ceyhun ayman hüseyin yattara musampa keçeli gökdeniz .... 3ü,2si oynayamayacak sonuçta o haber masa başında yazılmıs sanki
                Biliyorsun ziyanın taktigini

Yorum

• rize - fener maci saat 14 DEN 16 YA ALINMIS gerekce olarak basbakan erdogan maci izlicekmis mis misss
                  rize gol atsa memleketim diye sevinir fener atsa tuttugu takim diye sevinir anlicaniz bu mac beraberlik kokuyooo
                  14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Trabzon’un şaşırtan yükselişi !

Trabzonspor, ligdeki kötü gidişe rağmen IFFHS’nın sıralamasında 20 basamak yükseldi.

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikçileri Federasyonu'nun (IFFHS) Ocak ayı değerlendirmesinde yükselişe geçti. 184. sırada yer alan Bordo-mavili takım 20 basamak yükselerek 91.5 puan ile 164. sırada yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, Ocak ayı içinde oynadığı 1 Lig ve 2 de Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası aldığı sonuçlarla IFFHS'nin Ocak ayı değerlendirmesinde yükselişe geçti. Ocak ayı içinde ilk maçını Fortis Türkiye Kupası maçında Konyaspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen turu geçen taraf olan Trabzonspor 28 Ocak Pazar günü oynadığı Kayserispor maçından ise 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Fortis Türkiye Kupası Çeyrek final maçında kendi evinde Gaziantepspor'u 1-0 yenerek tur için avantaj elde eden Bordo-mavili takım, bu sonuçlar sonrası IFFHS Ocak ayı değerlendirmesinde 91.5 puanla 20 basamak yükselerek 184. sıradan 164. sıraya yükseldi.

Ocak ayı değerlendirmesinde Türk takımlarından Fenerbahçe 189 puan ile 23. sırada, Beşiktaş 155.5 puanla 50. sırada, Galatasaray 130.5 puanla 76. sırada ve Kayserispor ise 125.5 puanla 88. sırada yer aldı.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Eller'in peşinatı ödendi..

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, Fabiano Eller'in transfer bedelinin 450 bin Euro'luk peşinat kısmının bordo-mavili kulübün kasasına girdiğini söyledi..

İHA'DAN GÖKMEN ŞAHİN'İN HABERİ

Kahraman, İspanya'nın Atletico Madrid kulübüne transfer olan Fabiano Eller'in transfer bedeli olan 1 milyon Euro'nun 450 bin Euro'luk peşinatının, bugün Trabzonspor Kulübü'nün hesabına yattığını, kalan miktarın ise mart ayı içinde yatırılacağını kaydetti.
                      Brezilyalı futbolcunun Atletico Madrid kulübü ile anlaşmasının ardından, bu kulübün 3 gün içinde yatırması gereken transfer tutarının peşinat kısmının yatırılmaması üzerine, Eller'in Trabzonspor'a geri dönmesinin gündeme geldiğini hatırlatan Kahraman, iki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından İspanyol kulübünün ek süre talebinde bulunduğunu kaydetti.

Trabzonspor Kulübü'nün de bu süre zarfında Eller'in İspanya'da oynaması için gerekli evrakları elinde tuttuğunu ve Atletico Madrid Kulübü'nün transfer peşinatı yatırana kadar bu evrakları göndermediğini dile getiren Kahraman, 2 haftalık bir gecikmenin ardından 450 bin Euro'nun Trabzonspor Kulübü'nün banka hesabına yatırıldığını, Trabzonspor'un da Eller ile ilgili belgeleri İspanyol kulübüne gönderdiğini ifade etti.

Genel Sayman Emin Kahraman, Eller'in transfer bedelinin kalan kısmının ise mart ayı içinde yatırılacağını ve ardından Brezilyalı futbolcuyla Trabzonspor Kulübü'nün bir ilgisinin kalmayacağını sözlerine ekledi.
                      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                      Sizler var ya .....

Yorum

• Acaba bizim yönetim taraftara bir mü$teri, bir velinimet gözüyle mi bakiyor? Eger öyleyse, Ceyhuna yapilan haraket dogrudur, cünkü ticaret kültüründe mü$teri bu gibi durumlarda devamli hakli görülür, yok eger spor kültürü acisindan bakiyorlarsa, o zama o kafa atan yöneticiyi hemen yönetimden uzakla$tirmalidirlar, eger bunu yapmazlarsa taraftarda her $eyi yapma hakkini kendinde görür, ki bu da en tehlikeli bir durumudur.

Sizin ho$unuza gitmeyen bir söz veya bir eylemi, kaba kuvvetle susturmaya cali$irsaniz, taraftarda kendi ho$una gitmeyen mac sonuclarinda, mutlaka birilerine kafa atmasa bile, sözlü saidirida bulunacaktir.

Bu taraftarin Ceyhuna söyledigi söz Trabzonsporu baglamaz, cünkü 20 dakikada bir takim batirilamaz, her halde eskiden oynadigi takimlarin durumuna üzüldügü icin bu sözleri söylemi$tir o taraftarimiz, Ceyhunun ona kar$ilik vermesi dogrumuydu, hayir kesinlikle dogru deyil? Fakat gecmi$ senelerde bizde oynayan bazi futbolcular cetelere kar$i bayagi sava$tilar, biz o futbolcuyu nerdeyse kahraman ilan etmi$tik, ayagima deyil kafama sikin gibi sözlerini ön plana cikartmi$tik, bu acidan bakarsak Ceyhunun kar$ilik vemesi gayet normal. Hatta tribün liderliginden gelip cete reisligine yükselen bu vatanda$, son mahkemesinde o eski futbolcumuza mahkeme salonunda $öyle bagiriyordu; Allaha dua ediyorum benden önce öldürmesin seni diye.

Bu gibi $eyleri yazmak hic ho$uma gitmiyor ama, malisef Trabzonda bunlarin hala uzantilari var, bunlar temizlenmedigi sürece futbolumuzda böyle ini$li ciki$li durumlarla daha cok kar$ila$acagiz.
                        En son salihismet tarafından düzenlendi; 06.02.2007, 21:23.
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Eski yöneticilerden Albayrak'a çağrı..

Trabzonsporlu eski yöneticiler, Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'a yaptıkları ortak çağrı ile Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş'ın istifasını istemesini talep etti..

Trabzonspor'da çeşitli dönemlerde görev yapmış, aralarında eski başkanlardan Salih Erdem, eski yönetcilerden Ahmet Ağaoğlu'nun da bulunduğu yaklaşık 76 yöneticinin isminin bulunduğu çağrıda, Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında yaşanan kavgaya dikkat çekildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı VIP tribününde, mevcut Yönetim Kurulu üyesi ile eski bir Yönetim Kurulu üyesi arasında cereyan eden olayın üzüntü verdiğinin kaydedildiği açıklamada, "Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi unvanını almış bir kişinin, değil eski bir yöneticiye, herhangi bir kişiye bile böyle bir harekette bulunmuş olması affedilemez. Bu olaydan bugüne kadar 1 hafta geçmiş olmasına rağmen, kulübümüzün başkanı olarak halen daha bir tasarrufta bulunmamış olmanız da biz eski Yönetim Kurulu üyelerine bir toplantı yapma gerekliliğini doğurmuştur. Olayı gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyenizin Disiplin Kurulu'na sevkini kendisinin istemesini de hayretle karşılamış bulunuyoruz. Böyle bir olayı yaşatan üyenin Disiplin Kurulu'na sevki, kişinin kendi isteği ile değil, doğal olarak gerçekleşmesi gereken bir süreçtir. Kişilerle ilgili bir tasarrufumuz ya da bir problemimiz sözkonusu değildir. Yaşanan olayı 2 kişi arasındaki basit bir olaya indirgememiz de asla mümkün olamaz. Sorun tüm Trabzonspor camiasının sorunudur" ifadelerine yer verildi.

"Sizlere Trabzonspor'un değerlerini emanet ettik, bu değerleri korumak uğruna lütfen gerekeni yapınız" denilen açıklamada, "Kulübümüzün başkanı olarak öncelikle ve ivedi olarak olaya karışan Yönetim Kurulu üyenizin istifasını sağlayınız, sonrasında bu 2 arkadaşımızı barışmaları için biraraya getiriniz. Aksi halde kulübümüz başkanı olarak bu olayı nasıl temizleriz değil, nasıl geçiştiririz düşüncesinde olduğunuz kanaatini taşımak zorunda kalacağız. Kulübümüzün ülke ve dünya genelinde imajını düzeltmek ve kulübümüze sürülen bu lekenin temizlenmesi adına gereğini arz ederiz" ifadeleri kullanıldı.
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti Ceyhun'a Yakışmadı
                            Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti

HUYLU huyundan vazgeçmiyor... Agresif tavırları ile tanınan Trabzonspor’un yeni futbolcusu Ceyhun, Bordo-Mavili takıma imza atarken, ‘Artık olgunlaştım’ diyerek, eski kimliğinden uzaklaştığını söylemişti.

Ancak daha ilk maçta Ceyhun, değişmediğini gösterdi. Vestel Manisaspor maçında tribündeki bir taraftarın, ‘Nereye gitsen, batırıyorsun’ şeklindeki sataşmasına tepki gösteren Ceyhun bu kişinin üzerine yürümüş, güçlükle sakinleştirilmişti.

Trabzonlu taraftarlar, ‘Ceyhun profesyonel futbolcu. Bu tip oyunlara gelmemeli. Böyle devam ederse, yarardan çok zararı olur’ dediler
                            Herşey iyi güzelde şu son paragraftaki trabzonlu taraftarlar kim onu merak ettim.
                            HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Szymek'i Taraftar Tepkisi Kopardı

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Szymek ve Marcelinho’nun takımdan ayrılmasını yenilgiyle sonuçlanan maçlardan sonra takım otobüsünün taşlanması ve yumurta atılması olayına bağlıyorum” dedi.

Ahmet Uğur Zihni Trabzon’da yayın yapan Trabzon TV kanalında katıldığı spor programında, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçı dönüşü Havaalanında Trabzonspor kulübü otobüsünün taşlandığını ve yumurta atıldığını hatırlatarak, “Burada taraftarlar tarafından futbolculara gösterilen tepki sonucu yabancı futbolcularımız bu olaydan olumsuz etkilendi. Hatta Szymek bu yumurta hadisesinde ben burada artık kalamam, burada artık futbol oynayamam dediğini de şahit oldum” dedi.

Szymek’in Trabzonspor’dan ayrılmasını futbolcular üzerinde taraftarların oluşturduğu baskının olduğunu iddia eden Zihni, “Szymek, tarftarların yapmış olduğu olumsuz hareketleri hak etmediğini, bu gibi olaylar kendisini Trabzondan soğuttuğunu söylei. Özellikle taraftarın olumsuz davranışları yabancı futbolcular üzerinde etki yaptı. Yabancılar Trabzonspor’dan kopmasını taraftarın bu olumsuz davranışlarına bağlıyorum” diye konuştu.

!!Yorumsuz!!

Yorum

• Sizlere Trabzonsporun degerlerini emanet ettik, bu cümle insanin icini rahatlatiyor, demekki geri alinma ihtimali var, bence emaneti fazla hirpalamadan geri verseler cok iyi olacak, ama hic öyle bir niyette görünmüyor ufukta.

Bu yöneticileri anlamakta zorlaniyoruz, kimi yenilince agliyor, kimide kizinca birilerine kafa atiyor, bunun ortasi yok mu ya? Veya bu gibi yollari sececeklerine ba$ka cözümler üretseler olmaz mi? Mesela Ziyayi cagirip deselerki bak hoca, bizi sinir hastasi ettin. sikintidan kime kafa atacagimizi $a$irdik adam gibi futbol oynatsanda bizde bu hale dü$ümesk olmaz mi?
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X