Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Arsenal ile yapılan kıyaslama yersiz bikere Arsenal'de oynayan kimsenin üzerine tartışamayacağı gençler Fabregas,Gleb,Persie v.s. nin kaç paralara geldiğine bakmak lazım neredeyse bizim Fatih'i sattığımız fiyata alındı bu adamlar bunların dışında Eboye, Song, Flamini gibi oyuncuların da kalitesi tartışılır kanımca. Yani durum şudur genç futbolcu oynatılır haklısınız ama öncelikle oynayacak kapasitede olmalı Arsenal de bu tip oyuncuları küçük yaşlarda büyük paralara transfer etmiştir bunun tek istisnası Kolotoure'dir bizim gençlerimiz için sözkonusu olan durum şudur henüz kendilerini ilk 11 de yer bulacak ölçüde geliştirememişlerdir ve bunda en büyük sorumluluk mevcut yönetimler ve teknik heyetlerindir. Ben geçen sene başı gibi bir konu açmıştım elimizdeki gençlerle ilgili burada 1 takımlık vasatın üstünde olduğunu düşündüğüm oyuncumuz olduğundan bahsetmiştim ve bunların gelişimi için bir program uygulanmalı demiştim ama her zamanki gibi programsızlığın sembolü olan takımımızda bu yapılamadı ve şu an onlardan umudu olan da kalmadı neredeyse yani yine yazık ettik gençlere;

.............Tolga

Enis...Tayfun....Selim....Ufuk

.............Ufukhan

Aykut......Muhammet....Ali Şen

............Emre A.....Ergin Keleş

Bu oyuncular sezon başlamadan birlikte bir kampa alınabilir iyi form gösteren bir ikisi takımda tutulup diğerleri sezon sonunda geri alınıp aynı kamp tekrarlanmak üzere güvenilen bir hocanın takımına kiralanabilirdi ama yapmadılar ne yazıkki. G.s. bunu yapıyor senelerdir ve meyvesini topluyor ama onlarda birlikte kamp olayını uygulamıyorlar (belki de buna gerek kalmıyor zaten bu oyuncular genç milli takıma seçildiği için bu kampı beraber yapıyorlar). Adamlar geçen sene Arda'yı Ersun'un yanına Mainsa'ya , bu sene Uğur'u Kayseri'ye Ertuğrul'a, Mülayim'i Büyükşehir bel. ye Abdullah Avcı'ya Oğuz'u yine Ersun'a, Zafer'i Samsun'a Levent Eriş'e emanet ettiler. Bizde gençlerimizi Allah'a emanet ettik. G.s. altyapı ile ilgili proje üretiyor ve bunu uyguluyor en büyük neden bu işte altyapıyı atılım yaptıran.
    En son emre81 tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 16:59.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geleceğin Trabzonsporunu kurmak için el ele diyen bir kişi
      Kümede kalmayı sağlayacak bir ceyhun için nasıl çağrı yapar anlamak zor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam geleceğin trabzonsporunu kuralım yazmışsın bunu 30 luk ayman ceyhun risplerlemi yapacağız.
        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ceyhun bu takıma yararlı olur
          bazı arkadaşlar fenerbahçenin eskisi falan diyolar o zamn biz de hertha berlinin eskisini aldık marcelinho adam yetenekli fenerbahçede oynatılmamış olabilr ama orta sahanın ilacı olur bence!!!
          hertha ezik değil karıştırma eziklerin açık listesi bejeke geyse feybe (kuruluş sırasına göre) biz ezik artığı hatta kovulan adamları ilemi başarılı olacağız olsalardı ezikler zaten bunu kovalamazdı .

Yorum

• arkadaşım ben onu görsellik olsun diye ekledim haklısınız benim yazdığım mesajları gözlemlersen ben hep umut gibi emre güngör mehmet çakır gibi gençlerden yanayım ama şu 6 ayda ceyhun da alınabilir yani demek istediğim keçeli de 30 yaşında onun yerinde ceyhun olsa daha iyi olmaz mı
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ben bu tartışmaların yersi olduğu düşüncesindeyim, şu anda geleceğin Trabzonsporu kurulabilecek durumda değiliz hatta yukarıdaki genç kadro için hiç zamanı değil. Anadolu kulüpleri bu sene çok kuvvetli ciddi bir ligin dibi tehlikemiz var o nedenle bu seneyi kazası z belasız atlatmamız lazım her maç çok önemli artık ciddi şekilde telafisi olmayan her maçın final olduğu maçlar yapacağız, bu öyle klasikleşmiş laf falan değil gerçek anlamda öyle. O nedenle ceyhunun erkanın martinezin alınabiliyorsa alınmasından yanayım.
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işte arsenal yetiştirdi abi sistem farklılığı var

tabiki var yeter ki stepanov kalitesinde disiplininde olsun trabzonspor tarihinde yerli genç yetenekler bize yararlı olmamıştır
                sistem değil de düşünce farklılığı desek daha doğru olur
                yetenekli genç oyuncu alacaksın yetiştireceksin(a takıma hazırlama anlamında ) önyargıları kıracaksın ugandalı da olsa alacaksın

genç oyuncu almak şu andan vazgeçmek değildir ki kuracağın kadroyu kur 2-3de genç oyuncu al kadrona
                En son champions tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 16:58.

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hocam geleceğin trabzonsporunu kuralım yazmışsın bunu 30 luk ayman ceyhun risplerlemi yapacağız.

kardeş haklısın aymanın alınmasına karşıydım ama artık o kutsal formamızı giydi ne yapacagız destekleyecegiz

bu arada risp 26 yaşında stoper için genç sayılır

ceyhun konusunda böyle bir iki adam olabilir zarar olacagını sanmıyorum

ben hep martinez emre güngör mehmet çakır edinho feindouno nun alınmasını istedim ama ne yapalım

Yorum

• arkadaşlar bu ceyhunlar aymanlar hasan üçüncüler yeni neslin önünü keser yeni gençm yeteneklere yer açıp muassır medeniyet takımı olan arsenal gibi genç dinamik teknik ve zeki olalım futbol zekası gelişmiş gençler için gereksiz yabancı ve yaşlı yerli transferinden uzak duralım ceyhun yusuf bu takıma birşey vermeden emekli olurlar ligde 4-5 olmak için bu adamlara ihtiyaç yok .Arasınlar genç yetenek bulsunlar bu top dünyanın heryerinde oynanıyor trabzondada herkez buluyorsa yetiştiriyorsa bizde buluruz yetiştiririz.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sistem değil de düşünce farklılığı desek daha doğru olur
                      yetenekli genç oyuncu alacaksın yetiştireceksin(a takıma hazırlama anlamında ) önyargıları kıracaksın ugandalı da olsa alacaksın
                      abi bi yerde sana katılıyorum ama şunuda düşünmüyor değilim.bu kadar genç cevher arasında Trabzospor hangisinden yararlanmayı bildi veya biliyor.Trabzon lisesi şampiyonlukları,paf takımı başarıları,amatör takımlardaki keşfedilememiş gençler vs vs.bunların arasından biz hala gidip shalkeden genç almaya çalışırsak bu gençlere yazık etmiş olmazmıyız
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• biraz önceki arkadaşa katılıyorum şöyle şimdi birtaraftan akçaabaat var diyorsun yardımcı olalım ama gidenler hiç gelişemiyor aynen geri geliyor

feridun alazıgda oynadı kiralık ama ben adamı seyrettim hiç umut yok

ergin keleş o kadar maçını seyrettim sakaryada daha golü yok

tolda 24 oldu hala güvenilmiyor

hasan üçünçü gerçeği var ortada zannederim çok kaliteli gençlerimiz yok bana öyle geliyor

Yorum

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Arsenal ile yapılan kıyaslama yersiz bikere Arsenal'de oynayan kimsenin üzerine tartışamayacağı gençler Fabregas,Gleb,Persie v.s. nin kaç paralara geldiğine bakmak lazım neredeyse bizim Fatih'i sattığımız fiyata alındı bu adamlar bunların dışında Eboye, Song, Flamini gibi oyuncuların da kalitesi tartışılır kanımca. Yani durum şudur genç futbolcu oynatılır haklısınız ama öncelikle oynayacak kapasitede olmalı Arsenal de bu tip oyuncuları küçük yaşlarda büyük paralara transfer etmiştir bunun tek istisnası Kolotoure'dir bizim gençlerimiz için sözkonusu olan durum şudur henüz kendilerini ilk 11 de yer bulacak ölçüde geliştirememişlerdir umarım beklenen atılımı yaparlar. Ben geçen sene başı gibi bir konu açmıştım elimizdeki gençlerle ilgili burada 1 takımlık vasatın üstünde olduğunu düşündüğüm oyuncumuz olduğundan bahsetmiştim ve bunların gelişimi için bir program uygulanmalı demiştim ama her zamanki gibi programsızlığın sembolü olan takımımızda bu yapılamadı ve şu an onlardan umudu olan da kalmadı neredeyse yani yine yazık ettik gençlere;

.............Tolga

.............Ufukhan

ya eboue flamini ve song a kötü mü diosun
                          totthenham maçında eboue için spiker dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olarak gösterilio diodu
                          ayrıca rigobert son un yegeni song da süper bi oyuncu fransız flamini ise tam bir takım oyuncusu orta sahada aldığı topları çok olumlu kullanıo
                          bu arada biz de böle gençleri bulup takıma koyacak adam yok
                          ayrıca bu gençlerden hemen hemen hepsi ingiliz değil
                          1.diaby var orta sahada 20-21 yaşlarında sürat teknik hepsi var adam ilerde süper olcak
                          2.ispanyol fabregas 19 yaşında ve milli takımda banko oynuo ispanya milli takımında oynayan en genç oyuncu
                          3.van persie 23 yaşında ve kalitesi dünya çapında
                          4.denilson 18 yaşına geçtiğimiz günelrde girdi ve brezilyalı gerçekten çok yetenekli adı milli takımda geçmeye başladı bile
                          5.flamini 22 yaşındaki oyuncu çok mücadeleci ve çok koşuo hasan üçüncunun 3-4 versiyon üstü ve teknik takımda en çok olumlu pas atan 2. oyuncu
                          6.alexandre song benim en beyendiğim oyunculardan biri arsenalde güçlü fiziğiyle rakip forvetlere burnunun ucunu koklatmıyor
                          7.djourou konuşmama gerek yok çok yetenekli
                          8.eboue dünyadaki enii beklerden biri kazanma hırsı ve mücadele gücü müthiş yaşıda henüz 22 beverenden alınırken kimse böle bir fildişili beklemiodu
                          9.aliadiere herkes onu liverpool maçında gördü 23 yaşında ve çok süratli
                          10. gilbert 17 yaşında ve şu anda cardiff de kiralık oynuo harika bir sağ bek
                          11.gelelim teo ya walcott en genç ingiliz milli takımında oynayan oyuncu dünya kupasında da görmüştünüz henüz 17 yaşında genç ingiliz
                          12.justin hoyte beklide en arka planda kalan oyuncu ama çok ii dafansif yönü var 22 yaşında
                          13.armand traore 16 yaşında ve süper bir oyuncu pek forma şansı bulamıo yaşı gereği
                          böle oyuncuları trabzonda bulacak kim var lemi çelik falan mı
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Arsenal ile yapılan kıyaslama yersiz bikere Arsenal'de oynayan kimsenin üzerine tartışamayacağı gençler Fabregas,Gleb,Persie v.s. nin kaç paralara geldiğine bakmak lazım neredeyse bizim Fatih'i sattığımız fiyata alındı bu adamlar bunların dışında Eboye, Song, Flamini gibi oyuncuların da kalitesi tartışılır kanımca. Yani durum şudur genç futbolcu oynatılır haklısınız ama öncelikle oynayacak kapasitede olmalı Arsenal de bu tip oyuncuları küçük yaşlarda büyük paralara transfer etmiştir bunun tek istisnası Kolotoure'dir bizim gençlerimiz için sözkonusu olan durum şudur henüz kendilerini ilk 11 de yer bulacak ölçüde geliştirememişlerdir ve bunda en büyük sorumluluk mevcut yönetimler ve teknik heyetlerindir. Ben geçen sene başı gibi bir konu açmıştım elimizdeki gençlerle ilgili burada 1 takımlık vasatın üstünde olduğunu düşündüğüm oyuncumuz olduğundan bahsetmiştim ve bunların gelişimi için bir program uygulanmalı demiştim ama her zamanki gibi programsızlığın sembolü olan takımımızda bu yapılamadı ve şu an onlardan umudu olan da kalmadı neredeyse yani yine yazık ettik gençlere;

.............Tolga

.............Ufukhan

Bu oyuncular sezon başlamadan birlikte bir kampa alınabilir iyi form gösteren bir ikisi takımda tutulup diğerleri sezon sonunda geri alınıp aynı kamp tekrarlanmak üzere güvenilen bir hocanın takımına kiralanabilirdi ama yapmadılar ne yazıkki. G.s. bunu yapıyor senelerdir ve meyvesini topluyor ama onlarda birlikte kamp olayını uygulamıyorlar (belki de buna gerek kalmıyor zaten bu oyuncular genç milli takıma seçildiği için bu kampı beraber yapıyorlar). Adamlar geçen sene Arda'yı Ersun'un yanına Mainsa'ya , bu sene Uğur'u Kayseri'ye Ertuğrul'a, Mülayim'i Büyükşehir bel. ye Abdullah Avcı'ya Oğuz'u yine Ersun'a, Zafer'i Samsun'a Levent Eriş'e emanet ettiler. Bizde gençlerimizi Allah'a emanet ettik. G.s. altyapı ile ilgili proje üretiyor ve bunu uyguluyor en büyük neden bu işte altyapıyı atılım yaptıran.

Emre yine analiz olayına girmişsin sana tamamıyla katılıyorum keşke bunu yine ayrı bir konu şeklinde açsaydın son dakika haberlerinde kaynayıp gider bu ma söylediklerinde haklısın bizim öncelikle bir altyapı politikamız olmalı yoksa yetenekli olsa bile bu çarkta çok genç harcanır bu şekliyle.
                            Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                            1-Mahmut Hoca
                            2-TRABZONSPOR

Yorum

• hocam ceyhunun zararı şu olur bu var diye o mevkiye direk oynuyacak adam alamayız sonra üç önlibero düşünen hoca ya ceyhunu oynatmaz ki bu zor ihtimal yada gökdenizi önliberoya çeker buda gökdenizi bitirir çünkü gökdeniz 10 numara olmak istiyor ziya hoca ceyhunu ve gökdenizi beraber 9.5-9.5 oynatamaz yapacağı psikopatlık şu olur nasıl syzmeke defans marce sol oynatıp musampayı bekletip yattarayı kesip psikolojilerini bozduysa sıra gökdenize gelir.ve ben birde olayın para yönünü diğer yandan her iki hafta parlayan oyuncuyu niye alıyoruz niye araştırıp almıyoruz yani bu 13 yıldır geyse siirt feybede oynadı konyada başka yerlerde niye daha önce iletime geçilmedi çünkü o zamanlar böyle değildi şimdi iki hafta iyi oynadı hemen alalım bu hoca şımarıklığıdır bana bunu bana şunu al sonra şunuda alsaydı başarılı olurdum. kulübü hoca değil yönetim yönetir hoca her şeye atlıyorsa bir dur denir.

Yorum

• jefferson61sefa bak yazdığın topçuların çoğu 18-19 madem araştırıyorsun martinezin de iyi olmadığını düşünüyorsun bize şöyle bir kaleci bulsana kaleyi dolduran

şöyle maça 2-0 yenik başlamayacağımız bir kaleci ( bursa maçı )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X