Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun gelsin artık

arkadaşlar ceyhun bize çok lazım, martinezi alamadık bari ceyhunu alalım..ceyhun tarnsferi heyecen katar takıma...ah bir de şu martinezi alabilseydik... bir de şu döküntü futbolcu kalabalığından kurtulmamız lazım bunların alayını takasta kullan gitsin..kim mi bunlar: fatih akyel, mustafa keçeli, musa büyük, ferhat çökmüş, hasan üçüncü, celaleddin harzemşah(!), murat ocak, bu adamlara ödenen maaşlara yazık...

Yorum

• Erciyes'ten bomba transfer !
      K.Erciyesspor, Yattara'nın Gine Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Jabi'yi transfer etti.
      26 Ocak 2007 11:09
      Süper Lig'in ikinci yarısında tüm gücüyle alt sıralardan kurtulma mücadelesine girişecek olan Kayseri Erciyesspor, siyahi futbolcu Jabi'yi renklerine bağladı

Sağlık taramasından geçirilen futbolcu ile sözleşme yapıldı.. Siyahi oyuncu 1,5 yıllığına Kayseri Erciyesspor forması giyecek.. Fransa 2. Lig takımlarından Grenoble takımından gelen defans oyuncusu Jabi, Türkiye’de başarılı olacağını savundu..

Resmen Erciyesspor'lu..

Kayseri Erciyesspor, Gine Milli takım oyuncusu Jabi ile sözleşme yaptı. Dün akşam Kayseri'ye gelen ve sabah saatlerinde yöneticiler ile son kez görüşen ve her konuda anlaşan, peşinden de sağlık taramasından geçirilen Gineli oyuncu Jabi, artık Kayseri Erciyesspor forması giyecek..

1,5 yıllığına anlaşıldı..

Noter huzurunda kendisini Kayseri Erciyessporlu yapan imzayı atan Jabi, 1,5 yıl boyunca mavi-siyahlı forma için mücadele verecek.

İddialı konuştu..

İmzayı attıktan sonra ilk demecini Kayseri Tempo Gazetesi’ne veren Gine milli takım oyuncusu Daouda Jabi, Erciyesspor'da başarılı bir dönem geçirmek istediğini söyledi. Takımın içerisinde bulunduğu durumu öğrendiğini dile getiren Jabi, ''Türk futbolunu fazla tanımıyorum. Ancak tv ve internetten biliyorum. Erciyesspor da Türk liginde zor durumda. Elbirliği ile kötü durumdan kurtulmak için savaş vereceğiz. Üzerime düşeni yapacağım'' dedi
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• UEFA başkanlığına Fransız futbolunun efsanevi ismi çoz az oy farkıyla Michel Platini getirildi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yapılan 31. UEFA Kongresi'nde bugün gizli oylama usulüyle yapılan başkanlık seçiminde, toplam 27 oy alan Platini, Avrupa futbolunun yeni patronu oldu.

1990 yılından bu yana Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanlığını yürüten İsveçli Lennart Johansson ile yarışa giren Platini, 50 ülke federasyon başkanının katıldığı oylamada, 27'ye karşı 23 oy üstünlüğü sağlayarak başkan seçildi.
        51 yaşındaki Platini, seçim öncesi yaptığı konuşmada, ''Başkanlığa hazırlanmak için zaman aldım ve şimdi başkanlık için hazırım'' derken, seçim sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından kongre üyelerine Johansson'u onursal başkan seçme teklifinde bulundu.

''Bu senin için Johansson'' diyerek onursal başkanlık teklifini sunan Platini, ''Sana ihtiyacım olacak. Hepimiz bir olmalıyız'' diyerek de birlikte çalışma mesajı verdi.

Platini, ''Çok başarılı bir futbol yaşantım oldu ve zor görevler aldım. Ama bu görev çok daha zor. Mutluyum'' dedi.

Seçimden önce Platini'yi açıktan destekleyen FIFA Başkanı Sepp Blatter'e yüklenen Johansson ise FIFA'nın kıta seçimlerine müdahale etmesinin doğru olmadığını kaydetti.
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• [QUOTE=OfluMo;621810]Benim en cok kizdigim: Ali Güzeldal´i vermeleri. Halen sinirliyim o konuda. IBB´de nasil top poynuyor herkez kupa macinda görmüstür.

ALI orta sahamizi yönlendirebilcek bir oyuncudur. Ama biz verdik.

Sonra forvette. Ergin gitti (kiralik olsada) Aykut devamli paf takimda.

Bu genclerimizi oynatmassak hic birsey edemeyiz.

Hafta ici Ingilterede Arsenal Carling Cup´ta Tottenhama karsi oynadi. Yas ortalamasi 22 altindaydi. 8 oyuncu kendi alt yapisindan oynuyordu. Iste sistem budur. Oynatacaksin arkadas. Öyle her sene sampion olcam parolasinla cikarsan böyle is cikar ardinda.

Ama biz taraftarda sucluyuz - TS gelecek 5 yil icinde sadece kalkinmayi düsünürse ozaman asil kuvvete ulasir ve kendi cocuklarimizla bu isi götürürüz.

Katılıyorum renkdaşım. Ceyhun yararlı kaliteli olabilir ama Fatih Akyel gibi patlamaya hazır bomba. İleride potansiyel kriz olacak futbolcular yerine elimizdekileri değerlendirelim önce. Cem Demir'in golleri Ali Güzeldal'ın güzel futbolu. Ceyhun gelmesin yeterince krizimiz var zaten.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak OfluMo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Schalke 04´te iyi bir oyun kurucusu var.

Mesut Özil. 18 yasinda, bir sol ayagi varki, Nuri Sahin´i aratmaz. Ama biz öyle eskimis oyunculari alarak iyi halt ediyoruz.
            Trabzonspor büyük takımdır oyuncu yetiştircez die küme mi düşelim yapmayın allah aşkına bize kendini kanıtlamış genç oyuncu lazım cem demir 85 doğumlu genç yetenekli ee sonuç ortada hem ben mesut özili izledim kaç kere tam bir artist onun geleceğini hiç iyi görmüyorum şahsen
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor büyük takımdır oyuncu yetiştircez die küme mi düşelim yapmayın allah aşkına bize kendini kanıtlamış genç oyuncu lazım cem demir 85 doğumlu genç yetenekli ee sonuç ortada hem ben mesut özili izledim kaç kere tam bir artist onun geleceğini hiç iyi görmüyorum şahsen
              genç oyuncu yetiştirmenin küme düşmekle ne ilgisi var arsenal küme mi düşüyor yada arsenal büyük takım değil mi stephanov kendini nerde kanıtlamıştı
              ceyhun transferi olabilir işe de yarar ama benim korkum ceyhunun gelmesinin musampanın yedek kalmasına yol açacağıdır yanılıyorsam buyursun gelsin
              En son champions tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 15:48.

Yorum

• Öğrencilerin Umut'u!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, öğrencilere karne dağıttı. Bordo-mavili futbolcu, Çukurçayır İlköğretim Okulu'na giderek öğrencilere yarı yıl karneleri ile Trabzonspor Dergisi verdi.
                Umut daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında aldıkları başarısız sonuçları ikinci yarıda yaşamayacaklarını ifade ederek, "Ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kayserispor maçı bizim için çok önemli. İkinci yarıya galibiyetle başlamak için taraftarlarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz" dedi.
                Umut, bordo-mavili takıma transferi gündemde olan Ankaragücü'nden Ceyhun konusundaki bir soruya da "Tartışılmaz yeteneği var. Her takımda rahatlıkla oynayabilir. Transfer edilmesi halinde faydalı olur" yanıtını verdi.

UMUT BULUT BAYILIYORUM ONA
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  genç oyuncu yetiştirmenin küme düşmekle ne ilgisi var arsenal küme mi düşüyor yada arsenal büyük takım değil mi stephanov kendini nerde kanıtlamıştı
                  ceyhun transferi olabilir işe de yarar ama benim korkum ceyhunun gelmesinin musampanın yedek kalmasına yol açacağıdır yanılıyorsam buyursun gelsin
                  sence stepanovla ufukhan bayraktar mental olarak aynı mı veya tayfun corayla arsenal in uyguladığı sistem çok farklı karıştırmayalım
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sence stepanovla ufukhan bayraktar mental olarak aynı mı veya tayfun corayla arsenal in uyguladığı sistem çok farklı karıştırmayalım
                    evet bencede karıştırmayalım soruların cevaplarını bekliyorum

Yorum

• ceyhun ve sağ kanat alınmazsakupa hayal ...
                      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• arsenal oyuncusunu as takımda yetiştirmiyor onların paf takımlarının da bi ligi var bu bir stepavon kenidini burda kanıtlamış olsaydı şimdi bizde olmazdı bu da iki
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öğrencilerin Umut'u!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, öğrencilere karne dağıttı. Bordo-mavili futbolcu, Çukurçayır İlköğretim Okulu'na giderek öğrencilere yarı yıl karneleri ile Trabzonspor Dergisi verdi.
                          Umut daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında aldıkları başarısız sonuçları ikinci yarıda yaşamayacaklarını ifade ederek, "Ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kayserispor maçı bizim için çok önemli. İkinci yarıya galibiyetle başlamak için taraftarlarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz" dedi.
                          Umut, bordo-mavili takıma transferi gündemde olan Ankaragücü'nden Ceyhun konusundaki bir soruya da "Tartışılmaz yeteneği var. Her takımda rahatlıkla oynayabilir. Transfer edilmesi halinde faydalı olur" yanıtını verdi.

UMUT BULUT BAYILIYORUM ONA

ya gerckten sanki trabzonun içinden cıkmıs biri gibi gerek saha içi gerekse saha dısında gercek bir trabzonlu helal sana umut
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İşte taraftar
                            :bayrak:
                            TRABZON - YENİMAHALLELİ
                            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• bu görüntüler çok güzel. Yönetimin beğendiğim en güzel icraatı.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• FATİH İSTESE DE DÖNEMEZ!

TÜRKİYE?YE DÖNEMEZ
                                Trabzonspor?un sezon başında Zenit?e sattığı Fatih Tekke?nin Menajeri Ceylan Çalışkan sürekli geri dönebileceği yönünde haberler nedeniyle Milli oyuncuyu da artık bunalttığını belirterek, "Böyle bir şey yok. Zaten sözleşmemdeki madde nedeniyle istese bile bu yıl geri dönemez" dedi. Çalışkan, Fatih?in sözleşmesinde, "1 yıl Türkiye?ye dönemez" maddesi bulunduğunu belirterek, "Yani diğer takımlar gibi Trabzonspor?a da Fatih bu yıl dönme şansı yok. Zenit?te de mutlu ve dönmek istemiyor" dedi.
                                EL ÜSTÜNDE BURADA
                                Çalışkan, Fatih?in hem yönetim hem de hocası tarafından büyük destek gördüğünü ifade ederek, "Fatih Trabzonspor?da nasıl el üstündeyse, burada da aynı sevgi çemberi içinde. Amacı Zenit?te 1-2 yıl daha oynayıp, ardından daha büyük bir Avrupa kulübüne gitmek" dedi. Hüseyin Çimşir?in de menajeri olan Çalışkan, Zenit?in Gökdeniz ve Hüseyin?i istediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Türkiye?den şuanda transfer düşünceleri yok" diye konuştu.
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X